Pankráció
2010. november 19. 23:29
nahhh Kaval lehet övet szerez a SS-en Dolph Ziglert kéne valahogy legyűrni és akkor Kaval lehet a következő Intercontinental bajnok!!!
2010. november 24. 17:28
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Nekem csak az az egy bajom volt hogy csak egy csapatmeccs volt. Azt is előre sejtettem hogy a végén Big Show és Mysterio marad és ők nyernek mint a smackdown vs raw-n. Úgy is lett. Kicsit unalmas már a legyőzhetetlen face Big Show. Egyébként Del Rio-t nem pin-elte senki.
Na és Miz a Raw-n??
Na és Miz a Raw-n??
2010. november 24. 20:16
Imádom a pankrációt kedvenceimet megtalálod a Kedvenc sztárjaim között
2010. november 24. 20:44
heehhee érdekesen alakulnak a dolgok Miz megkeveri ezzel az álló vizet..Cena a story szerint elbocsátva Orton továbbra is face turnt kap, Morrisonnak a seggére ráüt Melina
,Bryanen összevesznek majdnema Bellák..és remélem a king of the ringet megnyeri Sheamus!
2010. november 24. 21:11
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Hát valószínű hogy egy Sheamus nyer. Azt olvastam hogy Cena visszatér mint a saját mexikói nagybátyja Juan Cena. Na erre én is kíváncsi vagyok. Elvileg maszkban fogja nyomni.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2010. november 24. 21:13
nooo azz valóban érdekes lenne!!Rey-en kivül még egy maszkos pankrátor nyomná nah azt a kis mexikói nem fogja annyiban hagyni!
2010. november 24. 21:15
|
|
Fedorov |
|
Hát igen Del Rio is nehezményezte hogy nem a maszkos karakterét játszhatja. Aztán mondták neki hogy jobb ha befogja amekkora push-t kap így kezdőként.
De hát Cena az Cena. Neki mindent lehet.
De hát Cena az Cena. Neki mindent lehet.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2010. november 24. 21:21
jaja hallottam a Del rió maszkos affért!
hááá igen Cena az érinthetetlen szalutáló a nép hőse!!!
én a régi karakterét kedveltem igazából amikor minden héten más mezben, full capben,bő gatyában, és fukszokkal a nyakában jelent meg és ha a kezébe került a mikrofon mindenkit leoltott félperc alatt. jobb volt aza karakter!
eza legyőzhetetlen nép bálványa sajnos már régóta erőltetett és nem hiszem hogy Cena nem probálna ki magát ténylegesen a rosszfiú szerepben!!!
hááá igen Cena az érinthetetlen szalutáló a nép hőse!!!
én a régi karakterét kedveltem igazából amikor minden héten más mezben, full capben,bő gatyában, és fukszokkal a nyakában jelent meg és ha a kezébe került a mikrofon mindenkit leoltott félperc alatt. jobb volt aza karakter!
eza legyőzhetetlen nép bálványa sajnos már régóta erőltetett és nem hiszem hogy Cena nem probálna ki magát ténylegesen a rosszfiú szerepben!!!
2010. november 27. 00:58
remélem hétfőn felcsendül eza dallam és zene esetleg!!
mert van rá esély!!!főleg ha Sheamus megnyeri a King of the ringet!!
örül és önelégült és én vagyok a kelta harcos a király..éééééés beindul a zene.. és Sheamus arcán döbbenet és félelem lesz urrá!!hhhááááhhááááá és a csarnok tombol!!
mert van rá esély!!!főleg ha Sheamus megnyeri a King of the ringet!!
örül és önelégült és én vagyok a kelta harcos a király..éééééés beindul a zene.. és Sheamus arcán döbbenet és félelem lesz urrá!!hhhááááhhááááá és a csarnok tombol!!
2010. november 27. 02:26
|
|
Fedorov |
|
Hát nem tudom. Lassan már minden esemény előtt írják hogy most biztos hogy visszatér. Bízok benne én is, bár ki tudja. Remélem azért Royal Rumble-ig nem kell várni. Ott térjen vissza HBK.
2010. december 27. 01:42
Kaval-t kirúgta a WWE!
Állítólag Kaval különkérte hogy elmehessen mivel nem használták és nem kapott semmi használható story vonalat.
Nem sokat ért ezaz NXT győzelem!
Valószínűsítem hogy visszatér a TNA-be!majd elválik!
Állítólag Kaval különkérte hogy elmehessen mivel nem használták és nem kapott semmi használható story vonalat.
Nem sokat ért ezaz NXT győzelem!
Valószínűsítem hogy visszatér a TNA-be!majd elválik!
2011. január 12. 23:27
ha esetleg valaki néha napján erre járna!
akkor erről a hírről valami tényszerű információt tud?
nem nagyon adok ennek az oldalnak a hitelére így aki konkrétat tud esetleg erről az írjon!
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/wrestling/3336092/WWE-and-TNA-battle-for-Sting.html
akkor erről a hírről valami tényszerű információt tud?
nem nagyon adok ennek az oldalnak a hitelére így aki konkrétat tud esetleg erről az írjon!
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/wrestling/3336092/WWE-and-TNA-battle-for-Sting.html
Kapcsolódó sztárok
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Megszólalt Justin Baldoni ügyvédje.
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Mégsem lesz per jövő héten.
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Lehet köztük valami?
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.