Scream 4 / Sikoly 4 (2011)
2011. március 24. 14:21
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Behind The Scenes videók
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. március 29. 19:08
Imádom a Sikolyt
Haverokkal annyit szórakosztunk..
Mindegyik része megvan !! Kössy benyaw93 hogy értesítettél erről a jó hírről hogy lessz 4.része is alig várom
Haverokkal annyit szórakosztunk..
Mindegyik része megvan !! Kössy benyaw93 hogy értesítettél erről a jó hírről hogy lessz 4.része is alig várom
2011. március 30. 19:02
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Újabb jelenet, most az MTV jóvóltából!
kriszti145
2011. április 06. 06:54
|
|
benyaw93 |
|
Újabb remek jelenet
kriszti145
2011. április 18. 14:13
2011. április 22. 22:20
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Megnéztem, túl vagyok rajta. Rosszabbra számítottam és ezért pozitív csalódás volt...
Véleményem hófehéren:
Az elején eléggé rosszul lettem, hogy mennyire szánalmasan oldották meg a két lány halálát... aztán kiderült, ugye hogy az csak film a filmben (na meg megint a filmben). Az alapsztori jó volt. A két kamerás gyerek gyanús volt. A barát túl egyértelmű lett volna. A rendőrnéni is lehetett volna. Tiszta pszicho
Azt hittem Hayden is gyilok esetleg ... de sajna nem. Pedig a két lány összeállhatott volna. Szokásos Scream filmet kaptunk, szokásos szereplőkkel, szokásos véradaggal. Nincs vele gond, és a végén legalább van csattanó és üt a dolog, hogy kicsi Jillnek mennyire elment az esze.
Emma Roberts jó volt a szerepben, jól állt neki. Hayden csini volt mind mindig. Neve még mindig nem a kedvenc színésznőm, de ebben a filmben azért jól játszik, bár tököm, hogy mindent túl él... mindenesetre ha kijön magyarul még egy lookot megér.
Véleményem hófehéren:
Az elején eléggé rosszul lettem, hogy mennyire szánalmasan oldották meg a két lány halálát... aztán kiderült, ugye hogy az csak film a filmben (na meg megint a filmben). Az alapsztori jó volt. A két kamerás gyerek gyanús volt. A barát túl egyértelmű lett volna. A rendőrnéni is lehetett volna. Tiszta pszicho
Emma Roberts jó volt a szerepben, jól állt neki. Hayden csini volt mind mindig. Neve még mindig nem a kedvenc színésznőm, de ebben a filmben azért jól játszik, bár tököm, hogy mindent túl él... mindenesetre ha kijön magyarul még egy lookot megér.
2011. április 22. 22:34
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.04.22. 22:20)
Megnéztem, túl vagyok rajta. Rosszabbra számítottam és ezért pozitív csalódás volt...
Véleményem hófehéren:
Azt hittem Hayden is gyilok esetleg ... de sajna nem. Pedig a két lány összeállhatott volna. Szokásos Scream filmet kaptunk, szokásos szereplőkkel, szokásos véradaggal. Nincs vele gond, és a végén legalább van csattanó és üt a dolog, hogy kicsi Jillnek mennyire elment az esze.
Véleményem hófehéren:
Mindent leírtál, amit én is akartam.
2011. június 10. 09:25
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Jó film lehet*.*..1-ik kedvenc rendezőm csinálta a filmet*.*..nekem óriásposzterem is van xD
2012. augusztus 16. 12:18
Tegnap végre rászántam magam, hogy megnézzem a filmet. Nem szeretem a horror filmeket, de gondoltam, ha már az első három részt láttam, akkor megnézem a negyediket is, már csak David
és Courteney miatt is. Na meg persze Hayden és Emma miatt is...de számomra eléggé nagy csalódás volt a film...Emma, mint gyilkos?
Gyanakodtam én mindenkire, csak éppen nem Emma-ra és a kis forgatós csávóra. Nekem a leggyanúsabb a sheriff helyettes nő és Emma barátja, az a Trevor volt. Elég kemény volt, mikor csóri gyereknek szétlőtték a tökét
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.