The IT Crowd
2009. január 12. 11:24
|
szalesz123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 4 Azonosító: 78535 offline
|
Kerestem, de nem találtam sehol sem rendesen összegyüjtött képeket a sorozatról és gondoltam ti majd tudtok ebben segíteni.
2009. augusztus 19. 22:52
|
limevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.03. Hozzászólás: 380 Csatolások: 1424 Azonosító: 81669 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
szalesz123
2010. január 09. 19:42
|
szalesz123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 4 Azonosító: 78535 offline
|
köszönöm
2010. január 11. 20:59
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Sziasztok! Egy nagyon fontos kéréssel fordúlnék hozátok! "Tét meccs" vagyis egy komoly fogadás a tét...A kérés a következõ: Boros Krisztinának volt egy riportja a Házon kívûl c. adásban, ahol igen csak sexy módon tünt fel...sokaknál esetleg "Bevállalós Bevágós " néven ismert lehet a story.Errõl szeretnék némi hozzáférést, képet , vagy videót ....Aki tudja mire gondolok, az kérem jelezze nekem itt privátban...Köszönöm. (Komolyan fontos lenne) Ja ! És a Borda.com on nem tudom megnézni mert onnan kirúgtak személyes összetûzés miatt,bizonyos emberkék miatt....Nem én voltam a hibás...de nem magyarázkodok...Aki tud és szeretne segíteni egy életre lekötelezne...
Elõre is köszönöm....
Elõre is köszönöm....
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.