Film plakátok HQ-ban / Movie Posters In HQ
2007. május 19. 23:02
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Joe-ker @ 2007. May 19. - 23:00)
Van esetleg valakinek American Ninja 1-5 képe nagyban? 
Nem ígérem, hogy keresek, de ha véletlenül találok, megkapod.
2007. június 02. 16:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
végigböngésztem a teljes topikot és töröltem a wallpapirokat, dvd, cd borítókat és egyéb nem filmplakát képeket, elnézést akiknek a képeit érintette a dolog. 
következõ körben a duplán fent lévõ képeket fogom kiszedni, marad a nagyobb/jobb minõségû verzió
következõ körben a duplán fent lévõ képeket fogom kiszedni, marad a nagyobb/jobb minõségû verzió
2007. június 04. 13:58
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Idézet(_ToTo_ @ 2007. June 2. - 15:59)
jó ötlet! csak az enyimé' ne nyújjá' hozzá
na szal, persze törölheted, nem zavar.
2007. június 04. 14:06
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
ehhh, nem túl jó ötlet, mivel van olyan hsz -ok, amelyik vagy 20 poszter van fent.... 20 filmnek a posztere... de ez még csak 1 hsz. de ott van még a többi.
jobb ha vki keresi egy posztert, szépen végiglapoza itt.
2007. június 05. 21:19
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Idézet(Leo @ 2007. June 4. - 13:06)
ehhh, nem túl jó ötlet, mivel van olyan hsz -ok, amelyik vagy 20 poszter van fent.... 20 filmnek a posztere... de ez még csak 1 hsz. de ott van még a többi.
Pont ezért lenne érdemes. Jelenleg majd' 1200 kép van a topicban, valószínûleg végig fogom nézegetni õket, ha fel akarok tölteni...
2007. június 05. 21:22
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Joe-ker @ 2007. June 5. - 21:19)
Pont ezért lenne érdemes. Jelenleg majd' 1200 kép van a topicban, valószínûleg végig fogom nézegetni õket, ha fel akarok tölteni...
Tényleg jobb lenne legalább hozzászólásonként ömlesztve beleírni a címeket (persze itt megint kérdés, hogy magyar cím menjen-e vagy eredeti), bár most visszamenõleg is megcsinálni ezt már elég húzós.
Viszont akkor innentõl mindenképpen kéretik címet is írni a hozzászólásokba.
2007. június 06. 09:39
|
mriqueúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.08. Hozzászólás: 7 Csatolások: 9 Azonosító: 22806 offline
|
Én csak azt szeretném megkérdezni ebbõl nem akadna e esetleg egy HQ valakinek (Blade Trinity):

Elre is köszi.
Amúgy én most másodszor is végignéztem a topicot és nem tart annyira sokáig, 10 perc alatt megvan az ember. Viszont lehet hogy elveszi a kedvét a feltöltéstõl annak aki sokat akar felrakni ha kötelezõen be kell pötyögnie még a címeket is. Ez csak az én véleményem...

Elre is köszi.
Amúgy én most másodszor is végignéztem a topicot és nem tart annyira sokáig, 10 perc alatt megvan az ember. Viszont lehet hogy elveszi a kedvét a feltöltéstõl annak aki sokat akar felrakni ha kötelezõen be kell pötyögnie még a címeket is. Ez csak az én véleményem...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: