Miranda Cosgrove promotes 'Sparks Fly' at Toys'R'Us Times Square on April 27, 2010
2010. április 27. 23:42
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Miranda albuma most fog kijönni Amerikában, de a kislemezének fogadtatásából következtetve, nem lesz egy nagy siker. Sajnos a Kissin U című dala annyira jellegtelen. Persze van még ideje fejlődni, hiszen fiatalka még!
2010. május 06. 19:50
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Hát ekkorát már régen tévedtem, mint Miranda albumának fogadtatásával kapcsolatban! Azt írtam, hogy szerintem nem lesz siker, de azért első héten a 8.helyen debütált kint USA-ban.
Mondjuk az azért durva, hogy 36000 eladott lemezzel a 8. helyen nyitott, míg tavaly ősszel pl. Selena Gomez 66000 eladott lemezzel csak a 9.helyen tudott nyitni, de egy TOP10-es bemutatkozást nem kell magyarázni!
Gratula, bár kíváncsi vagyok a jövő heti eredményére!
Mondjuk az azért durva, hogy 36000 eladott lemezzel a 8. helyen nyitott, míg tavaly ősszel pl. Selena Gomez 66000 eladott lemezzel csak a 9.helyen tudott nyitni, de egy TOP10-es bemutatkozást nem kell magyarázni!
Gratula, bár kíváncsi vagyok a jövő heti eredményére!
2010. május 14. 18:11
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Nekem tetszett a Kissin U első hallásra.Nem kevesebb sok tini sztár dalainál,szerintem rendben van.Fejlődni még biztosan fog.Úgy hogy hajrá neki, én nagyon kedvelem Mirandát !
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: