Immortals / Halhatatlanok (2011)
2011. november 15. 20:02
plusz 1 Kellan Lutz still és 2 poszter
2011. november 29. 22:01
Végre jó minőségben is megvan,úgyhogy megnéztem.
Az mondjuk nagyon zavart,hogy a legtöbb része sötétben játszódik,ezért semmit nem láttam szinte a filmből.
De azért tetszett is meg nem is.
Joseph alakítása nagyon nagy volt,ő tetszett benne a legjobban.Remek karaktert kapott.
Az mondjuk nagyon zavart,hogy a legtöbb része sötétben játszódik,ezért semmit nem láttam szinte a filmből.
Joseph alakítása nagyon nagy volt,ő tetszett benne a legjobban.Remek karaktert kapott.
2012. április 05. 16:10
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Joseph Morgen karaktere eszméletlenül unszimpatikus volt a számomra, de ettől eltekintve remekül játszotta azt a kevéske kis szerepet, amit kapott.
Kellan Lutzban pedig kellemesen csalódtam, igaz neki sem volt nagy szerepe, de mégis amikor feltűnt szimpatikussá vált, a néző szemében -szerintem!!!-
A főszereplő Henry Cavillt, igaz eddig azt hiszem nem láttam filmekben szerepelni, de itt megfogott. Nem egy olyan színész, akinek kitenném a poszterét a falamra, mert annyira tetszik, az alakítása és maga az emberke, de azért elmegy. Tény, hogy gyönyörű szemei vannak, amiért jár a plusz pont!, de még nem lépett fel arra a bizonyos TOP listára...
Kellan Lutzban pedig kellemesen csalódtam, igaz neki sem volt nagy szerepe, de mégis amikor feltűnt szimpatikussá vált, a néző szemében -szerintem!!!-
A főszereplő Henry Cavillt, igaz eddig azt hiszem nem láttam filmekben szerepelni, de itt megfogott. Nem egy olyan színész, akinek kitenném a poszterét a falamra, mert annyira tetszik, az alakítása és maga az emberke, de azért elmegy. Tény, hogy gyönyörű szemei vannak, amiért jár a plusz pont!, de még nem lépett fel arra a bizonyos TOP listára...
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik