Starity

David Tennant

100 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 26. 08:44 #1821
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.26. 08:39)
Tényleg nem mutatja, ej, sebaj. Egy hülye cikk arról, hogy miért van az, hogy a férfiak utálják a David nevű embereket, a nők pedig imádják.  blink.gif  biggrin.gif 
Nos, Davidünk nem sokkal karácsony előtt elment a Great Ormond? vagy valami hasonló nevű klinikára majd gyerekkórház részre és a ruhája elég Dokisra sikeredett. A nő nem járult hozzá a kép publikáláshoz, VOTD felszerelés (bowtie nélkül) DW barna kabáttal. 
Tudjuk, hogy David okos ahhoz, hogy tudja, ő már nem a Doktor. Tehát akkor a gyerekek kedvéért viselte vajon vagy csak azért mert miért ne alapon? (a ruhát is megkapta a távozásakor, tehát elméletileg hordhatja hétköznap is)
Benézett a krónikus osztályra is és megpróbált lelket önteni a műtétre váró gyerekekbe. Ez az alaptörténet, a csaj öccsének torokműtéte lett volna, de elhalasztották egy nappal és David még akkor is bement hozzá. A gyerek remegett, annyira félt a műtéttől, jött David utána azért remegett, mert nem akarta elhinni, amit látott. Állítólag egészen a műtétszoba ajtajáig kísérte és integetett neki. Utána ment a felnőtt részlegre.  rohog.gif Ott készültek képek de én csak egyet találtam  biggrin.gif

Hmm...nem tudom, hogy több esélye van-e nálam egy David nevű pasinak, mint teszem azt egy Robertnek, de biztos... rohog.gif A párom nevében pedig nem tudok nyilatkozni. Ami biztos, hogy ő a Sean nevű embereket utálja. biggrin.gif Vagy legalábbis egyet. biggrin.gif
Milyen édes történet! David rendszeresen szokott ilyet? Az a legszimpatikusabb az egészben, hogy ezt a jótékonykodást nem úgy csinálja, mint a legtöbb sztár. Tehát nem viszi magával a sajtót, hogy mindenki láthassa ő milyen jó fej. Egyszerűen csak gondol egyet és megy, és nem érdekli, hogy a nagyközönség tud-e az ő jófejségéről, avagy sem. Ez tetszik nekem! rolleyes.gif beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. december 26. 08:51 #1822
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.26. 08:44)
Hmm...nem tudom, hogy több esélye van-e nálam egy David nevű pasinak, mint teszem azt egy Robertnek, de biztos... rohog.gif A párom nevében pedig nem tudok nyilatkozni. Ami biztos, hogy ő a Sean nevű embereket utálja.  biggrin.gif Vagy legalábbis egyet.  biggrin.gif 
Milyen édes történet! David rendszeresen szokott ilyet? Az a legszimpatikusabb az egészben, hogy ezt a jótékonykodást nem úgy csinálja, mint a legtöbb sztár. Tehát nem viszi magával a sajtót, hogy mindenki láthassa ő milyen jó fej. Egyszerűen csak gondol egyet és megy, és nem érdekli, hogy a nagyközönség tud-e az ő jófejségéről, avagy sem. Ez tetszik nekem!  rolleyes.gif  beer.gif

David szokott ilyet, igen és örülök, hogy soha nem köti senki orrára sem. smileeee.gif Csak azt nem tudom, hogy nem szivárog ki több kép. DE nem csak itt, hanem alapból bárhol. Elmegy színházba vagy egy kávézóba és ötvenhatezren letámadják, de semmi kép vagy csak 1-2, ha mázlink van, ami kikerül netre. blink.gif

Ezzel kapcsolatban hallottam egy történetet, de senki nincs, aki meg tudja erősíteni. Egy gyerek fel akarta tenni a netre a Daviddel közös képet. Legalábbis azt mondta neki, ha hazaaér felteszi. David pedig ÁLLÍTÓLAG azt mondta neki, hogy ne tegye ki, mert nem akarja, hogy Davros megtudja járt ott is vagy néha visszanéz oda. És a gyerek megígérte, hogy felgyógyul, hazamegy, nem teszi fel a képet de ha Davros valamelyik nap begurulna hozzá a kórházba, harcolni fog ellene biggrin.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. december 26. 08:57 #1823
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.26. 08:51)

Ezzel kapcsolatban hallottam egy történetet, de senki nincs, aki meg tudja erősíteni. Egy gyerek fel akarta tenni a netre a Daviddel közös képet. Legalábbis azt mondta neki, ha hazaaér felteszi. David pedig ÁLLÍTÓLAG azt mondta neki, hogy ne tegye ki, mert nem akarja, hogy Davros megtudja járt ott is vagy néha visszanéz oda. És a gyerek megígérte, hogy felgyógyul, hazamegy, nem teszi fel a képet de ha Davros valamelyik nap begurulna hozzá a kórházba, harcolni fog ellene  biggrin.gif  _nevet.gif

Ez ultra cuki! Úgy bírom, hogy ilyen jól kijön a gyerkőcökkel. Meg azért jól is jár, hogy nagy többségében gyerkőcök a rajongói. Lehet nekik ilyeneket mondani, és amit ugye egy gyerek megígér a Dokinak, az szentírás. rolleyes.gif rohog.gif
2010. december 26. 09:14 #1824
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.26. 08:57)
Ez ultra cuki! Úgy bírom, hogy ilyen jól kijön a gyerkőcökkel. Meg azért jól is jár, hogy nagy többségében gyerkőcök a rajongói. Lehet nekik ilyeneket mondani, és amit ugye egy gyerek megígér a Dokinak, az szentírás.  rolleyes.gif  rohog.gif

Gyerkőcök .. igen. Csak én nem vagyok abban biztos, hogy sok fan megmarad 10 fannak. Aggasztó a helyzet. Beszéltem valakivel, aki a Who boltban dolgozott, de már kirúgták tavaly Szeptemberben és szerinte már sokkal több 11 rajongó van, mint 10. Egy ideig a bowtie rendelés sehol sem volt, manapság pedig az emberek csak a bowtiet viszik. A karácsonyi megrendelésbe is érkezett nekik 200 db képeslap, amiből kb 100 11-ik Dokis, a másik 100 a maradék 10 dokis. Akárhogyan is számolom, ez Dokinként 10 db képeslap. Állítólag többre nincs igény. dry.gif Talán a gyerkőcök nem pártolnak el mellőle, bár én ebben sem vagyok biztos mellow.gif

Tegnap megnéztem a karácsonyi különkiadást, nem volt rossz, szerintem túl sötét lett egy különepizódhoz, karácsonyihoz ráadásul. Utána megnéztem az End of time part 2 Confidentialt. Csak nekem tűnik úgy, hogy David kicsike lelkét megrázta, hogy ő le sem jött a TARDIS lépcsőjén de Matt már is ott volt David ruhájában, felvételre készen? unsure.gif
Nem tudom eldönteni, annyira szomorkás az interjú alatt, hogy tényleg rosszul esett-e neki vagy csak simán szomorú volt ezért tűnt kissé megszeppentnek.
Akármi is volt, igazán tekintettel lehettek volna arra, hogy legalább a TARDIS-t hagyja el, mikorra Matt odaér. Ez egy kis figyelmesség, megérdemelte volna. Mikor Chris végzett, David megvárta míg Chris leér, kezet rázott vele és gratulált neki, utána ment a díszletbe, most meg ..
RTD kipattant a székből, Moff egyből beült a helyére és ment is a forgatás rolleyes.gif
2010. december 26. 09:32 #1825
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Igen, a tisztelet azért kijárna, főleg hogy 5 évig volt ő a Doki, ugye? Azért ez mégsem egy évad, és az ő alakítása biztos nem egy felejthető dolog a rajongók számára.
Jut is eszembe, új oldal!
Csak neked, csak itt, csak most, meg amúgy minden új oldalon:

http://kephost.hu/image-721B_4D009DCF.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 26. 15:39 #1826
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.26. 09:32)
Igen, a tisztelet azért kijárna, főleg hogy 5 évig volt ő a Doki, ugye? Azért ez mégsem egy évad, és az ő alakítása biztos nem egy felejthető dolog a rajongók számára. 
Jut is eszembe, új oldal!
Csak neked, csak itt, csak most, meg amúgy minden új oldalon:
http://kephost.hu/image-721B_4D009DCF.gif

Ha egy évet lett volna, akkor is kijárt volna ez neki. Christopher is csak egy évet volt (sajnos) és neki is kijárt.
Gondolom ezt is a BBC-nek köszönhetjük. Én imádom a BBC-t mert tetszik úgy, ahogyan van, több lábon állnak, segítségükkel újra érdemes televíziót nézni, minden van, amit szeretnék, sorozat, film, minden kategóriában, zene, rádió. Imádom és imádom de a backstage rohadtul nem jó hely. Több olyan emberrel beszéltem, akit a BBC-től rúgtak ki, elég sok rossz dolgot csinálnak, amiről nem is gondolnánk, hogy képesek lennének megtenni. Én nem vagyok érintett, ezért imádom, de Christophert is megértem, ha soha többé nem akarna visszajönni a BBC-hez/DW-ba. Mondjuk, ha akarna sem jöhetne vissza és úgy gondolom, hogy Davidet is csak azért hívnák vissza, hogy dobjanak a színvonalon. Szemét dolgok mennek ott is a háttérben, csak erről nekünk nem lenne szabad tudnunk biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 27. 17:46 #1827
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.26. 15:39)
Ha egy évet lett volna, akkor is kijárt volna ez neki. Christopher is csak egy évet volt (sajnos) és neki is kijárt. 
Gondolom ezt is a BBC-nek köszönhetjük. Én imádom a BBC-t mert tetszik úgy, ahogyan van, több lábon állnak, segítségükkel újra érdemes televíziót nézni, minden van, amit szeretnék, sorozat, film, minden kategóriában, zene, rádió. Imádom és imádom de a backstage rohadtul nem jó hely. Több olyan emberrel beszéltem, akit a BBC-től rúgtak ki, elég sok rossz dolgot csinálnak, amiről nem is gondolnánk, hogy képesek lennének megtenni. Én nem vagyok érintett, ezért imádom, de Christophert is megértem, ha soha többé nem akarna visszajönni a BBC-hez/DW-ba. Mondjuk, ha akarna sem jöhetne vissza és úgy gondolom, hogy Davidet is csak azért hívnák vissza, hogy dobjanak a színvonalon. Szemét dolgok mennek ott is a háttérben, csak erről nekünk nem lenne szabad tudnunk  biggrin.gif

Így szokott ez lenni. Attól, hogy valami színvonalas, még nem biztos, hogy jó szívű emberek kezében van. Az üzlet az üzlet, még akkor is, ha egy adó igényes. sad.gif Ők is mindent azért csinálnak, hogy jobban menjen a bolt. sad.gif
2010. december 27. 18:56 #1828
- törölt felhasználó -    
Elmaradt napi hajak, egy és kettő és három biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sixy, Grace Benning
2010. december 27. 19:03 #1829
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.27. 17:46)
Így szokott ez lenni. Attól, hogy valami színvonalas, még nem biztos, hogy jó szívű emberek kezében van. Az üzlet az üzlet, még akkor is, ha egy adó igényes.  sad.gif Ők is mindent azért csinálnak, hogy jobban menjen a bolt.  sad.gif

Sajnos a mai világban jó szívvel semmire se mész, megesznek a nagyhalak. Ahhoz, hogy valaki tartósan fenn tudjon maradni a piranhák által uralt világban, magának is azzá kell válnia. Már az sem igaz, hogy a fogyasztó érdekeit tartják szem előtt, minden sz*rt lenyomnak a torkunkon, mi pedig tűrjük mert nincs más választásunk. Viszont így legalább nagyobb kihívás kihalászni az igényességet smileeee.gif
2010. december 27. 20:05 #1830
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.27. 19:03)
Viszont így legalább nagyobb kihívás kihalászni az igényességet  smileeee.gif

Extrém kihívás. Nem is tudom hová lennék a box oldal nélkül. Én sem örülök neki, hogy nem ismertek a filmjei. Sokkal jobb lenne, ha a Tesco-ban is meg lehetne venni, esküszöm megvenném. De nem ez a helyzet. Annyi hülye filmet és sorozatot meg lehet már venni más boltokban is, de azokat, amiket én szeretnék nem. Anyagilag nem bírnám, ha minden DVD-t megrendelném ezért nem marad más mint hálát adni az Istennek ha hozzájutok valamihez. Én 1 hónapot és 8 órát vártam az L.A. without map című filmre, de megérte. Mikor nézem ezeket a filmeket, mindig arra gondolok, hogy az alakítás miatt megéri és hogy ez tesz engem kissé különccé. Ha választani kell, hogy töltsek le DW részt vagy nézzek twilightot, nem is kérdéses melyiket választom biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. december 27. 21:08 #1831
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.27. 20:05)
Extrém kihívás. Nem is tudom hová lennék a box oldal nélkül. Én sem örülök neki, hogy nem ismertek a filmjei. Sokkal jobb lenne, ha a Tesco-ban is meg lehetne venni, esküszöm megvenném. De nem ez a helyzet. Annyi hülye filmet és sorozatot meg lehet már venni más boltokban is, de azokat, amiket én szeretnék nem. Anyagilag nem bírnám, ha minden DVD-t megrendelném ezért nem marad más mint hálát adni az Istennek ha hozzájutok valamihez. Én 1 hónapot és 8 órát vártam az L.A. without map című filmre, de megérte. Mikor nézem ezeket a filmeket, mindig arra gondolok, hogy az alakítás miatt megéri és hogy ez tesz engem kissé különccé. Ha választani kell, hogy töltsek le DW részt vagy nézzek twilightot, nem is kérdéses melyiket választom  biggrin.gif

Én már annyira megszoktam, hogy mindent kesze-kusza kerülőkkel szerzek be, hogy már az lenne a furcsa, ha hirtelen a boltok polcain szembeköszönne valami laugh.gif
Annak viszont örülök, hogy pl. David filmjei nem annyira közkincsek, mint amennyire a nívósságuk miatt megérdemelnék (mondjuk pont ezért rétegfilmek, nem igazán illeszkednek az egyetemes popkultúrába), így legalább tényleg azok a "rajongók" (nem szeretem ezt a szót, olyan lekicsinylő, nem?) nézik meg, akiket valóban érdekel is, nem pedig azért mert divat. Valahogy bökné a csőröm, ha olyan hisztéria alakulna ki a személye körül, mint mondjuk Patiszon esetében.
2010. december 27. 23:41 #1832
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDiabla @ 2010.12.27. 21:08)
Én már annyira megszoktam, hogy mindent kesze-kusza kerülőkkel szerzek be, hogy már az lenne a furcsa, ha hirtelen a boltok polcain szembeköszönne valami  laugh.gif 
Annak viszont örülök, hogy pl. David filmjei nem annyira közkincsek, mint amennyire a nívósságuk miatt megérdemelnék (mondjuk pont ezért rétegfilmek, nem igazán illeszkednek az egyetemes popkultúrába), így legalább tényleg azok a "rajongók" (nem szeretem ezt a szót, olyan lekicsinylő, nem?) nézik meg, akiket valóban érdekel is, nem pedig azért mert divat. Valahogy bökné a csőröm, ha olyan hisztéria alakulna ki a személye körül, mint mondjuk Patiszon esetében.

Így igaz. smileeee.gif

Elmaradt 3 napi ajánádék, elnézést a késésért, remélem megbocsájtjátok nekem biggrin.gif
Elmaradt ajándék 1 avagy megpróbálják kihúzni Davidből egy tavaly novemberi showban, hogy forgatott-e együtt DW jelenetet Mattel rohog.gif

Elmaradt napi ajándék 2 avagy DT 2009 karácsonyán, a BBC-n (is), mindenhol biggrin.gif

És elmaradt napi ajándék 3 a személyes kedvencem. rohog.gif

Moff: "David only goes Scottish when things go a wee wrong"
2010. december 28. 10:33 #1833
- törölt felhasználó -    
Láttam az AXN-en egy DW promovideót, Daviddel. Wow. Soha nem láttam még ilyet, magyarul _nevet.gif _nevet.gif
2010. december 28. 10:42 #1834
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 10:33)
Láttam az AXN-en egy DW promovideót, Daviddel. Wow. Soha nem láttam még ilyet, magyarul  _nevet.gif  _nevet.gif

És milyen volt? biggrin.gif
2010. december 28. 10:50 #1835
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.28. 10:42)
És milyen volt?  biggrin.gif

Elég rövid bemutató volt, jelenetek a második évadból. Én már annyiszor láttam az első és második évadot, hogy az hihetetlen. Mindig csak azt nyomatták az RTL KLUB-on dry.gif
2010. december 28. 10:55 #1836
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 10:50)
Elég rövid bemutató volt, jelenetek a második évadból. Én már annyiszor láttam az első és második évadot, hogy az hihetetlen. Mindig csak azt nyomatták az RTL KLUB-on  dry.gif

Pedig lejátszhatnák a negyedik évadig. biggrin.gif
2010. december 28. 11:32 #1837
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.12.28. 10:55)
Pedig lejátszhatnák a negyedik évadig. biggrin.gif

Engem ilyen szempontból már nem érdekel. Az böki a csőröm, hogy amíg nem tudtam jól angolul, addig örökké az első és második évadot nyomták dry.gif
2010. december 28. 14:37 #1838
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 11:32)
Engem ilyen szempontból már nem érdekel. Az böki a csőröm, hogy amíg nem tudtam jól angolul, addig örökké az első és második évadot nyomták  dry.gif

Ilyen szempontból engem se, hisz már rég megnéztem, de azért igyekszem gondolni azokra, akik még nem is hallottak róla. biggrin.gif Bevallom töredelmesen én is az RTL-en fedeztem fel. És azért kezdtem el kutatni utána a neten, mert nem adták le a többi évadot!!! reklamalo.gif Padig nagyon érdekelt, hogy hogyan folytatják. Biztos vagyok benne, hogy más is ugyanúgy megszeretné, mint én, ha a sok hülye műsor helyett mondjuk leadnál rendesen. És jó időben!! Egyébként tudom hogy ez már off téma, de a DW-n kívül leadhatnák a legend of the seeker sorozatot is. Az RTL már megvásárolta a jogokat majd fél éve, de még mindig csücsülnek ezen a jó sorozaton.
De hát ez van! Jobban kell a magyar embernek a VV4 (vagy mennyi?) és társai. 110.gif
Olyan unalmas volt a karácsonyi adás is. Jó ha 2 adást néztem belőle. blink.gif
2010. december 28. 14:44 #1839
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Néhány érdekességre felfigyeltem. biggrin.gif Először is ez már a 92-ik oldal, pedig nemrég indult ez a topik. Habár nem vagyunk itt túl sokan, mégis olyan népszerű, és látogatott, mint mondjuk a filmek,sorozatok témában a milyen filmet láttál legutóbb topik, pedig az 2006!!-ban indult. biggrin.gif
Habár kevesen vagyunk, de életben tartjuk eme topikot. beer.gif

David egyre jobban előre tör a Starity helyezésben. biggrin.gif
2010. december 28. 14:55 #1840
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.12.28. 14:37)

De hát ez van! Jobban kell a magyar embernek a VV4 (vagy mennyi?) és társai. 110.gif

Karácsonykor a VV4 volt a legnézettebb műsor, olvastam az origón. Magyarország mellow.gif

Idézet (Bessie @ 2010.12.28. 14:44)
Néhány érdekességre felfigyeltem. biggrin.gif Először is ez már a 92-ik oldal, pedig nemrég indult ez a topik. Habár nem vagyunk itt túl sokan, mégis olyan népszerű, és látogatott, mint mondjuk a filmek,sorozatok témában a milyen filmet láttál legutóbb topik, pedig az 2006!!-ban indult. biggrin.gif 
Habár kevesen vagyunk, de életben tartjuk eme topikot. beer.gif 
David egyre jobban előre tör a Starity helyezésben. biggrin.gif

Mert megérdemli hogy jobb helyen legyen. Isten ments, hogy bekerüljön a TOP10-be, de hiszem azt, hogy a belinkelt képek, videók és a beszélgetésünk elnyeri a tetszésüket és előbb utóbb rájönnek, hogy miről maradtak le addig smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
100 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok