Cloverfield (2008)
2012. január 23. 20:13
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Posters
Stills
Wallpapers
Tegnap este láttam, hát nem tudom nem egy világmegváltás... Kicsit fura, hogy nem tudunk meg igazából semmit, bár a cél az volt, hogy Te is részese legyél, mint közember. És az sikerült, mert akkor se tudnál meg semmit. Végülis nyitva hagyták a végét egy második résznek ami elvileg jön is valamikor.
Meg azt nem tudom, hogy a néger lány túlélte végül, mert ott lezuhant valami, mikor a többiek felszálltak, de az nem derült ki, hogy az az a gép lett volna.
Stills
Wallpapers
Tegnap este láttam, hát nem tudom nem egy világmegváltás... Kicsit fura, hogy nem tudunk meg igazából semmit, bár a cél az volt, hogy Te is részese legyél, mint közember. És az sikerült, mert akkor se tudnál meg semmit. Végülis nyitva hagyták a végét egy második résznek ami elvileg jön is valamikor.
Meg azt nem tudom, hogy a néger lány túlélte végül, mert ott lezuhant valami, mikor a többiek felszálltak, de az nem derült ki, hogy az az a gép lett volna.
2012. január 23. 21:17
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.01.23. 20:18)
Szerintem nem volt rossz film, de a hajamat téptem a végén. Végignézed és halványlila fogalmad sincs, hogy mit láttál. 
Valami hasonló érzésem volt nekem is. Mert annyira nekem nem jött be, de még ma is ezen katogott az agyam. Szóval "maradandó" volt.
Nem tudom mikor láttad és mennyire emlékszel rá, de szerinted a néger csaj túlélte? Vagy az ő helikoptere zuhant le amikor a többiek felszálltak. De ha az ő volt eléggé lesz@rták.. Mondjuk a csávesz tesója halálát is elég könnyen vették.
És szerinted a végén a párral mi lett?
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: