Digitképek és a Digitális fotózás rejtelmei
2008. október 26. 22:31
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Szeretném kérni a véleményeteket. Ez az elsõ ilyen képem, az összevágós témára értem.
Mivel nem a fotózásról szól hanem az utómunkáról így kérem, hogy a nagy profik akik csak fikázni tudnak, inkább hagyjanak békén.
Várom a véleményeket, de tényleg. Jó e ez így? Mit kellene máshogy? vagy egyáltalán van e értelme a képnek.
Ja és minden direkt van így, a méret a vágás a keret......
Szóval várom a véleményeket, remélem lesz.
Mivel nem a fotózásról szól hanem az utómunkáról így kérem, hogy a nagy profik akik csak fikázni tudnak, inkább hagyjanak békén.
Várom a véleményeket, de tényleg. Jó e ez így? Mit kellene máshogy? vagy egyáltalán van e értelme a képnek.
2008. október 26. 22:57
|
|
Krucsevvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 369 Azonosító: 6109 offline
|
Idézet(Sunset Lover @ 2008. October 26. - 22:31)
Szeretném kérni a véleményeteket. Ez az elsõ ilyen képem, az összevágós témára értem.
Elismerem, hogy 70 oldalt nem olvastam vegig, de amiota teszek fel kepeket en meg nem tapasztaltam fikazast. Szerintem ide az jon akit a tema erdekel, nem hiszem, hogy attol kene tartanod, hogy valaki leszolja a muvedet!
Es akkor a velemeny: Tetszik!
Bar maga a fotozas is muveszet, azt hiszem ez mar annal is tobb, hiszen itt nem csak a valosag egy pillanatanak megorokiteserol van szo, hanem az adott tema egy uj jelentessel valo felruhazasarol.
Egyedul talan a jobb felso kep "log" ki a sorbol, az egy kicsit sargara sikeredett. En valoszinuleg egy szin kozel azonos arnyalatait valasztottam volna, vagy negy kulonbozo szint, mindegyik kephez.
Esetleg erdemes azon is elgondolkodni, hogy mindegyik kepen a teman belul egy-egy targyat emelsz ki, akar ugy, hogy arra fokuszalsz es a tobbit kicsit elhomalyositod, akar ugy, hogy egyszeruen csak azt teszed kozepre, stb. Ennel a belallitasnal pl. lehetne egy kep a lemezjatszo fejrol, egy a lemezen levo barazdakrol, egy a hatterben levo hangfalrol es vegul egy a karrol.
Egyszoval ha van meg ilyen keped, akkor ne rejtegesd, mutasd meg batran!
2008. október 27. 01:07
|
|
fadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 29 Azonosító: 2401 offline
|
Sunset Lover: Nagyon tetszetõs! Kicsit nekem is erõs a jobb felsõ sárga, de ettõl eltekintve, kiváló. Jó a kompozíció, hangulatos, ötletes. Még a falamra is kiakasztanám. :] Nagy grat!
2008. október 27. 19:04
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Köszönöm a véleményket és a tippeket, a jobb felsõ tényleg erõs.
Krucsev: megfogadom a tanácsod és majd hétvégén készítek pár képet és újból nekiesek. Azt azért hozzáteszem, hogy ezek a képek nem ehhez a képhez készültek konkrétan hanem folyamatosan csinálom õket, amikor rámjön az 5perces
Itt egy újabb variáció, de ez az utolsó, legközelebb már remélem az általad adott ötletet tudom kivitelezni.
Ja és a fikázás alatt nem téged értettelek
Köszi mégegyszer
neked is fader
Krucsev: megfogadom a tanácsod és majd hétvégén készítek pár képet és újból nekiesek. Azt azért hozzáteszem, hogy ezek a képek nem ehhez a képhez készültek konkrétan hanem folyamatosan csinálom õket, amikor rámjön az 5perces
Itt egy újabb variáció, de ez az utolsó, legközelebb már remélem az általad adott ötletet tudom kivitelezni.
Ja és a fikázás alatt nem téged értettelek
Köszi mégegyszer
2008. október 30. 13:57
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
viraag : ezek nagyon elvontak, tettszenek
Sunset : nagyon jó képek egyesével is, együtt meg olyan kifejezõ, fõleg a hangfal "hátteresek". Nekem ami elsõre ötletként beugrott, hogy egy fix állásból lövöd, de a lejátszó kar mindig beljebb és beljebb van.
2008. október 30. 19:16
|
Sunset Lover |
|
köszi
2008. november 02. 10:55
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Idézet(ency91 @ 2008. October 24. - 18:18)
Ha minden igaz az egy kacsafarkú szender lehetett...
valóban úgy néz ki, mint egy kolibri, csak lepke... érdekes kis élõlény
http://www.ize.hu/click.php?id=8988&url=ht...C3%25BA_szender
http://www.ize.hu/click.php?id=8988&url=ht...C3%25BA_szender
ÁÁááá!!! köszönöm szépen!
Idézet(viraag @ 2008. October 24. - 20:48)
úgy félek tõle mint a tûztõl. mindentõl félek aminek több lába van mint 4 ,de ez valami fergetegesen félelmetes ahogyna csapkod a szárnyaival
jó nem vagyok hülye ######
csak õ az ellenségem
Mi a bajod vele? Nagyon szép bogár, és különleges. Én Természetvédelmi Mérnöki szakra járok, és remélem sejted, hogy én milyen bogarakat tanultam eddig... bûnrondákat. Gryllotalpa gryllotalpa -t pl... keress csak rá google -n
ez is nagyon szép egyed... Sphinx ligustri a neve.
2008. november 03. 13:53
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Idézet(Leo @ 2008. November 2. - 11:55)
szvsz védetté kellene nyílvánítani, mert 22 éves létemre csak most láttam elõször ezt a bogarat... Ritka faj. Utána nézek az állattani tanszéken 
Itt az alföldön nem ritka
Lótetû- fúj az bûnronda. És nagyon kártékony. Én már láttam rengeteget, mivel nagy kertünk van...
2008. november 07. 16:07
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Idézet(Leo @ 2008. November 2. - 10:55)
ÁÁááá!!! köszönöm szépen!
Idegeltem rajta, hogy mi lehetett ez, de hála neked, most már tudom hogy mivolt az 
Mi a bajod vele? Nagyon szép bogár, és különleges. Én Természetvédelmi Mérnöki szakra járok, és remélem sejted, hogy én milyen bogarakat tanultam eddig... bûnrondákat. Gryllotalpa gryllotalpa -t pl... keress csak rá google -n
na ettõl a dögtõl feldobom a talpam... Namármost a Kacsafarkú szender sokkal szebb mint ez a gryllotalpa dög... szvsz védetté kellene nyílvánítani, mert 22 éves létemre csak most láttam elõször ezt a bogarat... Ritka faj. Utána nézek az állattani tanszéken 
de nem bírom egyszerûen nézni se ,félek tõle na
2008. november 07. 19:37
|
Sunset Lover |
|
Nagyon jó az a kép fader!
ez meg egy saját:
ez meg egy saját:
2008. november 08. 14:52
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(Sunset Lover @ 2008. November 7. - 19:37)
ez meg egy saját:
irdatlan jóóó!
2008. november 08. 21:05
|
Sunset Lover |
|
köszi
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: