Idézet(515 @ 2009. January 18. - 13:34)
Viszont azt nem értem, hogy minek kellett nyílt fórumnak lennie? Bárki a google-n keresztül is simán ráakadhatott bármire ami fent volt, semmi regelés nem kellett hogy böngészni tudjál az oldalon, meg hozzáférj a sok-sok linkhez.
na hát ez az... talán ha zárt fórum lett volna, mint pl. a pirateclub, akkor talán még most is mûködne az oldal.

egyébként
a google tárolt oldalain még most is fent vannak a linkek, én onnan mentettem le egy csomó mindent ma. sõt, szerintem fent is lesznek egy csomó ideig. szal akinek még maradt valami félbemaradt cucca, az le tudja szedni így.
és persze alakulnak hasonló oldalak, meg jönnek új ilyen fórumok, de ez valahogy állandó volt, már nagyon régóta mûködött, minden olyan megszokott mechanizmus szerint ment. és egy csomó rejtett zuga volt, ahol el lehetett nézelõdni, és néha eszméletlen, miket talált az ember. és igényesen felrakott dolgokat (99%-ban, mert azért akadt néha szemét is)...
és az hogy végül megszûnt, azt jelenti, hogy nyertek egy csatát a jogvédõk ellenünk, internetezõk ellen. mert a saját használatra való letöltés teljesen legális, mindenhol a világon.

de tudjátok, csatát nyerhetnek, de háborút nem!