David Tennant
2011. január 02. 08:53
Tegnap volt 1 év, hogy DT Dokija regenerálódott, hogy repül az idő
Sokkal jobban bírom nélküle, mint gondoltam.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. január 02. 09:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.01. 14:05)
Nekem ez a photoshoot nem tetszik valamiért
Nem a szín, nem tudom miért, de elismerem, hogy tényleg jó.
Bár 1994-ből van és a Takin Over The Asylumhoz másféle promoshootot képzeltem el de sebaj. Ha már TOTA, láttuk már David castingolós videóját?
Nem a szín, nem tudom miért, de elismerem, hogy tényleg jó.
Bár 1994-ből van és a Takin Over The Asylumhoz másféle promoshootot képzeltem el de sebaj. Ha már TOTA, láttuk már David castingolós videóját?
Fotós szemszögből zseniális. Mármint a fotósorozat, de valóban nem túl DT-s. Már amennyire meg tudom állapítani.
Ja, és én még nem láttam a castingolós videót.
2011. január 02. 10:19
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.02. 10:03)
Köszi! Nem mindig szeretem a casting videókat, de azért érdekes megnézni mindenképpen. Ez különösen jó. Olyan fura, mert egy üres, jellegtelen teremben játszik, és mégis oltári jó! Úgy értem nincs mögötte az a biztonság, amit a filmes tér biztosít a színészek számára. Így nehezebb hitelesen játszani, hiszen nincsen semmi mankó.
2011. január 02. 11:11
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Megint nagy kedvet kaptam a Third Serieshez. (az utóbbi időben az első kettőt és a negyediket néztem főleg - kivéve a Blinket) Az előbb néztem meg - megint - a Smith&Johnest + a confidentialt... RTD milyen kis lelkes volt...
DT meg aranyos... Ahogy veszik fel a sikátoros jelenetet... Meg kell zabálni, ahogy ott támaszkodik... Meg amikor Martha meglátja a sarkon, D. meg néz ki rá olyan kis ...
... na, úgy...
kateblock
2011. január 02. 11:17
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.02. 10:19)
Köszi! Nem mindig szeretem a casting videókat, de azért érdekes megnézni mindenképpen. Ez különösen jó. Olyan fura, mert egy üres, jellegtelen teremben játszik, és mégis oltári jó! Úgy értem nincs mögötte az a biztonság, amit a filmes tér biztosít a színészek számára. Így nehezebb hitelesen játszani, hiszen nincsen semmi mankó. 
Nem sok casting videót láttam úgyhogy nem tudom.
2011. január 02. 12:14
jó szinész
2011. január 02. 12:31
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Olyan fura nekem ilyen hajjal... Pedig amúgy nagyon aranyos és ügyes... Milyen furcsa, hogy itt még fiatalabb nálam...
A jó színész akkor is megtölti a teret, ha az égvilágon semmi nincs körülötte...
kateblock
2011. január 02. 13:19
Ezt a videot még én sem láttam. Hihetetlenül jó színész, ez már egész kölyökkutya korában megmutatkozott
2011. január 02. 14:07
Ha már ott tartunk, hogy minnél öregebb, annál jobb... Tegnap megnéztem a Single Father első részét, rákerestem a youtubeon és találtam egy jó fanvideót.
2011. január 02. 17:41
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
jajj de fiatal!
köszi a videót
kateblock
2011. január 02. 17:44
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
jo öregnek látszik
2011. január 02. 20:33
Talán ti is örömmel fogadjátok a hírt, ugyan még nem megerősített, de majdnem, hogy 100%. DT és CT jövő év Májusától Szeptemberig nyomja majd a Much Ado About Nothing darabot egy eddig számunka ismeretlen színházban, ki tudja, talán RSC?
David mindig is szeretett volna Benedikt lenni. Szóval gondolom örül. És feltételezem, hogy akkor annyi a Hobbit pletykáknak, ha csak nem kis szerepe lesz, ami nem igénybe sok időt vagy csak később megy ki forgatni. Ezaz, DT és CT együtt a legjobb dolog a világon ezt a DW-ban is láthattuk. Végre csinál színházat is, amit szeret, bár én nem fogom látni, de jó tudni hogy legalább nem valami hülye filmben pazarolja a drága idejét (volt már rá példa, nem is egy és ezalatt nem csak amerikai filmeket értek).
Petíciózzunk megint, akarom nézni DVD-n ha már élőben nem tudom látni.
David mindig is szeretett volna Benedikt lenni. Szóval gondolom örül. És feltételezem, hogy akkor annyi a Hobbit pletykáknak, ha csak nem kis szerepe lesz, ami nem igénybe sok időt vagy csak később megy ki forgatni. Ezaz, DT és CT együtt a legjobb dolog a világon ezt a DW-ban is láthattuk. Végre csinál színházat is, amit szeret, bár én nem fogom látni, de jó tudni hogy legalább nem valami hülye filmben pazarolja a drága idejét (volt már rá példa, nem is egy és ezalatt nem csak amerikai filmeket értek).
Petíciózzunk megint, akarom nézni DVD-n ha már élőben nem tudom látni.
2011. január 02. 23:19
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
AJjjj istenem imádom a Sok hűhó semmiért-et
Kenneth Branagh-os változat örök kedvenc, ő és Emma Thompson remekül nyomták
Szerintem David és Catherine remek választás erre a darabra, igazán hozzájuk illik a szerep.Ó de kíváncsi vagyok erre, jajjmami.
Kate most tökre feldobtál
Akarom, most!
Ha már a színházba nem is tudok eljutni, remélem minél hamarabb idehozzák a színházat nekem...nekünk.
2011. január 02. 23:45
Idézet (Sixy @ 2011.01.02. 23:19)
AJjjj istenem imádom a Sok hűhó semmiért-et
Kenneth Branagh-os változat örök kedvenc, ő és Emma Thompson remekül nyomták
Szerintem David és Catherine remek választás erre a darabra, igazán hozzájuk illik a szerep.Ó de kíváncsi vagyok erre, jajjmami.
Kate most tökre feldobtál
Akarom, most!
Ha már a színházba nem is tudok eljutni, remélem minél hamarabb idehozzák a színházat nekem...nekünk. 
Nem tudom, ez kis színház ahhoz, hogy kiadják DVD-n. Mondjuk, 2011 vagy 2012 Shakespeare éve lesz a BBC-n... Esetleg felvehetnék és leadhatnák tévében
Majd figyeljük a fanok élménybeszámolóit a darabról, ha más nem. Óh apropó rajongó!
Egy őrült fajta (rajongó) a minap odament Davidhez, mikor vásárolt a boltban és ahogyan az meg volt írva a nagykönyvben, elsikította magát. Nem zavartatta magát, beszélgetést kezdeményezett, David pedig válaszolt neki, és egy másik 'fan' hátulról odalopódzott a háta mögé és benyúlt a sapkája alá
A boltos járt a legjobban, David a visszajárót sem várta meg, olyan gyorsan elhúzta a csíkot. Nos, erről ennyit.
Napi haj
2011. január 03. 00:14
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hogy mennyi bolond ember él a világban!
Akárhogy szeretek valakit, azért idegen embernek nem húzkodnám se a haját, se semmijét.
Őrület!
David és Cathrine újra együtt? Ennek siker szaga van.
kateblock
2011. január 03. 00:25
Idézet (Bessie @ 2011.01.03. 00:14)
Hogy mennyi bolond ember él a világban!
Akárhogy szeretek valakit, azért idegen embernek nem húzkodnám se a haját, se semmijét.
Őrület!
És drága belépőjegy szaga. Ez West End színdarab lesz, a belépőjegy ára a csillagos eget fogja verni
2011. január 03. 07:58
Idézet (Sixy @ 2011.01.03. 02:40)
Szegény David, azért sz@r lehet, hogy állandóan molesztálják. :/
Nem is értem hogy képes kezelni a helyzetet. Jó persze, sztárság, ő választotta magának, de azért nem lenne muszáj állandóan molesztálni szegény párát. Ki az aki nem szeretne beletúrni a hajába? Szerintem nem nagyon van olyan. Miért kell sikongatni? Miért nem lehetett megkérfezni őt a hajbatúrásról? Már annyi embernek megengedte, akkor plusz mínusz 1 fő nem mindegy?
A sztárság árnyoldalai. Bele sem merek gondolni mi lesz jövőre vagy még idén, ha híresebb lesz Amerikában.
2011. január 03. 08:37
|
|
|
A darabnak örülök, a boltos incidensnek egyáltalán nem...
West End? Ajjaj, akkor az tényleg drágának ígérkezik...
Mondjuk ha májusban lesz prömier... Legkorábban kb. 10 hónap múlva láthatnám, s ki tudja, lehet, hogy akkor már nem is lesz. Vagy ha lesz, más szereposztással... De ha annyira drága, akkor meg "mindegy is"... (Csak mert 2009-ben majdnem láttam ugye az Oliver!-t Rowannal, de mikor egy évvel később visszamentem, már nem ő játszotta Fagint...
)
Bolt. Nagyon durva.
Egyes emberek hogy lehetnek ennyire pofátlanok, bunkók, önzőek, meggondolatlanok és tiszteletlenek?!
Igen, David választotta ezt a szakmát, de a hülye rajongókról nem tehet. David csak teszi a dolgát, nem is akárhogy, de kérem szépen, ezeknek az úgynevezett "rajongóknak" hol vannak a szüleik, hogy megneveljék őket?
Én nem hogy sikítani, meg a haját húzkodni nem mernék, de szerintem odamenni sem...
Na jó, talán oda mernék menni, de csak félve és előtte megkérdezném, hogy van-e rám 5 perce. Vagy csak 1...
Gratulálnék a munkásságához (igen, nemcsak a DW-hoz), elmondanám, honnan jöttem, és micsoda szerencse, hogy pont sikerült találkoznom vele. Sok sikert kívánnék neki a jövőben, s esetleg - helyzetfüggő - kérnék egy aláírást és/vagy egy közös képet...
Sosem voltam az a fotózkodós típus... Egy híres emberrel sincs közös képem, valahogy nem vitt rá a lélek... De hát David más lenne, azért egy David Tennant-tel nem mindennap lehet összefutni...
West End? Ajjaj, akkor az tényleg drágának ígérkezik...
Bolt. Nagyon durva.
kateblock
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.