David Tennant
2011. január 02. 08:53
Tegnap volt 1 év, hogy DT Dokija regenerálódott, hogy repül az idő
Sokkal jobban bírom nélküle, mint gondoltam.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. január 02. 09:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.01. 14:05)
Nekem ez a photoshoot nem tetszik valamiért
Nem a szín, nem tudom miért, de elismerem, hogy tényleg jó.
Bár 1994-ből van és a Takin Over The Asylumhoz másféle promoshootot képzeltem el de sebaj. Ha már TOTA, láttuk már David castingolós videóját?
Nem a szín, nem tudom miért, de elismerem, hogy tényleg jó.
Bár 1994-ből van és a Takin Over The Asylumhoz másféle promoshootot képzeltem el de sebaj. Ha már TOTA, láttuk már David castingolós videóját?
Fotós szemszögből zseniális. Mármint a fotósorozat, de valóban nem túl DT-s. Már amennyire meg tudom állapítani.
Ja, és én még nem láttam a castingolós videót.
2011. január 02. 10:19
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.02. 10:03)
Köszi! Nem mindig szeretem a casting videókat, de azért érdekes megnézni mindenképpen. Ez különösen jó. Olyan fura, mert egy üres, jellegtelen teremben játszik, és mégis oltári jó! Úgy értem nincs mögötte az a biztonság, amit a filmes tér biztosít a színészek számára. Így nehezebb hitelesen játszani, hiszen nincsen semmi mankó.
2011. január 02. 11:11
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Megint nagy kedvet kaptam a Third Serieshez. (az utóbbi időben az első kettőt és a negyediket néztem főleg - kivéve a Blinket) Az előbb néztem meg - megint - a Smith&Johnest + a confidentialt... RTD milyen kis lelkes volt...
DT meg aranyos... Ahogy veszik fel a sikátoros jelenetet... Meg kell zabálni, ahogy ott támaszkodik... Meg amikor Martha meglátja a sarkon, D. meg néz ki rá olyan kis ...
... na, úgy...
kateblock
2011. január 02. 11:17
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.02. 10:19)
Köszi! Nem mindig szeretem a casting videókat, de azért érdekes megnézni mindenképpen. Ez különösen jó. Olyan fura, mert egy üres, jellegtelen teremben játszik, és mégis oltári jó! Úgy értem nincs mögötte az a biztonság, amit a filmes tér biztosít a színészek számára. Így nehezebb hitelesen játszani, hiszen nincsen semmi mankó. 
Nem sok casting videót láttam úgyhogy nem tudom.
2011. január 02. 12:14
jó szinész
2011. január 02. 12:31
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Olyan fura nekem ilyen hajjal... Pedig amúgy nagyon aranyos és ügyes... Milyen furcsa, hogy itt még fiatalabb nálam...
A jó színész akkor is megtölti a teret, ha az égvilágon semmi nincs körülötte...
kateblock
2011. január 02. 13:19
Ezt a videot még én sem láttam. Hihetetlenül jó színész, ez már egész kölyökkutya korában megmutatkozott
2011. január 02. 14:07
Ha már ott tartunk, hogy minnél öregebb, annál jobb... Tegnap megnéztem a Single Father első részét, rákerestem a youtubeon és találtam egy jó fanvideót.
2011. január 02. 17:41
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
jajj de fiatal!
köszi a videót
kateblock
2011. január 02. 17:44
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
jo öregnek látszik
2011. január 02. 20:33
Talán ti is örömmel fogadjátok a hírt, ugyan még nem megerősített, de majdnem, hogy 100%. DT és CT jövő év Májusától Szeptemberig nyomja majd a Much Ado About Nothing darabot egy eddig számunka ismeretlen színházban, ki tudja, talán RSC?
David mindig is szeretett volna Benedikt lenni. Szóval gondolom örül. És feltételezem, hogy akkor annyi a Hobbit pletykáknak, ha csak nem kis szerepe lesz, ami nem igénybe sok időt vagy csak később megy ki forgatni. Ezaz, DT és CT együtt a legjobb dolog a világon ezt a DW-ban is láthattuk. Végre csinál színházat is, amit szeret, bár én nem fogom látni, de jó tudni hogy legalább nem valami hülye filmben pazarolja a drága idejét (volt már rá példa, nem is egy és ezalatt nem csak amerikai filmeket értek).
Petíciózzunk megint, akarom nézni DVD-n ha már élőben nem tudom látni.
David mindig is szeretett volna Benedikt lenni. Szóval gondolom örül. És feltételezem, hogy akkor annyi a Hobbit pletykáknak, ha csak nem kis szerepe lesz, ami nem igénybe sok időt vagy csak később megy ki forgatni. Ezaz, DT és CT együtt a legjobb dolog a világon ezt a DW-ban is láthattuk. Végre csinál színházat is, amit szeret, bár én nem fogom látni, de jó tudni hogy legalább nem valami hülye filmben pazarolja a drága idejét (volt már rá példa, nem is egy és ezalatt nem csak amerikai filmeket értek).
Petíciózzunk megint, akarom nézni DVD-n ha már élőben nem tudom látni.
2011. január 02. 23:19
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
AJjjj istenem imádom a Sok hűhó semmiért-et
Kenneth Branagh-os változat örök kedvenc, ő és Emma Thompson remekül nyomták
Szerintem David és Catherine remek választás erre a darabra, igazán hozzájuk illik a szerep.Ó de kíváncsi vagyok erre, jajjmami.
Kate most tökre feldobtál
Akarom, most!
Ha már a színházba nem is tudok eljutni, remélem minél hamarabb idehozzák a színházat nekem...nekünk.
2011. január 02. 23:45
Idézet (Sixy @ 2011.01.02. 23:19)
AJjjj istenem imádom a Sok hűhó semmiért-et
Kenneth Branagh-os változat örök kedvenc, ő és Emma Thompson remekül nyomták
Szerintem David és Catherine remek választás erre a darabra, igazán hozzájuk illik a szerep.Ó de kíváncsi vagyok erre, jajjmami.
Kate most tökre feldobtál
Akarom, most!
Ha már a színházba nem is tudok eljutni, remélem minél hamarabb idehozzák a színházat nekem...nekünk. 
Nem tudom, ez kis színház ahhoz, hogy kiadják DVD-n. Mondjuk, 2011 vagy 2012 Shakespeare éve lesz a BBC-n... Esetleg felvehetnék és leadhatnák tévében
Majd figyeljük a fanok élménybeszámolóit a darabról, ha más nem. Óh apropó rajongó!
Egy őrült fajta (rajongó) a minap odament Davidhez, mikor vásárolt a boltban és ahogyan az meg volt írva a nagykönyvben, elsikította magát. Nem zavartatta magát, beszélgetést kezdeményezett, David pedig válaszolt neki, és egy másik 'fan' hátulról odalopódzott a háta mögé és benyúlt a sapkája alá
A boltos járt a legjobban, David a visszajárót sem várta meg, olyan gyorsan elhúzta a csíkot. Nos, erről ennyit.
Napi haj
2011. január 03. 00:14
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hogy mennyi bolond ember él a világban!
Akárhogy szeretek valakit, azért idegen embernek nem húzkodnám se a haját, se semmijét.
Őrület!
David és Cathrine újra együtt? Ennek siker szaga van.
kateblock
2011. január 03. 00:25
Idézet (Bessie @ 2011.01.03. 00:14)
Hogy mennyi bolond ember él a világban!
Akárhogy szeretek valakit, azért idegen embernek nem húzkodnám se a haját, se semmijét.
Őrület!
És drága belépőjegy szaga. Ez West End színdarab lesz, a belépőjegy ára a csillagos eget fogja verni
2011. január 03. 07:58
Idézet (Sixy @ 2011.01.03. 02:40)
Szegény David, azért sz@r lehet, hogy állandóan molesztálják. :/
Nem is értem hogy képes kezelni a helyzetet. Jó persze, sztárság, ő választotta magának, de azért nem lenne muszáj állandóan molesztálni szegény párát. Ki az aki nem szeretne beletúrni a hajába? Szerintem nem nagyon van olyan. Miért kell sikongatni? Miért nem lehetett megkérfezni őt a hajbatúrásról? Már annyi embernek megengedte, akkor plusz mínusz 1 fő nem mindegy?
A sztárság árnyoldalai. Bele sem merek gondolni mi lesz jövőre vagy még idén, ha híresebb lesz Amerikában.
2011. január 03. 08:37
|
|
|
A darabnak örülök, a boltos incidensnek egyáltalán nem...
West End? Ajjaj, akkor az tényleg drágának ígérkezik...
Mondjuk ha májusban lesz prömier... Legkorábban kb. 10 hónap múlva láthatnám, s ki tudja, lehet, hogy akkor már nem is lesz. Vagy ha lesz, más szereposztással... De ha annyira drága, akkor meg "mindegy is"... (Csak mert 2009-ben majdnem láttam ugye az Oliver!-t Rowannal, de mikor egy évvel később visszamentem, már nem ő játszotta Fagint...
)
Bolt. Nagyon durva.
Egyes emberek hogy lehetnek ennyire pofátlanok, bunkók, önzőek, meggondolatlanok és tiszteletlenek?!
Igen, David választotta ezt a szakmát, de a hülye rajongókról nem tehet. David csak teszi a dolgát, nem is akárhogy, de kérem szépen, ezeknek az úgynevezett "rajongóknak" hol vannak a szüleik, hogy megneveljék őket?
Én nem hogy sikítani, meg a haját húzkodni nem mernék, de szerintem odamenni sem...
Na jó, talán oda mernék menni, de csak félve és előtte megkérdezném, hogy van-e rám 5 perce. Vagy csak 1...
Gratulálnék a munkásságához (igen, nemcsak a DW-hoz), elmondanám, honnan jöttem, és micsoda szerencse, hogy pont sikerült találkoznom vele. Sok sikert kívánnék neki a jövőben, s esetleg - helyzetfüggő - kérnék egy aláírást és/vagy egy közös képet...
Sosem voltam az a fotózkodós típus... Egy híres emberrel sincs közös képem, valahogy nem vitt rá a lélek... De hát David más lenne, azért egy David Tennant-tel nem mindennap lehet összefutni...
West End? Ajjaj, akkor az tényleg drágának ígérkezik...
Bolt. Nagyon durva.
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?