[quote=Loca77,2011.06.09. 13:55~2108484][quote=Fruzsyka11,2011.06.09. 13:21~2108361]nem..:DDD
Még nem:/
Nagyfiúk?[/quote]
ismerem de még nem
Hachiko the dog story??
Láttad a(z) ........... filmet?
2011. június 09. 14:39
Idézet (vdorina96 @ 2011.06.09. 14:01)
ismerem de még nem
Hachiko the dog story??
Hachiko the dog story??
Még nem láttam
Kung Fu Panda 2?
2011. június 09. 15:24
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Idézet
Egy újjabb 30STM rajongó!! Persze, hogy láttam a Mr. Nobody-t!! Johnny Depp után Jared a kedvenc színészem, bár szerintem énekesnek sokkal jobb!!
sztem is
2011. június 09. 15:30
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Idézet
Természetesen én is így gondoltam,de el kell ismerned, hogy a hangjával egészen különleges dolgokra képes...Legalábbis szerintem!!!
én is így gondolom
egyszerűen imádom a hangját
mindig kiráz tőle a hideg,és lehet hogy ez hülyeség de egyedül a Marsnál(meg nagyon ritkán a Musenál)van az hogy ÉRZEM a zenét és ezt nem csak Jarednek köszönhetem hanem Mofonak és Shanimalnak is
2011. június 09. 15:36
|
|
kriszti03Lannister |
|
Én is
elég hullámzó a hangulatom de inkább mosolygós vagyok,Marsot hallgatok
amikor pedig bedepizek,Marsot hallgatok
és akármi történjen már 1,5 éve(volt egy kis kihagyásom)minden nap meghallgatok legalább 5 Mars számot
már kezeltetni kéne
elég hullámzó a hangulatom de inkább mosolygós vagyok,Marsot hallgatok
amikor pedig bedepizek,Marsot hallgatok
és akármi történjen már 1,5 éve(volt egy kis kihagyásom)minden nap meghallgatok legalább 5 Mars számot
már kezeltetni kéne
2011. június 09. 15:37
És tessék, mintha magamat hallanám!! Az őrületbe tudom a környezetemet kergetni a "szenvedélyemmel"!!
Te mész a Voltra??
2011. június 09. 15:42
Sajnos én sem!! Se pénz és egyébként is irány London!! De a Szigeten hallhattam őket, igaz csak távolról mert a haverjaim nem nagyon lelkesednek a Mars-ért..
2011. június 09. 15:48
|
|
kriszti03Lannister |
|
Nekem csak 1 barátnőm szereti de vele már bölcsi óta legjobb barátnők vagyunk szóval olyanok vagyunk mint 2 tojás a többiek frászt kapnak tőle de ha nagyon rám jön akkor meghallgatnak mert tudják nekem ez milyen fontos
egyszer volt amikor le..izta,és a sárba tiporta őket egy haverom és bevörösödött a fejem,remegtem és azt mondtam hogy ha nem kér azonnal bocsánatot akkor engem nyugodtan elfelejthet
egyszer volt amikor le..izta,és a sárba tiporta őket egy haverom és bevörösödött a fejem,remegtem és azt mondtam hogy ha nem kér azonnal bocsánatot akkor engem nyugodtan elfelejthet
2011. június 09. 15:52
Utálom az ilyenfajta megkülönböztetést!! Én nem szólok bele, hogy mit hallgatnak és ők se szóljanak bele az én dolgomba/stílusomba!! Amúgy a barátom se szereti a Marsot és ezzel nem tudok nagyon kibékülni. És képzeld: tavaly a születésnapomra elénekelte nekem a This is War-t!!!
Annyira örültem!! Azóta már szakítottunk és ki is békültünk,de soha nem kaptam olyan szép ajándékot!!! Ugyanis ő ilyeneket hallgat mint Mr. Busta...
1 felhasználónak tetszik:
kriszti03
2011. június 09. 15:58
Na igen!!
Amúgy ha a 30STM-en lívül meg kellene nevezni két kedvenc zenekart akkor te kiket jelölnél meg??
2011. június 09. 16:03
|
|
kriszti03Lannister |
|
a 2. egyszerű:Muse
a 3. viszont fúúúhhaaa nem nagyon tudom mert ide nagyon sok jelölt lenne legvalőszínűbb:Nirvana,Depeche Mode,My Chemical Romance
egyébként ha férfi együttes és altern.rock együttes volt akkor eddig mindegyik tetszett pl.:Linkin Park,Gorillaz,Green Day...
De akár a U2 és a Pink Floyd is jöhet
a 3. viszont fúúúhhaaa nem nagyon tudom mert ide nagyon sok jelölt lenne legvalőszínűbb:Nirvana,Depeche Mode,My Chemical Romance
egyébként ha férfi együttes és altern.rock együttes volt akkor eddig mindegyik tetszett pl.:Linkin Park,Gorillaz,Green Day...
De akár a U2 és a Pink Floyd is jöhet
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.