Oldallal kapcsolatos tudnivalók, tippek, ötletek
2011. július 16. 13:26
Nem tudom, leírta ezt már valaki, de ne szmájlizd össze a hozzászólást! Ne rakjál föl sehova olyan felesleges képeket pl. gumiszoba sima szóláncába óriási képeket, mert idegesítő, ha írunk és mire a rendszer betölti, - attól függetlenül kinek milyen a gépe - nem kis idő, és még fagyasztja is!
2011. július 18. 05:38
Idézet (Cynthia @ 2010.07.12. 18:51)
na pont ez a baj, hogy el se olvassák, csak írogatnak májlihoz hogy jajj szegény, aki meg elküldi őket melegebbre, arra meg rászállnak, és küldik az idióta pm-eket okosabbnál okosabb (értsd: kiolvashatatlan újmagyar szövegekkel) tele...
ember legyen a talpán, aki bírja még a rohamot
persze tisztelet a kivételnek, 1000 új fórumozóra jut kb. 1

persze tisztelet a kivételnek, 1000 új fórumozóra jut kb. 1
Ez így igaz,magamról tudom.
2011. július 19. 00:16
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Zsanika01 @ 2011.07.18. 14:24)
bocsi ha már ez a kérdés volt de nem tudom hogyan lehet kirakni a lapomra videót köszi ha elmondjátok

Nézd át ezt az oldalt. Benne van minden. Találsz képes segítséget is.
2011. július 25. 14:08
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Olyankor mit kell csinálni, ha a képeknek már nem jó a linkje az adott témában?
példa
Kiegészítve: Meg akkor, ha egy kép már fel van töltve, de feliratos és találok egy olyat, amin nincs felirat. Feltöltsem, vagy ne?
+ Akkor, ha mondjuk van egy kis felbontású fotósorozat. De én találok HQ-t akkor törlik a kisebbet?
példa
Kiegészítve: Meg akkor, ha egy kép már fel van töltve, de feliratos és találok egy olyat, amin nincs felirat. Feltöltsem, vagy ne?
+ Akkor, ha mondjuk van egy kis felbontású fotósorozat. De én találok HQ-t akkor törlik a kisebbet?
2011. július 27. 08:13
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Kiraac @ 2011.07.25. 14:08)
Olyankor mit kell csinálni, ha a képeknek már nem jó a linkje az adott témában?
példa
példa
Ha a feltöltő hajlandó feltenni újra, akkor visszakerülnek, de ezekről a halott linkekről még mindig nem született döntés. Szóval egyenlőre semmit.
Ha találsz tag nélküli képet, akkor a megfelelő topikba (ahol eddig csak tageltek voltak) feltöltheted őket. Ha a topik HQ, akkor HQ-t, ha kis felbontású, akkor azt. A kettőt sose keverjük.
A kis felbontású képeket nem szoktuk törölni, ha valaki megtalálja HQ-ban. Csak akkor, ha a HQ után teszi fel. Ha megtaláltad HQ-ban nyiss neki egy új topikot a megfelelő részlegben.
1 felhasználónak tetszik:
Kiraac
2011. augusztus 13. 04:22
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Új adatlapok:
Mielőtt létrehoznál egy adatlapot, nem árt átgondolnod a dolgot:
- ismered annyira a sztárt, hogy írj egy normális életrajzot?
- elfogadod, hogy folyamatosan frissítsd az adatait, és ne csak a profilképét cserélgesd?
- adatlap kitöltésénél is ismered a sztár adatait?
PLUSZ:
- lehetőleg olyan sztárt válassz, akiről van/lesz kis felbontású/nagy felbontású kép/háttérkép, stb... (szép dolog ha meg van az adatlap,de ez képfeltöltő oldal)
Mielőtt létrehoznál egy adatlapot, nem árt átgondolnod a dolgot:
- ismered annyira a sztárt, hogy írj egy normális életrajzot?
- elfogadod, hogy folyamatosan frissítsd az adatait, és ne csak a profilképét cserélgesd?
- adatlap kitöltésénél is ismered a sztár adatait?
PLUSZ:
- lehetőleg olyan sztárt válassz, akiről van/lesz kis felbontású/nagy felbontású kép/háttérkép, stb... (szép dolog ha meg van az adatlap,de ez képfeltöltő oldal)
2011. augusztus 23. 11:08
Idézet (Rihannna @ 2011.08.11. 23:58)
Végig olvastam a topikot, és nagyon köszönöm a sok információt.
Ezeket a smiley-okat találtam amik, még tutira nem voltak
:

Ezeket a smiley-okat találtam amik, még tutira nem voltak
A
2011. szeptember 17. 12:37
|
|
BessieJung Kook |
|
NE SZÓLJ BELE MÁS ADATLAPJÁNAK A SZERKESZTÉSÉBE!
- ha gond van az adatlappal, csak a moderátor szólhat bele, javíthat rajta. Másnak semmi köze ahhoz, ki hogyan szerkeszti az adatlapját
- ha tanácsot is adsz, azt normális hangnemben tedd! Ez egy közösség és TILOS bármely tag sértegetése! -> lásd szabályzat!
- ha gond van az adatlappal, csak a moderátor szólhat bele, javíthat rajta. Másnak semmi köze ahhoz, ki hogyan szerkeszti az adatlapját
- ha tanácsot is adsz, azt normális hangnemben tedd! Ez egy közösség és TILOS bármely tag sértegetése! -> lásd szabályzat!
15 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
Grace Benning,
evelin0623,
dave095,
Vegas,
Lindsay019,
Rékakroki72,
pillecukor3,
Thora_90,
Emily O.,
elena21,
kriszti145,
pink_bunny,
An_d_a,
Szandi0820
2011. szeptember 27. 16:44
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.07.12. 18:42)
És...
☞NE jelölgess olyanokat barátnak, akiket nem is ismersz.
☞NE kérd mások szavazatát (mert úgyem kapod meg).
Nem szeretnék vitatkozni,de ezek szerintem nem szabályok.Lehet,hogy van olyan,aki akkor is visszaigazolja,ha nem ismeri a másik felhasználót.
És van olyan,aki visszaadja a szavazatot,vagy szavaz arra,aki megkérte őt!
LovelyBarbaraPalvin
2011. szeptember 27. 16:58
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Ev Bry @ 2011.09.27. 16:44)
Nem szeretnék vitatkozni,de ezek szerintem nem szabályok.Lehet,hogy van olyan,aki akkor is visszaigazolja,ha nem ismeri a másik felhasználót.
Jól gondolod, ezek nem szabályok, hisz benne van a téma címében is: oldallal kapcsolatos tudnivalók, tippek ötletek.
Anno azért nyitottam meg, mert sokan kerestetek meg ilyen-olyan kérdéssel, és gondoltam jó lenne ha mindez egy helyen le lenne írva.
Nem tudom mennyire olvastad át a topikot, de az itt igencsak tág a témakör. Szó van kép és videó beillesztésekről, témanyitásról, hozzászólásról, adatlapokról és még folytathatnám.
2011. szeptember 27. 17:02
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Ev Bry @ 2011.09.27. 16:57)
Sziasztok!
Hogy lehet az aláírásban beállítani a betű színét és belinkelni a szöveget?^^
BB kódokkal. Itt a visszabeszélőben valahol már van erről topik, mindjárt megkeresem és belinkelem, vagy bemásolom. De ha nem találom akkor írok ide majd segítséget.
2011. szeptember 27. 17:56
|
|
BessieJung Kook |
|
BB kódok:
ezekkel a kódokkal üzeneteket és hozzászólásokat tudsz formázni. A SZÜNETET HAGYD KI A ZÁRÓJELBEN!
Lista:
[b] - vastagbetű
pl.[b ]szöveg[/b]
[i] - dőlt betű
[i]szöveg[/ i]
[u] - aláhúzás
[u]szöveg[/ u]
[left] - bal
[left]szöveg[/ left]
[right] - jobb
[right]szöveg[/ right]
[center] - közép
[center]szöveg[/ center]
[color=...]
[color=blue]szöveg[/ color] a pontok helyére kell beírni a szín nevét ANGOLUL.
Ha nem ismernétek az alapvető színeket angolul, azt is leírom:
white - fehér
yellow - sárga
red - piros, vörös
blue - kék
brown - barna
orange - narancs
purple - lila
További színkódokat is találhattok a neten. Google-ba beírjátok, hogy színkódok, vagy BB színkódok,és válasszátok ki az angol színneveket.
ezekkel a kódokkal üzeneteket és hozzászólásokat tudsz formázni. A SZÜNETET HAGYD KI A ZÁRÓJELBEN!
Lista:
[b] - vastagbetű
pl.[b ]szöveg[/b]
[i] - dőlt betű
[i]szöveg[/ i]
[u] - aláhúzás
[u]szöveg[/ u]
[left] - bal
[left]szöveg[/ left]
[right] - jobb
[right]szöveg[/ right]
[center] - közép
[center]szöveg[/ center]
[color=...]
white - fehér
yellow - sárga
red - piros, vörös
blue - kék
brown - barna
orange - narancs
purple - lila
További színkódokat is találhattok a neten. Google-ba beírjátok, hogy színkódok, vagy BB színkódok,és válasszátok ki az angol színneveket.
2011. szeptember 27. 18:16
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Idézet (Bessie @ 2011.09.27. 17:56)
BB kódok:
Lista:
[b] - vastagbetű
pl.[b ]szöveg[/b]
- dőlt betű
[i]szöveg[/ i]
[u] - aláhúzás
[u]szöveg[/ u]
[left] - bal
[left]szöveg[/ left]
[right] - jobb
[right]szöveg[/ right]
[center] - közép
[center]szöveg[/ center]
[color=...]
white - fehér
yellow - sárga
red - piros, vörös
blue - kék
brown - barna
orange - narancs
purple - lila
Lista:
[b] - vastagbetű
pl.[b ]szöveg[/b]
- dőlt betű
[i]szöveg[/ i]
[u] - aláhúzás
[u]szöveg[/ u]
[left] - bal
[left]szöveg[/ left]
[right] - jobb
[right]szöveg[/ right]
[center] - közép
[center]szöveg[/ center]
[color=...]
white - fehér
yellow - sárga
red - piros, vörös
blue - kék
brown - barna
orange - narancs
purple - lila
Köszönöm!^^
[i]Jól gondolod, ezek nem szabályok, hisz benne van a téma címében is: oldallal kapcsolatos tudnivalók, tippek ötletek.
Anno azért nyitottam meg, mert sokan kerestetek meg ilyen-olyan kérdéssel, és gondoltam jó lenne ha mindez egy helyen le lenne írva.
Nem tudom mennyire olvastad át a topikot, de az itt igencsak tág a témakör. Szó van kép és videó beillesztésekről, témanyitásról, hozzászólásról, adatlapokról és még folytathatnám.
Ide meg csak azért írtam,hogy nem szabályok,mert úgy tűnt,ahogy írták!
2011. szeptember 28. 21:52
Idézet (Bessie @ 2011.09.17. 12:37)
NE SZÓLJ BELE MÁS ADATLAPJÁNAK A SZERKESZTÉSÉBE!
És akkor mi van, ha egy sztárnál egy adat hibásan van beírva, és ezt észrevettem, szólok, de nem javítja át?
2011. szeptember 28. 23:16
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (thunderbird @ 2011.09.28. 21:52)
És akkor mi van, ha egy sztárnál egy adat hibásan van beírva, és ezt észrevettem, szólok, de nem javítja át?
Adatlap moderátornak szólj. Vagyis ToTonak.
2011. szeptember 30. 09:04
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.08.31. 14:09)
Ez a lehetőség már egy ideje elérhető.
Ezzel a drog & drap módszerrel lehet rendezni a kedvenceinket is. 
Tényleg? Nem is tudtam
Bessie
2011. október 22. 12:24
|
|
SokSzínű.vampire ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 1954 Csatolások: 2152 Azonosító: 162057 offline
|
evelin0623
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.