Én izgatottan várom.
Robin Hood (2010)
2009. június 15. 10:41
Jaj, bár jönnének már azok a forgatási fotók
Alig várom, különös tekintettel Kevin-re. Ha valakinek alanyi jogon jár, hogy Little John-t eljátszhassa, az õ a 198-as magasságával
D Jaj, drága cukorgombóc, már megint egy filmben Russell-el, ezek ketten nagyon jól kijönnek egymással a Mystery,Alaska óta
2009. június 22. 09:56
|
|
Jaoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 105 Azonosító: 50301 offline
|
akkor én hoztam is pár forgatási képet
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2010. március 30. 14:35
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
A hivatalos premier Cannes-i Filmfesztiválon lesz.
http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20100326-ridley-scott-robin-hood-filmje-nyitja-a-cannesi-filmfes...fesztivalt.html
http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20100326-ridley-scott-robin-hood-filmje-nyitja-a-cannesi-filmfes...fesztivalt.html
2010. május 17. 07:11
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Alapvetően nem rossz film, a Robin Hood témát teljesen más szemszögből mutatja be, ami szimpatikus volt benne. Viszont nem mondanám rá egyértelműen, hogy igen, ez az a film, amit mindenképpen többször is megnéznék. Mert, bár a történet jó, de egy kicsit túl hálivúdi lett, a karaktereknek pedig egy kicsit több teret kellett volna adni (Russel Crowe szerintem semmi újat nem hoz az eddigiekhez képest, kicsit úgy játszik, mintha a Gladiátor folytatásában szerepelne). A nem túl pozitív karakterek közül egyedül Richard király tetsett, a többi egy picit nekem sablon rosszfiú volt (szóval semmi olyan zseniálisra nem kell itt számítani, mint amilyen a Gladiátorban Joacquin Phoenix volt).
Aztán ott volt a vége felé a csata jelenet. Értem én, hogy az emberek szeretik a csatákat, a látványt, de én sehogysem tudom a filmbe helyezni ezt a részt, elég bugyutára sikeredett (uram bocsá' egy elcseszett normandiai partaszállás jelenetet próbáltak csinálni középkori jelmezekkel, ami miatt egy picit vakartam is a fejem, és azóta sem tudom a dolgot hova tenni).
Szóval alapvetően nem rossz ez a film, de nem is jó. Lehetett volna egy kis odafigyeléssel, de nem hiszem, hogy lesz akkora klasszikus, mint a Gladiátor.
Aztán ott volt a vége felé a csata jelenet. Értem én, hogy az emberek szeretik a csatákat, a látványt, de én sehogysem tudom a filmbe helyezni ezt a részt, elég bugyutára sikeredett (uram bocsá' egy elcseszett normandiai partaszállás jelenetet próbáltak csinálni középkori jelmezekkel, ami miatt egy picit vakartam is a fejem, és azóta sem tudom a dolgot hova tenni).
Szóval alapvetően nem rossz ez a film, de nem is jó. Lehetett volna egy kis odafigyeléssel, de nem hiszem, hogy lesz akkora klasszikus, mint a Gladiátor.
2010. május 17. 10:20
|
|
Sxsyewvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 1819 Azonosító: 37890 offline
|
Oké. Én is olvastam hogy ez a film Robin Hood történetét máskép mutatja majd be. Hát igen, tényleg másképp mutatta be.
A partraszállás tényleg olyan volt mint egy elcse***tt normandiai partraszállás.
Megszoktam a normális Robin Hood történeteket talán ezért sem tetszett ez a film.
Véleményem szerint gyengére sikeredett ez a film és igazán felejtős lesz.
A partraszállás tényleg olyan volt mint egy elcse***tt normandiai partraszállás.
Megszoktam a normális Robin Hood történeteket talán ezért sem tetszett ez a film.
Véleményem szerint gyengére sikeredett ez a film és igazán felejtős lesz.
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Anyák napján mutatta meg.