Aki pedig már ismeri a katalán zenekart és szereti is őket, az bejelölheti nyugodtan David Muñoz Calvo-t, az énekest, ugyanis készítettem neki is egy adatlapot.
Estopa
2010. június 14. 09:58
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Tapasztalataim szerint az Estopát nagyon kevesen ismerik, úgyhogy most megpróbálok tenni egy kísérletet arra, hogyha megszerettetni nem is, de megpróbálom megismertetni a magyar fogyasztókkal a zenéjüket. Akinek van kedve, az nézze meg a klipet (vagy még egyéb videókat az együttestől), és írjon véleményt.
Aki pedig már ismeri a katalán zenekart és szereti is őket, az bejelölheti nyugodtan David Muñoz Calvo-t, az énekest, ugyanis készítettem neki is egy adatlapot.
2010. június 14. 13:57
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.06.14. 09:58)
Tapasztalataim szerint az Estopát nagyon kevesen ismerik, úgyhogy most megpróbálok tenni egy kísérletet arra, hogyha megszerettetni nem is, de megpróbálom megismertetni a magyar fogyasztókkal a zenéjüket. Akinek van kedve, az nézze meg a klipet (vagy még egyéb videókat az együttestől), és írjon véleményt.
még eddig a nevét sem hallottam!bocsi!
2010. június 17. 10:41
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Képek a zenekarról
2010. június 19. 14:24
|
|
HamiaLindavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.07. Hozzászólás: 115 Csatolások: 36 Azonosító: 104317 offline
|
Én már hallottam róluk, viszont nem tartom magam rajongónak. De Run-run Rosarival kifejezetten tetszik.
Örülök, hogy van még más is, aki képben van a spanyol popzenei élettel
Örülök, hogy van még más is, aki képben van a spanyol popzenei élettel
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. július 31. 20:55
|
|
|
Ha összejönne 10 rajongó, akkor lehetne nevezni a weboldalukon, hogy eljöjjenek Magyarországra is fellépni. Én regisztráltam az oldalon, én benne lennék egy magyarországi koncertben, szóval már csak 9 emberke kellene... Akit érdekel, jelentkezzen nálam, minél hamarabb...
Kapcsolódó sztárok
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Megszólalt Justin Baldoni ügyvédje.
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Mégsem lesz per jövő héten.
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Lehet köztük valami?
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.