Scream 4 / Sikoly 4 (2011)
2011. március 24. 14:21
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Behind The Scenes videók
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. március 29. 19:08
Imádom a Sikolyt
Haverokkal annyit szórakosztunk..
Mindegyik része megvan !! Kössy benyaw93 hogy értesítettél erről a jó hírről hogy lessz 4.része is alig várom
Haverokkal annyit szórakosztunk..
Mindegyik része megvan !! Kössy benyaw93 hogy értesítettél erről a jó hírről hogy lessz 4.része is alig várom
2011. március 30. 19:02
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Újabb jelenet, most az MTV jóvóltából!
kriszti145
2011. április 06. 06:54
|
|
benyaw93 |
|
Újabb remek jelenet
kriszti145
2011. április 18. 14:13
2011. április 22. 22:20
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Megnéztem, túl vagyok rajta. Rosszabbra számítottam és ezért pozitív csalódás volt...
Véleményem hófehéren:
Az elején eléggé rosszul lettem, hogy mennyire szánalmasan oldották meg a két lány halálát... aztán kiderült, ugye hogy az csak film a filmben (na meg megint a filmben). Az alapsztori jó volt. A két kamerás gyerek gyanús volt. A barát túl egyértelmű lett volna. A rendőrnéni is lehetett volna. Tiszta pszicho
Azt hittem Hayden is gyilok esetleg ... de sajna nem. Pedig a két lány összeállhatott volna. Szokásos Scream filmet kaptunk, szokásos szereplőkkel, szokásos véradaggal. Nincs vele gond, és a végén legalább van csattanó és üt a dolog, hogy kicsi Jillnek mennyire elment az esze.
Emma Roberts jó volt a szerepben, jól állt neki. Hayden csini volt mind mindig. Neve még mindig nem a kedvenc színésznőm, de ebben a filmben azért jól játszik, bár tököm, hogy mindent túl él... mindenesetre ha kijön magyarul még egy lookot megér.
Véleményem hófehéren:
Az elején eléggé rosszul lettem, hogy mennyire szánalmasan oldották meg a két lány halálát... aztán kiderült, ugye hogy az csak film a filmben (na meg megint a filmben). Az alapsztori jó volt. A két kamerás gyerek gyanús volt. A barát túl egyértelmű lett volna. A rendőrnéni is lehetett volna. Tiszta pszicho
Emma Roberts jó volt a szerepben, jól állt neki. Hayden csini volt mind mindig. Neve még mindig nem a kedvenc színésznőm, de ebben a filmben azért jól játszik, bár tököm, hogy mindent túl él... mindenesetre ha kijön magyarul még egy lookot megér.
2011. április 22. 22:34
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.04.22. 22:20)
Megnéztem, túl vagyok rajta. Rosszabbra számítottam és ezért pozitív csalódás volt...
Véleményem hófehéren:
Azt hittem Hayden is gyilok esetleg ... de sajna nem. Pedig a két lány összeállhatott volna. Szokásos Scream filmet kaptunk, szokásos szereplőkkel, szokásos véradaggal. Nincs vele gond, és a végén legalább van csattanó és üt a dolog, hogy kicsi Jillnek mennyire elment az esze.
Véleményem hófehéren:
Mindent leírtál, amit én is akartam.
2011. június 10. 09:25
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Jó film lehet*.*..1-ik kedvenc rendezőm csinálta a filmet*.*..nekem óriásposzterem is van xD
2012. augusztus 16. 12:18
Tegnap végre rászántam magam, hogy megnézzem a filmet. Nem szeretem a horror filmeket, de gondoltam, ha már az első három részt láttam, akkor megnézem a negyediket is, már csak David
és Courteney miatt is. Na meg persze Hayden és Emma miatt is...de számomra eléggé nagy csalódás volt a film...Emma, mint gyilkos?
Gyanakodtam én mindenkire, csak éppen nem Emma-ra és a kis forgatós csávóra. Nekem a leggyanúsabb a sheriff helyettes nő és Emma barátja, az a Trevor volt. Elég kemény volt, mikor csóri gyereknek szétlőtték a tökét
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?