Sorstalanság (2005)
2009. január 17. 22:14
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
csilagoseg
2009. január 18. 10:52
|
|
czikoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.17. Hozzászólás: 114 Csatolások: 40 Azonosító: 34908 offline
|
ez a kisgyerek naon fotogén de borzasztó színész.... :S
a film gyönyörûen van fényképezve és szerencsére hamar rájöttek h a gyereknél nem kellene erõltetni a szövegmondást ... sikítófrászt kaptam tõle.... :S
a film gyönyörûen van fényképezve és szerencsére hamar rájöttek h a gyereknél nem kellene erõltetni a szövegmondást ... sikítófrászt kaptam tõle.... :S
2011. május 14. 13:51
|
|
Thirrinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 147022 offline
|
Ez a regény, az író (Kertész Imre) munkatáboros napjait mesélik el. Szerintem Marcell élethűen játszotta el a szerepet. És azért valljuk be nagyobb fokú komolyság kell egy ilyen film eljátszásához és a fiúk 14 éves korukban (tisztelet a kivételnek) egy kissé gyerekesek még.
Ja, pár érdekesség a forgatásról
- A forgatás alatt több kilót is lefogyott.
- A forgatást a téli időszak alatt le kellett állniuk 3 hónapra. Ez alatt több mint 8 cm nőtt a főszereplő.
- A film készítése után a Marcellt megrázta kissé a történet. (Érthető)
Az osztályomba sok fiú van és eléggé komolytalanok. De amikor a durvább jelenetekhez értünk mintha egyszerre lekötötte volna őket a film, és ez nagy szó. Szerintem tanulságos film.
Ja és csak azért mondta olyan furcsán a szöveget, mert
nem egy kirívó személyt alakított.
- A forgatást a téli időszak alatt le kellett állniuk 3 hónapra. Ez alatt több mint 8 cm nőtt a főszereplő.
Az osztályomba sok fiú van és eléggé komolytalanok. De amikor a durvább jelenetekhez értünk mintha egyszerre lekötötte volna őket a film, és ez nagy szó. Szerintem tanulságos film.
2011. május 17. 18:34
|
linczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 151262 offline
|
Idézet (Thirrin @ 2011.05.14. 13:51)
Ez a regény, az író (Kertész Imre) munkatáboros napjait mesélik el. Szerintem Marcell élethűen játszotta el a szerepet. És azért valljuk be nagyobb fokú komolyság kell egy ilyen film eljátszásához és a fiúk 14 éves korukban (tisztelet a kivételnek) egy kissé gyerekesek még.
Szia!
Segítséget kérnék !!Kabos Gyula melyik filmjében játszott biztosítási üzletkötőt?
Köszönöm segítséged.Üdv:Lincz
2011. május 26. 16:10
|
|
Thirrinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 147022 offline
|
Idézet (lincz @ 2011.05.17. 18:34)
Szia!
Segítséget kérnék !!Kabos Gyula melyik filmjében játszott biztosítási üzletkötőt?
Sajnálom, de erre a kérdésedre nem tudok valaszolni.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.