Starity

David Tennant

100 oldal 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 29. 12:10 #1861
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.29. 12:08)
Jelentem, Christopher megérkezett Sallyhez!  biggrin.gif 
Köszönet érte még1x!  meghajolo.gif  meghajolo.gif

Örülök. biggrin.gif Tudom, hogy mennyire szereted. Jó szerkesztést! Várom az új infókat. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2010. december 29. 12:12 #1862
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.29. 11:41)
Pedig igen, ezt hallani is kell. De ha akarsz most röhögni egy jót, tekerj bele. DT rózsaszín tütüben nevet2.gif

Köszi a vidítást! biggrin.gif Tényleg jót tett a lelkivilágomnak David tütüben! _nevet.gif _nevet.gif A szomszédban nem tudják min röhögök ilyen törvénytelenül, mikor totál egyedül vagyok az irodában. _nevet.gif

http://kephost.hu/image-721B_4D009DCF.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie
2010. december 29. 12:39 #1863
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.29. 12:12)
Köszi a vidítást!  biggrin.gif Tényleg jót tett a lelkivilágomnak David tütüben!  _nevet.gif  _nevet.gif A szomszédban nem tudják min röhögök ilyen törvénytelenül, mikor totál egyedül vagyok az irodában.  _nevet.gif
http://kephost.hu/image-721B_4D009DCF.gif

Szerintem David néha túlzásba viszi a baromságokkal. De nekem úgy tűnik, hogy ez mindenki szerint oké. Itt meglátszódik azért, hogy ki honnan jött. Ha Christian az én haverom lenne, amerikai karriert akarok magamnak építeni, nem fogok bolondot csinálni magamból, ilyen szinten. De David úgy gondolja, hogy ez helyén való. Szerintem nagyon vicces és sajnálom, hogy mások nem látják, hogy micsoda tehetségről beszélünk. Igen, a Recoveryben egy olyan embert alakít, akit elüt az autó és utána nem tud rendesen beszélni, teát készíteni, menni, rendesen gondolkodni, lelassul a gondolkodása. Én kb fél órától végig bőgtem azokat a jeleneteket, amikor leégette a konyhát meg amikor elszökött a kórházból. A Hamlethez hozzá sem tudtam szólni.
Aki nem látja micsoda sokszínű emberről van szó, azt csak sajnálni tudom biggrin.gif Lehet, hogy nem a legszebb és nem a legszexibb a világon, nem tud főzni, rajzolni és keringőzni de nálam akkor is thumbs up. Ez van. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 29. 12:42 #1864
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.29. 12:39)
Szerintem David néha túlzásba viszi a baromságokkal. De nekem úgy tűnik, hogy ez mindenki szerint oké. Itt meglátszódik azért, hogy ki honnan jött. Ha Christian az én haverom lenne, amerikai karriert akarok magamnak építeni, nem fogok bolondot csinálni magamból, ilyen szinten. De David úgy gondolja, hogy ez helyén való. Szerintem nagyon vicces és sajnálom, hogy mások nem látják, hogy micsoda tehetségről beszélünk. Igen, a Recoveryben egy olyan embert alakít, akit elüt az autó és utána nem tud rendesen beszélni, teát készíteni, menni, rendesen gondolkodni, lelassul a gondolkodása. Én kb fél órától végig bőgtem azokat a jeleneteket, amikor leégette a konyhát meg amikor elszökött a kórházból. A Hamlethez hozzá sem tudtam szólni. 
Aki nem látja micsoda sokszínű emberről van szó, azt csak sajnálni tudom  biggrin.gif Lehet, hogy nem a legszebb és nem  a legszexibb a világon, nem tud főzni, rajzolni és keringőzni de nálam akkor is thumbs up. Ez van.  biggrin.gif

Azt gondolom, hogy amíg zseniális, mélyen átélt, komoly alakításokat is tud nyújtani, teljesen mindegy, hogy túlzásba viszi-e a baromságait. Úgy értem róla lehet tudni, hogy egy jó érzésű, kedves, okos, tehetséges ember, bár néha gyerekesen viselkedik. Melyik nagy tehetségnek nincs valami bibije?
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. december 29. 12:56 #1865
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.29. 12:42)
Azt gondolom, hogy amíg zseniális, mélyen átélt, komoly alakításokat is tud nyújtani, teljesen mindegy, hogy túlzásba viszi-e a baromságait. Úgy értem róla lehet tudni, hogy egy jó érzésű, kedves, okos, tehetséges ember, bár néha gyerekesen viselkedik. Melyik nagy tehetségnek nincs valami bibije?

Really? biggrin.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/uned.gif
2010. december 29. 13:05 #1866
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.29. 12:56)
Really?  biggrin.gif 

_nevet.gif _nevet.gif Édesem, a én nagy kedvencem négyszer elvált és saját bevallása szerint is olykor sokat iszik! _nevet.gif Ezek után egy kis hülyeséget Davidtől bőven el tudok viselni! _nevet.gif
2010. december 29. 13:33 #1867
- törölt felhasználó -    
Aki nem látja micsoda sokszínű emberről van szó, azt csak sajnálni tudom  biggrin.gif Lehet, hogy nem a legszebb és nem  a legszexibb a világon, nem tud főzni, rajzolni és keringőzni de nálam akkor is thumbs up. Ez van.  biggrin.gif

Minden szubjektív. Tökéletes pasi meg kinek kell (nincs is)? Ezerszer inkább egy David-féle, mint egy sekélyes izomagy, vagy egy szétsznobult entellektüell biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock, Sally Sparrow, Bessie
2010. december 29. 13:55 #1868
- törölt felhasználó -    
Skinny Scottish streak of nothing is smexy rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, LaDiabla, Bessie, Grace Benning
2010. december 29. 14:06 #1869
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.12.29. 12:56)
Really?  biggrin.gif 

Cupp! biggrin.gif
2010. december 29. 14:08 #1870
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.29. 14:06)
Cupp!  biggrin.gif

lol

Ha puszizkodni akarsz, állj sorba aranyom biggrin.gif Én vagyok legelől, csak mert biggrin.gif _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie, Grace Benning
2010. december 29. 14:10 #1871
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Lehet, hogy nem a legszebb és nem a legszexibb a világon, nem tud főzni, rajzolni és keringőzni de nálam akkor is thumbs up. Ez van.  biggrin.gif

biggrin.gif
Én tudok főzni (bár nagyon profi én sem vagyok), rajzolni is, keringőzni viszont nem. Nem vagyok se szép, se szexi, úgyhogy tökjó, David is ember, pont mint én! wink.gif biggrin.gif

Az meg, hogy némely dologban infantilis, szerintem nem baj. Ezerszer inkább ilyen legyen, mint egy besavanyodott okostojás. blink.gif

Apropó, ha már főzés, meg kaja... Na, mit csináltam ma ebédre..? biggrin.gif : Rizottót! thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2010. december 29. 14:27 #1872
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.29. 14:10)

Apropó, ha már főzés, meg kaja... Na, mit csináltam ma ebédre..?  biggrin.gif : Rizottót!  thumbsup.gif

"That's all I need, eh? A Scots ghost with a comedy ringtone"

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/szgxdy.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2010. december 29. 17:02 #1873
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Kate, imádom a képeidet és az animációdaz (akárcsak a fangirlt heart.gif ). Egyre azért kíváncsi lennék! Az összképeid (animációkat is beleértve) mekkora méretűek lehetnek? Hány DVD-re férnének el? biggrin.gif
2010. december 30. 09:59 #1874
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.12.29. 17:02)
Kate, imádom a képeidet és az animációdaz (akárcsak a fangirlt heart.gif ). Egyre azért kíváncsi lennék! Az összképeid (animációkat  is beleértve) mekkora méretűek lehetnek? Hány DVD-re férnének el? biggrin.gif

Köszönöm. smileeee.gif Örülök, ha tetszenek neked.
Kérdésedre válasz. Én képeket nem tartok a gépen. Kockabeidegződés, mindent, amilyen gyorsan leszedtem, irkálom is kifelé. Valamilyen érthetetlen okból a pasim nem csippantja Davidet rohog.gif és nem féltékeny típus de gyakran célozgatott arra, hogy a pictures nevű mappa tele van szeméttel. biggrin.gif Akkor átpakoltam őket a régi, Weasleykkel foglalkozó weboldalam régi mappáiba pl Rupert Grint almappába, de ott is megtalálta őket. Mint mondtam, szeretek mindent egyből kiírni feltölteni stb de ilyenkor arra is gondolni kell, hogy ha nem jó a photobucket szerver nem tudok tölteni fel képet, ezért akartam a gépen is tartani képeket de egy kocka pasi elől sehol semmit nem lehet elrejteni _nevet.gif pedig mindent megtettem és ezt csak is azért hogy ne bántsa a kis lelkét és nem azért mert szégyenlem vagy sok köze volna hozzá. mellow.gif
Maradt a photobucket megoldás, ott más kedvenc sztárokról is vannak képek és animációk, privátképek így együtt 98MB tehát igazán nem sok ha figyelembe vesszük hogy anno két kézzel szórtam a David animációkat amik általán 1-2MB körül vannak. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, Bessie
2010. december 30. 11:45 #1875
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Én most már mindent a külső winchesterre deportálok. biggrin.gif Lemezre már nem igazán írok ki semmit. Ha megtelt a gépem, vagy éppen letöltöttem valami nagyot, egyből megy a vinyóra. 1 TB-os, úgyhogy fér rá dögivel. Sőt, a régi lemezeimet is leszedtem és feltettem erre a külső kis kincsre. Itt gyűjtök most mindent. Kicsit rizikós, tudom, mert a vinyó is bemondhatja az unalmast, de igyekszem vigyázni rá. Szépen kivárom az új technológiát, és majd akkor kiírom őket újra. DVD-re írni már nem éri meg. Nemsokára úgyis kimegy a divatból, mint anno a VHS, meg a floppy... Plusz egynéhány lemez egy idő után már nem is engedi magát beolvasni, vagy csak nagy nehezen... Úgyhogy részemről egyelőre marad ez a megoldás.
Anno, úgy 10 évvel ezelőtt mániákus képgyűjtő voltam. Akkor még nem igazán volt elterjedve a net, és minden egyes szombaton ott rohadtam a könyvtárban legalább egy órát, hogy képeket keressek és mentsek le floppyra a kedvenceimről... rohog.gif Még megvannak a képek, azokat is rámásoltam a vinyóra, de annyira már nem fontosak. Valahogy kinőttem a képgyűjtést. unsure.gif Nagy ritkán, ha látok valami nagyon vicceset vagy frappánsat, már szinte csak azokat mentem el.
Régen például volt idő, mikor a nagy és jó minőségű képeknek úgy örültem, mint majom a farkának, mert tudtam belőle szép papírképet csináltatni a fotósboltban... Akkoriban ez is ritkaság volt, és csomó ismerősöm el volt ájulva, honnan szereztem ilyen jó, eredeti fényképeket egy-egy hírességről. rohog.gif

De hogy ne csak offoljak. Ma van Dávid, úgyhogy hepi némdéj for Dávid Tennönt. rohog.gif Bár ha jól tudom, csak mi vagyunk ilyen névnapozós nemzet, máshol nem nagyon van ilyen ünnep..?

Anno beszéltétek, hogy a pasik utálják a Davideket, a nők meg imádják... Hát nem tudom. Nekem a David név sosem tetszett igazán, inkább a Daniel. smileeee.gif

Anno bele voltam zúgva egy srácba, akit Tamásnak hívtak. De volt egy Tamás nevű osztálytársam, akit utáltam, mert bunkó volt. (Nem mellesleg most is az.) Szóval nem ilyen egyszerű a dolog. biggrin.gif

Olyan lehetséges, hogy az ember életében sok bizonyos nevű ember megfordult és mondjuk a többség nem volt neki szimpatikus és ettől kicsit előítéletes bizonyos nevűekkel... Nekem is vannak ilyen neveim... De főleg női nevek. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, LaDiabla, kateblock
2010. december 30. 12:00 #1876
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.30. 11:45)
Anno, úgy 10 évvel ezelőtt mániákus képgyűjtő voltam. Akkor még nem igazán volt elterjedve a net, és minden egyes szombaton ott rohadtam a könyvtárban legalább egy órát, hogy képeket keressek és mentsek le floppyra a kedvenceimről...  rohog.gif Még megvannak a képek, azokat is rámásoltam a vinyóra, de annyira már nem fontosak. Valahogy kinőttem a képgyűjtést.  unsure.gif Nagy ritkán, ha látok valami nagyon vicceset vagy frappánsat, már szinte csak azokat mentem el.

Én soha nem gyűjtögettem nagyon képeket, csak ha valami nagyon megtetszett (a mai napig így vagyok vele), de a winchesteren csak zenéket tárolok jóformán, egyéb fájlokat azonnal felteszem a tinypicre webes tárhelyekre, vagy megosztókra, attól függ. Inkább a videokért vagyok oda, emlékszem mikor '99-ben volt a nagy Mátrix őrület én is órákig ültem egy kávézóban a gép előtt és néztem a borzasztó sávszélességen futó állandóan akadozó werkfilmeket és interjúkat, pedig még alig tudtam angolul tongue.gif
A PC úgyis mindig kibabrál velem (vagy én vele), volt, hogy nagy nehezen letöltöttem a DW Confidentialt, aztán eltűnt a gépemről még mielőtt kiírhattam volna. Pedig nem vagyok béna a számítástechnikában...annyira smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. december 30. 12:04 #1877
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Köszönöm a választ mindkettőtöktől. biggrin.gif Én szeretem gyűjtögetni a képeket, zenéket és minden egyebeket. Eddig mindent lemezre írtam, és sajnos igazad van Sally, hogy egy idő után tönkre megy (olvashatatlan lesz), így azt hiszem én is a külső vinyót fogom választani jövőre. biggrin.gif
Hát igen, az ember mindig tanul. blush.gif
Davidnek pedig boldog névnapot.

Egyébként szerintem a David jobban hangzik, mint a Dávid. rohog.gif

Ezek szerint itt én vagyok az egyetlen "mindent gyűjtő"? _nevet.gif Annyi lemezem van képről, zenéről, és filmekről még több. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 30. 12:17 #1878
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Bessie @ 2010.12.30. 12:04)
Ezek szerint itt én vagyok az egyetlen "mindent gyűjtő"? _nevet.gif Annyi lemezem van képről, zenéről, és filmekről még több. biggrin.gif

Neeem. Azért nekem is van rengeteg képem. Igaz, azokat még úgy 10 éve gyűjtöttem össze nagyrészt, de szép kis mennyiség így is. Meg egy-egy shootot azért lementek manapság is. Van Davides is. tongue.gif

Zeném nekem is rengeteg van, filmekről nem is beszélve. Meg dalszövegek, programok, néhány játék, stb. smileeee.gif

Ami a zenéket és a filmeket illeti, elkezdtem az utóbbi 1-2 évben beszerezni őket eredetiben is. Persze csak a legnagyobb kedvenceket és azokat, amik azért beszerezhetők. Lassan haladok, de haladok. Többszáz (műsoros) CD-m és DVD-m van ígyis. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 30. 12:18 #1879
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Bessie, csak szólok: imádom az avatarod. wub.gif biggrin.gif thumbsup.gif

I like it! wink.gif laugh.gif
2010. december 30. 12:21 #1880
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.30. 12:18)
Bessie, csak szólok: imádom az avatarod.  wub.gif  biggrin.gif  thumbsup.gif 
I like it!  wink.gif  laugh.gif

Én csak méretre vágtam, nem én csináltam, de én is imádom. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
100 oldal 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok