Rihanna in orange dress arriving @ Mahiki nightclub in London
2009. november 18. 01:14
|
|
SirAlex0717 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 817 Csatolások: 9 Azonosító: 37289 offline
|
Nem értem az az egy kép miért nem maradhatott ki? Egy pici világ azért összedõlt bennem...
2009. november 18. 10:51
|
|
Fall out girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.14. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 93047 offline
|
fújj milyen naracsbörös a segge undorító utálom
2009. november 18. 13:52
|
|
Brasco 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 105 Csatolások: 57 Azonosító: 24701 offline
|
Ha úgy van behajlítva és pont olyan szögbe van lekapva lehet hogy olyan, de azért nem kéne így leírni, mert szerintem a világ legjobb 5 nõje között ott van (igaz nem kifejezetten ezzel a mostani hajjal). Akinek meg szebb lába van küldjön róla képet, majd én eldöntöm kinek szebb a lába, neki vagy Rihannának
2009. november 18. 15:12
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Idézet(Brasco 22 @ 2009. November 18. - 13:52)
Ha úgy van behajlítva és pont olyan szögbe van lekapva lehet hogy olyan, de azért nem kéne így leírni, mert szerintem a világ legjobb 5 nõje között ott van (igaz nem kifejezetten ezzel a mostani hajjal). Akinek meg szebb lába van küldjön róla képet, majd én eldöntöm kinek szebb a lába, neki vagy Rihannának 
Tényleg igaz....amúgy a többi képeken nem is látszik...sem itt sem máshol szóval szerintem nem vészes.
2009. november 18. 17:52
|
|
SirAlex0717 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 817 Csatolások: 9 Azonosító: 37289 offline
|
Én ismerek sok olyan csajt, akinek nem narancsbõrös sem a feneke, sem a comja, és egyikõjük sem Rihanna. A gond pedig csak annyi, h lehet ellene tenni és neki kellene is. Am meg én is azt tartottam, h Riri nagyon jó nõ, de ez mint írtam és írták mások is illúzió romboló.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: