Májusban úgy tűnt, hogy Angelina és Brad családja körül végre minden rendben van. Most viszont szőrnyű hírek láttak napvilágot, tehát ez az idill sem tartott sokáig.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vivienne és Knox Down-kóros?
2010. június 18. 21:47
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. június 18. 21:48
Erről nemrég olvastam,sajnálom őket.Remélem hogy a feltevés nem igaz,és rendben lesznek.
2010. június 19. 01:00
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Én még nem nagyon láttam olyan babát, akinek ne lett volna kicsi az orra, a szeme távolülő és esetleg kis bamba. Nem tudom miért kell az ördögöt a falra festeni. Ha van valami betegségük elég ha Brad és Angelina tudja és az alapján gondoskodik róluk. Remélem nem igaz a hír és sok egészséget kívánok a kicsiknek.
2010. június 19. 01:04
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Újabb okádék cikk az Enquirer-től a ciklikusan ismétlődő 'házasodnak - válnak - Brad újra összejött Jenniferrel - örökbefogadnak - szülnek - betegek a gyerekek - Angelina elnyomja Brad-et - Brad iszik-drogozik' témakörök egyikéből.
Viszont ez már a felháborító kategóriát bőven túllépte. Pert a nyakukba!
2010. június 19. 10:48
Idézet (Hesztia @ 2010.06.19. 01:04)
Újabb okádék cikk az Enquirer-től a ciklikusan ismétlődő 'házasodnak - válnak - Brad újra összejött Jenniferrel - örökbefogadnak - szülnek - betegek a gyerekek - Angelina elnyomja Brad-et - Brad iszik-drogozik' témakörök egyikéből.
Ott a pont.
2010. június 19. 11:35
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Hesztia, egyet értek. De valakinek ezt is meg kellett írnia... (:
Persze én is, mint Angie rajongója, teljes szívemből remélem, csak rosszindulató pletyka. De az Enquirer újságíró mocskos hiénák. Nem tudom mit szólnának hozzá, ha az ő gyerekükről írnának ilyen szomorú, és undorító cikket :S
Persze én is, mint Angie rajongója, teljes szívemből remélem, csak rosszindulató pletyka. De az Enquirer újságíró mocskos hiénák. Nem tudom mit szólnának hozzá, ha az ő gyerekükről írnának ilyen szomorú, és undorító cikket :S
2010. június 19. 12:43
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Remélem nincs nagy baj. Azt, hogy ennyi gyereket "vállaltak", még mindig nem tartom jó ötletnek. Attól, hogy gazdagok és bármikor hívhatnak mindegyikre külön 10 embert, nem helyettesíti a saját, családi törődést. És attól, hogy sztárok, ők sem képesek mindenre.
2010. június 19. 14:12
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
OMG.
(( akkor is nagyon szomorú lennék, ha nem a Brad-Angelina párossal történne ez. :S
2010. június 19. 15:25
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (xBlondie @ 2010.06.19. 12:43)
Remélem nincs nagy baj. Azt, hogy ennyi gyereket "vállaltak", még mindig nem tartom jó ötletnek. Attól, hogy gazdagok és bármikor hívhatnak mindegyikre külön 10 embert, nem helyettesíti a saját, családi törődést. És attól, hogy sztárok, ők sem képesek mindenre.
Ismerek olyan családot, ahol nyolc(!) gyerek született, és mindegyikük normális felnőtt lett, ma már családos emberek, pedig a szüleiknek nem adatott meg az a lehetőség, hogy amikor csak akarnak, elvonulnak a világ elől, vagy hogy az egyik szülő ne dolgozzon, amikor a másik igen. Akkor miből gondolod, hogy ők, akik aztán tényleg a saját kedvük szerint vállalnak el egy-egy szerepet, képtelenek nyugodt, békés gyerekkort biztosítani a gyerekeiknek? Igen, igénybe vesznek segítséget, hisz a világ egyik pontjából a másikba utazni nem lehet egyszerű feladat, de ettől még miért ne törődhetnének ugyanúgy a gyerekekkel, ahogy az átlag családok? Nem járnak partikra, átadókra is csak akkor, ha a saját filmjükről van szó, szerepet is csak felváltva vállalnak. Nagyon is jó soruk van azoknak a gyerekeknek.
2010. június 19. 19:55
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Ma már mindent kitalálnak!Lehet h Down-kórosak,de az nem olyan biztos!
De már sok mindent kitalálnak manapság!
De már sok mindent kitalálnak manapság!
2010. június 21. 20:45
|
|
Dargo9anyád tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.07. Hozzászólás: 3930 Csatolások: 51 Azonosító: 109540 offline
|
Képekből szerintem nem lehet megállapítani a betegséget, a másik meg hogy minek kellett nekik 6 gyerek??? Lehet hogy van elég pénzük hogy felnevelhessék őket, de a gyereknevelés nemcsak az etetésről, ruháztatásról és taníttatásról szól.
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Anyák napján mutatta meg.

0 felhasználónak tetszik: