Segítség
2012. július 12. 19:54
|
|
Dorinaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 333 Csatolások: 5 Azonosító: 145302 offline
|
több tagnál is láttam már az adatai közt a "Kedvenc sztár" részt ahol megjelenik az a pár sztár akiket szeret márint nem az össze ami a másik részben van. Azt szeretném kérdezni hogy ezt hogy lehet beállítani!
2012. július 12. 20:01
Idézet (Dorinaa. @ 2012.07.12. 19:54)
több tagnál is láttam már az adatai közt a "Kedvenc sztár" részt ahol megjelenik az a pár sztár akiket szeret márint nem az össze ami a másik részben van. Azt szeretném kérdezni hogy ezt hogy lehet beállítani! 
ugye rámész arra a kis emberkére fent a neved mellet, ezután profil szerkesztése, kicsit legörgetsz, ott van, hogy kedvenc sztárjaim és ott a listából kiválasztod, hogy az alapadatok alatt legyen
szerk: vagy pedig a normál megjelenést választod
1 felhasználónak tetszik:
Dorinaa.
2012. július 12. 20:01
|
|
Dorinaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 333 Csatolások: 5 Azonosító: 145302 offline
|
Idézet (Teora @ 2012.07.12. 20:01)
ugye rámész arra a kis emberkére fent a neved mellet, ezután profil szerkesztése, kicsit legörgetsz, ott van, hogy kedvenc sztárjaim és ott a listából kiválasztod, hogy az alapadatok alatt legyen 
köszönöm
2012. július 23. 10:39
Sziasztok!Nekem nem tudom hogy lehetne segíteni de már az őrületbe kerget a hülye profilszerkesztőm
A kép beillesztés az még rendben van mert középre teszi a képet de amint szöveget is írok alá és ugye a szerkesztőben középen van miután lementem,megnézem az profiloldalamat és ott a szöveg amit írtam úgy elvan csúszva hogy az nem igaz és pont nem középre teszi hanem a képmellé pedig a szerkesztőben a kép alatt van ...már mindent kipróbáltam de folyton ez van..lehet hogy a böngészőm szar mert Mozillát használok ami nem éppen az új verzió..Valaki tudna segíteni?
Csináltam képeket hogy fogalmatok is legyen hogy nagyjából mi történik a profilszerkesztőmben(de ha sorkizártot állítom be akkor nincs annyi elcsúszás csak a legelső szónál vagyis az Üdvözöllek akkor csak az szokott elcsúszni)
2012. július 23. 13:24
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Snowkiss @ 2012.07.23. 10:39)
Sziasztok!Nekem nem tudom hogy lehetne segíteni de már az őrületbe kerget a hülye profilszerkesztőm
A kép beillesztés az még rendben van mert középre teszi a képet de amint szöveget is írok alá és ugye a szerkesztőben középen van miután lementem,megnézem az profiloldalamat és ott a szöveg amit írtam úgy elvan csúszva hogy az nem igaz és pont nem középre teszi hanem a képmellé pedig a szerkesztőben a kép alatt van ...már mindent kipróbáltam de folyton ez van..lehet hogy a böngészőm szar mert Mozillát használok ami nem éppen az új verzió..Valaki tudna segíteni?
Csináltam képeket hogy fogalmatok is legyen hogy nagyjából mi történik a profilszerkesztőmben(de ha sorkizártot állítom be akkor nincs annyi elcsúszás csak a legelső szónál vagyis az Üdvözöllek akkor csak az szokott elcsúszni)
Ahogy megnéztem a profilodban azt a tengerpartos képet, akkor én úgy láttam, hogy nem igazán van középen, mintha egy kicsit el lenne csúszva jobbra, szóval nem lehetséges, hogy a képet nem igazítottad középre? Mert az első képen, amit belinkeltél szerintem csak a tengerpartos kép van elcsúszva.
Én azt tudom tanácsolni, hogy töröljél ki minden a szerkesztőből és kezd újra, és majd csak a végén formázz, talán úgy jó lesz.
Snowkiss
2012. július 24. 09:31
Idézet (silenc @ 2012.07.23. 13:24)
Ahogy megnéztem a profilodban azt a tengerpartos képet, akkor én úgy láttam, hogy nem igazán van középen, mintha egy kicsit el lenne csúszva jobbra, szóval nem lehetséges, hogy a képet nem igazítottad középre? Mert az első képen, amit belinkeltél szerintem csak a tengerpartos kép van elcsúszva.
Én azt tudom tanácsolni, hogy töröljél ki minden a szerkesztőből és kezd újra, és majd csak a végén formázz, talán úgy jó lesz.
Köszi így már tényleg jobb lett!Már csak annyi volt a gond hogy a szöveg elcsúszott de azt is megoldottam sorkizárttal Én azt tudom tanácsolni, hogy töröljél ki minden a szerkesztőből és kezd újra, és majd csak a végén formázz, talán úgy jó lesz.
silenc
2012. július 27. 00:57
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Nos most először én is a mérettel kapcsolatosan ütköztem hibába. Elkészítettem egy animációt a profilomba, de túl nagy és egyik képfeltöltő oldalra sem bírtam feltenni. Még kephost-ra sem, pedig ott 10 MB a határ. Amikor megnézem az animáció tulajdonságait 154845556 bytes-t ír ki, ami fogalmam sincs mennyi megát is jelent, szóval még azt sem tudom mennyit is próbálkozok reménytelenül feltölteni. Valaki esetleg nem tudja, hogyan lehet megváltoztatni a méretét, hogy felférjen? Lerövidíteni nem akarom, mert igazándiból nem hosszú, csak nagy...
Előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni!
2012. július 27. 19:26
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Lizania @ 2012.07.27. 00:57)
Nos most először én is a mérettel kapcsolatosan ütköztem hibába. Elkészítettem egy animációt a profilomba, de túl nagy és egyik képfeltöltő oldalra sem bírtam feltenni. Még kephost-ra sem, pedig ott 10 MB a határ. Amikor megnézem az animáció tulajdonságait 154845556 bytes-t ír ki, ami fogalmam sincs mennyi megát is jelent, szóval még azt sem tudom mennyit is próbálkozok reménytelenül feltölteni. Valaki esetleg nem tudja, hogyan lehet megváltoztatni a méretét, hogy felférjen? Lerövidíteni nem akarom, mert igazándiból nem hosszú, csak nagy...
Előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni!
PhotoScape képszerkesztővel tudod a legegyszerűbben csökkenteni a méretét. Ha letöltötted ne a szerkesztést válaszd, hanem a gif animációkat. De erről bővebben is írtam a technikában található PhotoScape topikban.
Lizania
2012. július 27. 19:34
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.07.27. 19:26)
PhotoScape képszerkesztővel tudod a legegyszerűbben csökkenteni a méretét. Ha letöltötted ne a szerkesztést válaszd, hanem a gif animációkat. De erről bővebben is írtam a technikában található PhotoScape topikban. 
Pontosan ugyanitt, a Gif animációknál csináltam meg magát az animációt is. Majd akkor kikisérletezem, hol lehet megváltoztatni, köszönöm!
2012. augusztus 02. 20:08
|
|
Lizanialied |
|
Üdv!
Ezúttal letöltéssel kapcsolatosan szeretnék segítséget kérni, leginkább olyantól, aki ebben profi vagy aki szintén letöltötte ezt a játékot. Sosem szerettem játszani a gépen, de a barátnőm és unokatesóm nyomására én is elkezdtem Sims-ezni náluk és most le szeretném tölteni a Sims 2-t. Természetesen ingyen és biztos forrásból szeretném letölteni, hogy ne szenvedjen a gépen vírusfertőzést. Nincs valakinek valami ötlete honnan tölthetném le? A nyelv mindegy, bár a legjobb a magyar, de az angolon is kiigazodok segítséggel. Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni!
Ezúttal letöltéssel kapcsolatosan szeretnék segítséget kérni, leginkább olyantól, aki ebben profi vagy aki szintén letöltötte ezt a játékot. Sosem szerettem játszani a gépen, de a barátnőm és unokatesóm nyomására én is elkezdtem Sims-ezni náluk és most le szeretném tölteni a Sims 2-t. Természetesen ingyen és biztos forrásból szeretném letölteni, hogy ne szenvedjen a gépen vírusfertőzést. Nincs valakinek valami ötlete honnan tölthetném le? A nyelv mindegy, bár a legjobb a magyar, de az angolon is kiigazodok segítséggel. Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni!
2012. augusztus 07. 10:35
|
Zsomborúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 86 Csatolások: 5 Azonosító: 182627 offline
|
Idézet (Zsombor @ 2012.08.07. 10:32)
ezt a hibát nem tudom hova kell írni de nálam nem jó az oldal már 12 órája! valaki esetleg?

na frankó rendbe jött
2012. augusztus 07. 10:55
Idézet (Zsombor @ 2012.08.07. 10:35)
na frankó rendbe jött
már semmi 
ha ilyen van, akkor nyomd meg párszor az F5-öt, nekem is szokott ilyesmi lenni, és így rendbe jön
2012. augusztus 08. 14:16
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Csak azt akarom kérdezni, hogy ha megnézem egy xx sztárról a véleményeket egyes vélemények alatt ott van xy pozitív és xy negatív értékelés. Ez mit jelent? És Én hogyan tudom értékelni a véleményeket???
Előre is köszönöm a segítséget!!!
2012. augusztus 08. 14:20
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2012.08.08. 14:16)
Csak azt akarom kérdezni, hogy ha megnézem egy xx sztárról a véleményeket egyes vélemények alatt ott van xy pozitív és xy negatív értékelés. Ez mit jelent? És Én hogyan tudom értékelni a véleményeket???

A pozitív vélemény azt jelenti hogy tetszik neki az a hozzászólás, egyetért. a negatív pedig hogy nem tetszik, ellenzi..
Betti90
2012. augusztus 10. 16:26
Sziasztok.
Én nem az oldallal kapcsolatosan kérnék segítséget.
Az Amerikai Pite (A találkozó) című filmben amikor kimennek a vízeséshez, ott szól egy zene.Nekem a zene címe kéne.
Előre is köszi.
Én nem az oldallal kapcsolatosan kérnék segítséget.
Az Amerikai Pite (A találkozó) című filmben amikor kimennek a vízeséshez, ott szól egy zene.Nekem a zene címe kéne.
Előre is köszi.
2012. augusztus 11. 13:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Lizania @ 2012.08.11. 11:38)
Ennek a pasinak a nevét nem tudja valaki? Inna Caliente című klipjében szerepel és nagyon ismerős. De nem ugrik be ki az... 
ha minden igaz Jesus Luz
Lizania
2012. augusztus 11. 17:30
|
|
LauszAz egyetlen aki a boldogságod útjában áll, az te magad vagy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 90 Azonosító: 154541 offline
|
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hoonan lehetne olyan Scooby-Doo magyar részeket lejátszani ahol ingyenes, és van Putlocker videó lejátszó?
Sürgős lenne.
Előre is köszönöm a választ!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hoonan lehetne olyan Scooby-Doo magyar részeket lejátszani ahol ingyenes, és van Putlocker videó lejátszó?
Sürgős lenne.
Előre is köszönöm a választ!
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Aggódnak a rajongók Olivia Wilde-ért - ijesztően néz ki
Aggódnak a rajongók Olivia Wilde-ért - ijesztően néz ki
Szinte árnyéka önmagának.
Barry Keoghan most végre elárulta, hogy megcsalta-e Sabrina Carpentert
Barry Keoghan most végre elárulta, hogy megcsalta-e Sabrina Carpentert
Selena Gomez férjének mesélt.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
Ki hitte volna? Elképesztő adósságot halmozott fel Ian Somerhalder
Ki hitte volna? Elképesztő adósságot halmozott fel Ian Somerhalder
Kétségbeejtő volt a helyzete.
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.