Chuck Cast at Comic-Con
2010. április 01. 16:26
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Ádi12345 @ 2010.04.01. 16:09)
Egyszerűen imádom a "Chuck" sorozatot
Csak így tovább remélem lesz majd 4-dik évad.
Am a Casey a kedvencem a sorozatból
és még tetszik is
Csak így tovább remélem lesz majd 4-dik évad.
Am a Casey a kedvencem a sorozatból
és még tetszik is
nekem Chucky a kedvencem, de Casey is haláli arc benne
bár Ádi névvel kicsit furán hangzik hogy tetszik is
2010. április 01. 16:45
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
szavy, te miket mondasz
de azért jó volna he lenne....bár így, hogy Casey-t kivették az NSA-től, hát nem is tudom... kár érte
De viszont azt tudtad, h van egy ilyen "projekt" féleség, ahol a tévétársaságok elviszik az alacsony nézettségű sorozataikat és ott meg lehet őket "menteni"?! Chuck-ot is viszik....bár megmenekülne
http://www.chuck-hungary.info/kezdolap/benne-a-top-5ben/1270105164/#tovabb
kell szavazni
de azért jó volna he lenne....bár így, hogy Casey-t kivették az NSA-től, hát nem is tudom... kár érte
De viszont azt tudtad, h van egy ilyen "projekt" féleség, ahol a tévétársaságok elviszik az alacsony nézettségű sorozataikat és ott meg lehet őket "menteni"?! Chuck-ot is viszik....bár megmenekülne
kell szavazni
2010. április 01. 19:59
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (agnes @ 2010.04.01. 16:45)
szavy, te miket mondasz
kell szavazni
kell szavazni
nem hallottam róla, de szavaztam, teljesen függő lettem
ha pár hete azon délutánon nem unom magam halálra és nem kapcsolom be a tv-t... belegondolni is rossz így utólag
2010. április 02. 16:52
|
|
Ádi12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.24. Hozzászólás: 40 Csatolások: 32 Azonosító: 123436 offline
|
Idézet (szavy @ 2010.04.01. 16:26)
nekem Chucky a kedvencem, de Casey is haláli arc benne
amúgy nem valószínű a 4. évad, amerikába nem nagyon nézik
Nekem az a nevem hogy Adél és lány vagyok csak becézve vagyok.
2010. április 02. 17:07
|
|
szavy |
|
Idézet
Én lány vagyok csak becézve vagyok mert így szoktak engem hívi
ha egyszer leírod, akkor is felfogom, az Ádiról meg szerintem az emberek 80%-ának az Ádám jut eszébe, és nem az Adél, elég ritka név, de elnézést kérek, nem rossz szándékból írtam
Idézet
Kiderül John Casey igazi neve a 3-dik évadból és az a neve,
hogy Alexander Coburn

hogy Alexander Coburn
szerintem ilyeneket nem kéne leírni, mert mások még esetleg a sorozat elején tartanak, és szeretnék maguk kivárni a sztori alakulását, de ha már leírod, legalább valami rikító színnel, hogy csak akkor lehessen elolvasni, ha kijelöljük
2010. április 02. 17:26
|
|
Ádi12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.24. Hozzászólás: 40 Csatolások: 32 Azonosító: 123436 offline
|
Szerintem Casey egy jóképű pasi
Volt egy olyan rész a Chuck-ba hogy a Casey kocsiját szétrobbantja a bomba... Szegény Casey
Meg amikor Chuck mondja neki,hogy Cuki maci és akkor felemeli a nyakánál fogva és mondja Chuck,hogy Casey kárt tesz az Intersect-ben
Meg mikor Casey mondja Chuck-nak,hogy csibenyak
Volt egy olyan rész a Chuck-ba hogy a Casey kocsiját szétrobbantja a bomba... Szegény Casey
2010. április 02. 17:29
|
|
Ádi12345új tag |
|
Idézet (szavy @ 2010.04.02. 17:07)
ha egyszer leírod, akkor is felfogom, az Ádiról meg szerintem az emberek 80%-ának az Ádám jut eszébe, és nem az Adél, elég ritka név, de elnézést kérek, nem rossz szándékból írtam
szerintem ilyeneket nem kéne leírni, mert mások még esetleg a sorozat elején tartanak, és szeretnék maguk kivárni a sztori alakulását, de ha már leírod, legalább valami rikító színnel, hogy csak akkor lehessen elolvasni, ha kijelöljük
Megbeszéltük semmi gond.kicsit rossz nevet választottam magamnak
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Mr. Fantasy-val került összetűzésbe.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?

0 felhasználónak tetszik: