Én izgatottan várom.
Robin Hood (2010)
2009. június 15. 10:41
Jaj, bár jönnének már azok a forgatási fotók
Alig várom, különös tekintettel Kevin-re. Ha valakinek alanyi jogon jár, hogy Little John-t eljátszhassa, az õ a 198-as magasságával
D Jaj, drága cukorgombóc, már megint egy filmben Russell-el, ezek ketten nagyon jól kijönnek egymással a Mystery,Alaska óta
2009. június 22. 09:56
|
|
Jaoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.23. Hozzászólás: 82 Csatolások: 105 Azonosító: 50301 offline
|
akkor én hoztam is pár forgatási képet
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2010. március 30. 14:35
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
A hivatalos premier Cannes-i Filmfesztiválon lesz.
http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20100326-ridley-scott-robin-hood-filmje-nyitja-a-cannesi-filmfes...fesztivalt.html
http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20100326-ridley-scott-robin-hood-filmje-nyitja-a-cannesi-filmfes...fesztivalt.html
2010. május 17. 07:11
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Alapvetően nem rossz film, a Robin Hood témát teljesen más szemszögből mutatja be, ami szimpatikus volt benne. Viszont nem mondanám rá egyértelműen, hogy igen, ez az a film, amit mindenképpen többször is megnéznék. Mert, bár a történet jó, de egy kicsit túl hálivúdi lett, a karaktereknek pedig egy kicsit több teret kellett volna adni (Russel Crowe szerintem semmi újat nem hoz az eddigiekhez képest, kicsit úgy játszik, mintha a Gladiátor folytatásában szerepelne). A nem túl pozitív karakterek közül egyedül Richard király tetsett, a többi egy picit nekem sablon rosszfiú volt (szóval semmi olyan zseniálisra nem kell itt számítani, mint amilyen a Gladiátorban Joacquin Phoenix volt).
Aztán ott volt a vége felé a csata jelenet. Értem én, hogy az emberek szeretik a csatákat, a látványt, de én sehogysem tudom a filmbe helyezni ezt a részt, elég bugyutára sikeredett (uram bocsá' egy elcseszett normandiai partaszállás jelenetet próbáltak csinálni középkori jelmezekkel, ami miatt egy picit vakartam is a fejem, és azóta sem tudom a dolgot hova tenni).
Szóval alapvetően nem rossz ez a film, de nem is jó. Lehetett volna egy kis odafigyeléssel, de nem hiszem, hogy lesz akkora klasszikus, mint a Gladiátor.
Aztán ott volt a vége felé a csata jelenet. Értem én, hogy az emberek szeretik a csatákat, a látványt, de én sehogysem tudom a filmbe helyezni ezt a részt, elég bugyutára sikeredett (uram bocsá' egy elcseszett normandiai partaszállás jelenetet próbáltak csinálni középkori jelmezekkel, ami miatt egy picit vakartam is a fejem, és azóta sem tudom a dolgot hova tenni).
Szóval alapvetően nem rossz ez a film, de nem is jó. Lehetett volna egy kis odafigyeléssel, de nem hiszem, hogy lesz akkora klasszikus, mint a Gladiátor.
2010. május 17. 10:20
|
|
Sxsyewvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 1819 Azonosító: 37890 offline
|
Oké. Én is olvastam hogy ez a film Robin Hood történetét máskép mutatja majd be. Hát igen, tényleg másképp mutatta be.
A partraszállás tényleg olyan volt mint egy elcse***tt normandiai partraszállás.
Megszoktam a normális Robin Hood történeteket talán ezért sem tetszett ez a film.
Véleményem szerint gyengére sikeredett ez a film és igazán felejtős lesz.
A partraszállás tényleg olyan volt mint egy elcse***tt normandiai partraszállás.
Megszoktam a normális Robin Hood történeteket talán ezért sem tetszett ez a film.
Véleményem szerint gyengére sikeredett ez a film és igazán felejtős lesz.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.