Aki pedig már ismeri a katalán zenekart és szereti is őket, az bejelölheti nyugodtan David Muñoz Calvo-t, az énekest, ugyanis készítettem neki is egy adatlapot.
Estopa
2010. június 14. 09:58
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Tapasztalataim szerint az Estopát nagyon kevesen ismerik, úgyhogy most megpróbálok tenni egy kísérletet arra, hogyha megszerettetni nem is, de megpróbálom megismertetni a magyar fogyasztókkal a zenéjüket. Akinek van kedve, az nézze meg a klipet (vagy még egyéb videókat az együttestől), és írjon véleményt.
Aki pedig már ismeri a katalán zenekart és szereti is őket, az bejelölheti nyugodtan David Muñoz Calvo-t, az énekest, ugyanis készítettem neki is egy adatlapot.
2010. június 14. 13:57
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.06.14. 09:58)
Tapasztalataim szerint az Estopát nagyon kevesen ismerik, úgyhogy most megpróbálok tenni egy kísérletet arra, hogyha megszerettetni nem is, de megpróbálom megismertetni a magyar fogyasztókkal a zenéjüket. Akinek van kedve, az nézze meg a klipet (vagy még egyéb videókat az együttestől), és írjon véleményt.
még eddig a nevét sem hallottam!bocsi!
2010. június 17. 10:41
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Képek a zenekarról
2010. június 19. 14:24
|
|
HamiaLindavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.07. Hozzászólás: 115 Csatolások: 36 Azonosító: 104317 offline
|
Én már hallottam róluk, viszont nem tartom magam rajongónak. De Run-run Rosarival kifejezetten tetszik.
Örülök, hogy van még más is, aki képben van a spanyol popzenei élettel
Örülök, hogy van még más is, aki képben van a spanyol popzenei élettel
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. július 31. 20:55
|
|
|
Ha összejönne 10 rajongó, akkor lehetne nevezni a weboldalukon, hogy eljöjjenek Magyarországra is fellépni. Én regisztráltam az oldalon, én benne lennék egy magyarországi koncertben, szóval már csak 9 emberke kellene... Akit érdekel, jelentkezzen nálam, minél hamarabb...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.