Kristen Stewart & Taylor Lautner - New Moon photo call in Mexico City
2009. november 04. 15:00
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(tsiga @ 2009. November 4. - 15:44)
Mintha Kristen "kerekedett" volna, nem? Vagy csak a gatya szabása teszi? 
De, szerintem is hízott. És mellesleg szörnyen néz ki. Nem a plusz kilók miatt, az elfér rajta... hanem ez az egész ruha, haj, cipõ minden... szörnyû.
2009. november 04. 19:43
Szerintem is elfér Kris-en az a pár pluszkiló, bár szerintem még így is 30 kiló vaságyastól. Amúgy egy stylistot neki, de olyat, aki ért is a dolgához...
Taylor meg
A képeket köszi
Taylor meg
A képeket köszi
2009. november 04. 19:55
jaj istenem ha valaki ennyire népszerû mint kristen nem tudom miért kell így elmennie egy rendezvényre ilyen külsõvel..pf röhej
2009. november 04. 20:46
|
adree04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 88012 offline
|
Jaaaj. Dejóképek *-*
Hát igen.. Kris kicsit adhatna magára ilyen rendezvényeket >.<
Húú a "kigömbölyödött" szó hallatán az újságokban kb nemsokára azt olvashatjuk sztem hogy terhes -.-"
Húú a "kigömbölyödött" szó hallatán az újságokban kb nemsokára azt olvashatjuk sztem hogy terhes -.-"
2009. november 04. 21:23
|
|
tsigaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.09. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 65781 offline
|
Idézet(adree04 @ 2009. November 4. - 20:46)
Jaaaj. Dejóképek *-*

Jaja, mondasz valamit!
Persze, azzal nincs is gond, hogy felment egy-két kg, nem ártott neki. Így is csinoska.
Nekem most tetszik a szerkója - bár nem kellene a n.tartónak annyira "felhúznia" mindent.
Elég fáradt is, szegény...
2009. november 05. 15:13
|
|
Bijja |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.27. Hozzászólás: 654 Csatolások: 46 Azonosító: 85380 offline
|
Idézet(adree04 @ 2009. November 4. - 20:46)
Jaaaj. Dejóképek *-*

igen,igazad van!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

3 felhasználónak tetszik: