Ja, és nézzétek meg Demi jobb mutató ujját!
Jonas Brothers & Demi Lovato
2009. január 21. 15:48
|
limevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.03. Hozzászólás: 380 Csatolások: 1424 Azonosító: 81669 offline
|
Háhh, elsõ témám, úgyhogy biztos hogy valamit elrontok. XD Elõre is bocs.
Tényleg vagdossa magát?
1 felhasználónak tetszik:
DemiLovato2010
2009. január 21. 18:18
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
az bármiféle seb lehet, nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni..
meg én ha vágnám magam (eszemben sincs) nem ott vágnám, ott mi értelme van?
amugy köszi a képeket, már vártam õket nagyban
meg én ha vágnám magam (eszemben sincs) nem ott vágnám, ott mi értelme van?
amugy köszi a képeket, már vártam õket nagyban
2009. január 23. 18:11
|
|
Laundriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 58374 offline
|
Köszi a képeket! Nagyon jók!
Nem hinném hogy Demi vagdossa magát! Ti még nem vágtátok meg véletlenül az ujjatokat? Mert akkor nagy mázlisták vagytok!
És nem kell mindent elhinni amit az újságokban látsz!
Nem hinném hogy Demi vagdossa magát! Ti még nem vágtátok meg véletlenül az ujjatokat? Mert akkor nagy mázlisták vagytok!
2009. január 23. 19:29
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
1. Köszi a képeket!
2. Persze, pont úgy néz ki, mint aki vagdossa magát az állandó mosolyával, a pályája meredeken felfelé ível folyamatosan, ilyenkor szokják vagdosni magukat az emberek...
3. Még több Demi Lovato képet az HQparadise-ra!!!
2. Persze, pont úgy néz ki, mint aki vagdossa magát az állandó mosolyával, a pályája meredeken felfelé ível folyamatosan, ilyenkor szokják vagdosni magukat az emberek...
3. Még több Demi Lovato képet az HQparadise-ra!!!
2009. január 23. 20:01
|
eszty11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.06. Hozzászólás: 317 Csatolások: 284 Azonosító: 33938 offline
|
Óóóó...szóhoz se jutok!Joe...hát...hogy lehet vki ennyire helyes????
Olvadok,mint fagyi a tûzõ napon...
Demi meg...sztem nem vagdossa magát...télleg...csak nemrég lett sztár,még nem fáradhatott bele...meg sikeres...kész...ügyetlen volt.Átment Joe-ba.xD
Amúgy nem szeretem különösebben Demit,egyrészt kiráz a hideg a mosolyától(inkább vicsor,õ itt Miss Kockavigyor),másrészt meg veszettül irigylem...nem kérdés,hogy mér.(Joe-ért.Camp Rock 2-csókjelenet.Na,értitek.Mondjuk én azt a jelenetet nem bírnám még sokadszorra se leforgatni.Elájulnék elõtte.)
És hát köszönöm a képeket!
Demi meg...sztem nem vagdossa magát...télleg...csak nemrég lett sztár,még nem fáradhatott bele...meg sikeres...kész...ügyetlen volt.Átment Joe-ba.xD
Amúgy nem szeretem különösebben Demit,egyrészt kiráz a hideg a mosolyától(inkább vicsor,õ itt Miss Kockavigyor),másrészt meg veszettül irigylem...nem kérdés,hogy mér.(Joe-ért.Camp Rock 2-csókjelenet.Na,értitek.Mondjuk én azt a jelenetet nem bírnám még sokadszorra se leforgatni.Elájulnék elõtte.)
És hát köszönöm a képeket!
2009. március 18. 14:12
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
wow *.* de jó képek
az utolsó a kedvencem
2009. március 28. 14:01
Hali én még itt új vok! Sztem nem vagdossa magát. Demi jobb kezes nem? Akkor eleve a bal kezén lenne vágás. Másodszzor.: aki vagdossa magát az általában az ereit vágja nem a mutató újját? Szerintem nem vagdossa magát én így gondolom!
2009. augusztus 11. 15:16
|
|
Bogi ßabusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.02. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 62618 offline
|
Idézet(burbéj13 @ 2009. March 28. - 14:01)
Hali én még itt új vok! Sztem nem vagdossa magát. Demi jobb kezes nem? Akkor eleve a bal kezén lenne vágás. Másodszzor.: aki vagdossa magát az általában az ereit vágja nem a mutató újját? Szerintem nem vagdossa magát én így gondolom!
Sztem teljesen igazad van!
Am köszi a képeket nagyon jók!
2009. augusztus 11. 18:09
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
gyerekek!!! hát KONYHATÜNDÉR!!!!!
meg atomvigyor
2009. augusztus 25. 12:47
|
|
dory.jakabvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.11. Hozzászólás: 145 Csatolások: 136 Azonosító: 104750 offline
|
kösy
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.