Starity

Michelle Trachtenberg - Ice Princess

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2005. július 23. 05:28 #2
otyg
otyg
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Hohó! Heveny vigyorba tévedt arcom, mikor megláttam a topic címet, mert végre megérkeztek a várva várt videók!! Neki is láttam leszedni őket egyből!! Tarack, pusszantás a homlokodra, és KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
.
.
.
.
Na szóval megnéztem a videket és meg kell állapítam, hogy Michelle tündérkirálylány még mindig a legeslegszebb. Teljesen wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif vagyok. Mégegyszer hála és köszönet Tarack! beer.gif (és ha én Joe-R lennék akkor megállapítanám, hogy neki vannak a legszebb szemei smile.gif )
2005. július 23. 09:12 #3
saii
saii

StátuszDon't look away!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3873
Csatolások: 9261
Azonosító: 1360
Meg kell szerezni ezt a filmet valahonan!!!!

Michelle tündérkirálylány elékpesztően gyögyönyű wub.gif wub.gif wub.gif , és azok a szemek, teljesen meg tudlak érteni otyg, hogy miért Ő a favorit nálad..

Tarack nagyon köszönöm a videókat. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2005. július 23. 21:35 #4
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet(otyg @ 2005, July 23. - 04:28)
Hohó! Heveny vigyorba tévedt arcom, mikor megláttam a topic címet, mert végre megérkeztek a várva várt videók!! Neki is láttam leszedni őket egyből!! Tarack, pusszantás a homlokodra, és KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif
.
.
.
.
Na szóval megnéztem a videket és meg kell állapítam, hogy Michelle tündérkirálylány még mindig a legeslegszebb. Teljesen  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  vagyok. Mégegyszer hála és köszönet Tarack!  beer.gif  (és ha én Joe-R lennék akkor megállapítanám, hogy neki vannak a legszebb szemei smile.gif )
[right][/right]

Mennyire szép szemei vannaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. wub.gif wub.gif wub.gif

Feltételezem így gondoltad. _nevet.gif _nevet.gif /a megállapítás tehát megtörtént/

Taracknak nagyon köszönöm a videókat, meg fogom tekinteni őket minél hamarabb. beer.gif meghajolo.gif beer.gif

/és csak egy rövid megjegyzés még kedves otyg: a nevem egészen pontosan így néz ki leírva: joe_r, és nem Joe-R, de ezen nem fogunk összeveszni, ha már ennyire szeretjük Michelle-t. laugh.gif smile.gif /
2005. július 23. 23:49 #5
otyg
otyg
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Idézet(joe_r @ 2005, July 23. - 20:35)
Mennyire szép szemei vannaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Feltételezem így gondoltad.  _nevet.gif  _nevet.gif  /a megállapítás tehát megtörtént/

Taracknak nagyon köszönöm a videókat, meg fogom tekinteni őket minél hamarabb.  beer.gif  meghajolo.gif  beer.gif

/és csak egy rövid megjegyzés még kedves otyg: a nevem egészen pontosan így néz ki leírva: joe_r, és nem Joe-R, de ezen nem fogunk összeveszni, ha már ennyire szeretjük Michelle-t.  laugh.gif  smile.gif /
[right][/right]

Pedig úgy emlákeztem, hogy javítottam. Hm, szenilitás. Ez biztos. De vedd úgy, hogy nagyítottalak! thumbsup.gif
2005. július 24. 03:33 #6
zoomify
zoomify
Hozzászólás: 1799
Csatolások: 46
Azonosító: 5440
wub.gif hehe, kicsit pedo, de azért bejövős wub.gif
2005. július 24. 03:39 #7
zoomify
zoomify
Hozzászólás: 1799
Csatolások: 46
Azonosító: 5440
na, már meg is van, jó kis filmnek néz ki w00t.gif
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!