Starity

David Tennant

100 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 02. 08:53 #1921
- törölt felhasználó -    
Tegnap volt 1 év, hogy DT Dokija regenerálódott, hogy repül az idő blink.gif Sokkal jobban bírom nélküle, mint gondoltam. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. január 02. 09:02 #1922
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.01.01. 14:05)
Nekem ez a photoshoot nem tetszik valamiért  unsure.gif 
Nem a szín, nem tudom miért, de elismerem, hogy tényleg jó.  biggrin.gif 
Bár 1994-ből van és a Takin Over The Asylumhoz másféle promoshootot képzeltem el de sebaj. Ha már TOTA, láttuk már David castingolós videóját?  rolleyes.gif

Fotós szemszögből zseniális. Mármint a fotósorozat, de valóban nem túl DT-s. Már amennyire meg tudom állapítani. rolleyes.gif
Ja, és én még nem láttam a castingolós videót. biggrin.gif Lehetne?

http://kephost.hu/image-721B_4D009DCF.gif
2011. január 02. 10:03 #1923
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.02. 09:02)

Ja, és én még nem láttam a castingolós videót.  biggrin.gif Lehetne?
http://kephost.hu/image-721B_4D009DCF.gif

1 felhasználónak tetszik: Sixy
2011. január 02. 10:19 #1924
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.01.02. 10:03)

Köszi! Nem mindig szeretem a casting videókat, de azért érdekes megnézni mindenképpen. Ez különösen jó. Olyan fura, mert egy üres, jellegtelen teremben játszik, és mégis oltári jó! Úgy értem nincs mögötte az a biztonság, amit a filmes tér biztosít a színészek számára. Így nehezebb hitelesen játszani, hiszen nincsen semmi mankó. smileeee.gif
2011. január 02. 11:11 #1925
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Megint nagy kedvet kaptam a Third Serieshez. (az utóbbi időben az első kettőt és a negyediket néztem főleg - kivéve a Blinket) Az előbb néztem meg - megint - a Smith&Johnest + a confidentialt... RTD milyen kis lelkes volt... rolleyes.gif DT meg aranyos... Ahogy veszik fel a sikátoros jelenetet... Meg kell zabálni, ahogy ott támaszkodik... Meg amikor Martha meglátja a sarkon, D. meg néz ki rá olyan kis ... blush.gif ... na, úgy... thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 02. 11:17 #1926
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.02. 10:19)
Köszi! Nem mindig szeretem a casting videókat, de azért érdekes megnézni mindenképpen. Ez különösen jó. Olyan fura, mert egy üres, jellegtelen teremben játszik, és mégis oltári jó! Úgy értem nincs mögötte az a biztonság, amit a filmes tér biztosít a színészek számára. Így nehezebb hitelesen játszani, hiszen nincsen semmi mankó.  smileeee.gif

Nem sok casting videót láttam úgyhogy nem tudom. unsure.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/tota.gif

_nevet.gif biggrin.gif
2011. január 02. 12:14 #1927
- törölt felhasználó -    
jó szinész thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2011. január 02. 12:31 #1928
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Olyan fura nekem ilyen hajjal... Pedig amúgy nagyon aranyos és ügyes... Milyen furcsa, hogy itt még fiatalabb nálam... w00t.gif

A jó színész akkor is megtölti a teret, ha az égvilágon semmi nincs körülötte... beer.gif
2011. január 02. 13:19 #1929
- törölt felhasználó -    

Ezt a videot még én sem láttam. Hihetetlenül jó színész, ez már egész kölyökkutya korában megmutatkozott thumbsup.gif Egyébént meg kell állapítanom, hogy David is olyan mint a jó bor; minél idősebb annál jobb smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. január 02. 14:07 #1930
- törölt felhasználó -    
Ha már ott tartunk, hogy minnél öregebb, annál jobb... Tegnap megnéztem a Single Father első részét, rákerestem a youtubeon és találtam egy jó fanvideót.

2 felhasználónak tetszik: LaDiabla, Sally Sparrow
2011. január 02. 17:41 #1931
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844

jajj de fiatal! biggrin.gif Azért a tipikus David-es tekintet meg mozdulatok már itt is megvoltak, egy percig nem bír a popóján megmaradni, állandóan felugrál (olyan, mint én rohog.gif ).Persze a hajának jót tettek az évek (igazából a hajának a DW tett a legjobbat blush.gif , de ez mellékes laugh.gif )
köszi a videót laugh.gif meghajolo.gif
2011. január 02. 17:44 #1932
Beyonceee1600
Beyonceee1600
Hozzászólás: 648
Csatolások: 42
Azonosító: 137421
jo öregnek látszik biggrin.gif biggrin.gif smileeee.gif smileeee.gif
2011. január 02. 20:33 #1933
- törölt felhasználó -    
Talán ti is örömmel fogadjátok a hírt, ugyan még nem megerősített, de majdnem, hogy 100%. DT és CT jövő év Májusától Szeptemberig nyomja majd a Much Ado About Nothing darabot egy eddig számunka ismeretlen színházban, ki tudja, talán RSC?
David mindig is szeretett volna Benedikt lenni. Szóval gondolom örül. És feltételezem, hogy akkor annyi a Hobbit pletykáknak, ha csak nem kis szerepe lesz, ami nem igénybe sok időt vagy csak később megy ki forgatni. Ezaz, DT és CT együtt a legjobb dolog a világon ezt a DW-ban is láthattuk. Végre csinál színházat is, amit szeret, bár én nem fogom látni, de jó tudni hogy legalább nem valami hülye filmben pazarolja a drága idejét (volt már rá példa, nem is egy és ezalatt nem csak amerikai filmeket értek).
Petíciózzunk megint, akarom nézni DVD-n ha már élőben nem tudom látni. biggrin.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sixy, Bessie, Sally Sparrow
2011. január 02. 23:19 #1934
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
AJjjj istenem imádom a Sok hűhó semmiért-et wub.gif Kenneth Branagh-os változat örök kedvenc, ő és Emma Thompson remekül nyomták thumbsup.gif Szerintem David és Catherine remek választás erre a darabra, igazán hozzájuk illik a szerep.Ó de kíváncsi vagyok erre, jajjmami. biggrin.gif Kate most tökre feldobtál biggrin.gif Akarom, most! biggrin.gif Ha már a színházba nem is tudok eljutni, remélem minél hamarabb idehozzák a színházat nekem...nekünk. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie
2011. január 02. 23:45 #1935
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2011.01.02. 23:19)
AJjjj istenem imádom a Sok hűhó semmiért-et  wub.gif Kenneth Branagh-os változat örök kedvenc, ő és  Emma Thompson remekül nyomták  thumbsup.gif Szerintem David és Catherine remek választás erre a darabra, igazán hozzájuk illik a szerep.Ó de kíváncsi vagyok erre, jajjmami. biggrin.gif Kate most tökre feldobtál biggrin.gif Akarom, most! biggrin.gif Ha már a színházba nem is tudok eljutni, remélem minél hamarabb idehozzák a színházat nekem...nekünk. blush.gif

Nem tudom, ez kis színház ahhoz, hogy kiadják DVD-n. Mondjuk, 2011 vagy 2012 Shakespeare éve lesz a BBC-n... Esetleg felvehetnék és leadhatnák tévében biggrin.gif
Majd figyeljük a fanok élménybeszámolóit a darabról, ha más nem. Óh apropó rajongó!
Egy őrült fajta (rajongó) a minap odament Davidhez, mikor vásárolt a boltban és ahogyan az meg volt írva a nagykönyvben, elsikította magát. Nem zavartatta magát, beszélgetést kezdeményezett, David pedig válaszolt neki, és egy másik 'fan' hátulról odalopódzott a háta mögé és benyúlt a sapkája alá blink.gif megérintette a haját és meg is húzta. Oh dear blink.gif dry.gif mellow.gif
A boltos járt a legjobban, David a visszajárót sem várta meg, olyan gyorsan elhúzta a csíkot. Nos, erről ennyit.

Napi haj biggrin.gif
2011. január 03. 00:14 #1936
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Hogy mennyi bolond ember él a világban! blink.gif Akárhogy szeretek valakit, azért idegen embernek nem húzkodnám se a haját, se semmijét. omg.gif Őrület!

David és Cathrine újra együtt? Ennek siker szaga van. biggrin.gif
2011. január 03. 00:25 #1937
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.01.03. 00:14)
Hogy mennyi bolond ember él a világban! blink.gif Akárhogy szeretek valakit, azért idegen embernek nem húzkodnám se a haját, se semmijét. omg.gif Őrület! 
David és Cathrine újra együtt? Ennek siker szaga van. biggrin.gif

És drága belépőjegy szaga. Ez West End színdarab lesz, a belépőjegy ára a csillagos eget fogja verni unsure.gif
2011. január 03. 02:40 #1938
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Szegény David, azért sz@r lehet, hogy állandóan molesztálják. :/
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. január 03. 07:58 #1939
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2011.01.03. 02:40)
Szegény David, azért sz@r lehet, hogy állandóan molesztálják. :/

Nem is értem hogy képes kezelni a helyzetet. Jó persze, sztárság, ő választotta magának, de azért nem lenne muszáj állandóan molesztálni szegény párát. Ki az aki nem szeretne beletúrni a hajába? Szerintem nem nagyon van olyan. Miért kell sikongatni? Miért nem lehetett megkérfezni őt a hajbatúrásról? Már annyi embernek megengedte, akkor plusz mínusz 1 fő nem mindegy? blink.gif
A sztárság árnyoldalai. Bele sem merek gondolni mi lesz jövőre vagy még idén, ha híresebb lesz Amerikában. blink.gif Egyszer már majdnem meghalt egy rajongó miatt Amerikában, aki egy zebra kellős közepén kezdett el sikongatni és Davidet a táskájánál fogva húzta vissza, pedig akkor -állítása szerint- jó ha 1 ember felismerte naponta. Mi lesz még itt később, ha neki is lesznek kis hülye elvakult rajongói, kérem szépen? http://starity.hu/images/emoticons/omg.gif
2011. január 03. 08:37 #1940
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

A darabnak örülök, a boltos incidensnek egyáltalán nem... blink.gif

West End? Ajjaj, akkor az tényleg drágának ígérkezik... sad.gif Mondjuk ha májusban lesz prömier... Legkorábban kb. 10 hónap múlva láthatnám, s ki tudja, lehet, hogy akkor már nem is lesz. Vagy ha lesz, más szereposztással... De ha annyira drága, akkor meg "mindegy is"... (Csak mert 2009-ben majdnem láttam ugye az Oliver!-t Rowannal, de mikor egy évvel később visszamentem, már nem ő játszotta Fagint... unsure.gif sad.gif )

Bolt. Nagyon durva. ohmy.gif Egyes emberek hogy lehetnek ennyire pofátlanok, bunkók, önzőek, meggondolatlanok és tiszteletlenek?! mad.gif Igen, David választotta ezt a szakmát, de a hülye rajongókról nem tehet. David csak teszi a dolgát, nem is akárhogy, de kérem szépen, ezeknek az úgynevezett "rajongóknak" hol vannak a szüleik, hogy megneveljék őket? blink.gif Én nem hogy sikítani, meg a haját húzkodni nem mernék, de szerintem odamenni sem... unsure.gif Na jó, talán oda mernék menni, de csak félve és előtte megkérdezném, hogy van-e rám 5 perce. Vagy csak 1... smileeee.gif Gratulálnék a munkásságához (igen, nemcsak a DW-hoz), elmondanám, honnan jöttem, és micsoda szerencse, hogy pont sikerült találkoznom vele. Sok sikert kívánnék neki a jövőben, s esetleg - helyzetfüggő - kérnék egy aláírást és/vagy egy közös képet... smileeee.gif Sosem voltam az a fotózkodós típus... Egy híres emberrel sincs közös képem, valahogy nem vitt rá a lélek... De hát David más lenne, azért egy David Tennant-tel nem mindennap lehet összefutni... rohog.gif
100 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok