4x11 - "Soul of Fire" hivatalos képek (HQ)
True Blood / True Blood: Inni és élni hagyni (2008-2014)
2011. szeptember 05. 22:41
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
OMFG! A 4x11 nagyon ütős lett...nem tudok mit mondani...egyszerűen sokk, na de a 4x12 előzetese meg...
4.évad finálé promo
8 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
elena21,
pillajunior,
House Of Wax,
Adrianna,
BunnyGirl,
Emcsike,
baisée
2011. szeptember 05. 23:09
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
4x11
Annyira tudtam, hogy ez lesz
Eric és Bill szenvednek, hogy Sookie, Jessica Jasonnel nyammog, Pam meg lő. Annyira kiszámítható volt az egész, hogy végigröhögtem. Viszont valami fantasztikusan jó, hogy badass Eric visszatért, főleg így, némi érzéssel a szemében, Alexander fantasztikusan játssza el a karaktert
Rész végi cliffhanger. Már idegbajos vagyok ettől a nőtől, de még csak nem is ez, a szellemekből is sok lesz már. Mostantól bárki meghal az bosszút akar állni és megszállja LaFayette-et?
Nem tudom eldönteni, hogy az írok cs*szik el Marnie karakterét vagy a színésznő, de az, hogy erőszakoskodott, hogy akkorisbennemmaradszésgyilkolunk, aztán mikor Jesus kiszenvedte belőle akkor meg kis esetlen volt, majd mikor szellemként visszatért megint az elborult tekintet...Komolyan ellentmondásos.
Jason és Jessica valami hihetetlen jó páros egyébként.
Pamnek az a szomorú arc...értem én, hogy Eric haragudott rá, de hogy nem esett meg a szíve azon a világfájdalmas arcon?
Meg ez a tündércumó minek jött vissza, ráadásul így?
Annyira tudtam, hogy ez lesz
Rész végi cliffhanger. Már idegbajos vagyok ettől a nőtől, de még csak nem is ez, a szellemekből is sok lesz már. Mostantól bárki meghal az bosszút akar állni és megszállja LaFayette-et?
Jason és Jessica valami hihetetlen jó páros egyébként.
Pamnek az a szomorú arc...értem én, hogy Eric haragudott rá, de hogy nem esett meg a szíve azon a világfájdalmas arcon?
Meg ez a tündércumó minek jött vissza, ráadásul így?
2011. szeptember 07. 14:14
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Na ez a rész odatett
Nem hiszem el hogy már csak egy rész van
Az is elég izgalmasnak néz ki
Aztán megint szenvedni hagynak minket
Jason
Szerencsére Jess meggyógyította
Egyem meg , olyan édes tud lenni
Annyira imádom hogy ilyen "gyerekes"
Édesek Jess-el
Most ezt lezáratlanul hagyták ,remélem a következő részben már együtt láthatjuk őket
LaFayette már megint jól megszívja
Most már minden ilyen sz*rság bele fog költözni
?? Marnie végre halott
Lássuk be , szörnyen irritáló volt
Eric
Alexander zseniális színész
Úgy sajnáltam Pam-et
Megértem őt , mindig csak Sookie így meg Sookie úgy
Nem értem mit esznek rajta
Eric és Bill képesek lettek volna öngyilkosok lenni , de mikor varázslatot olvasott Marnie a vámpírok ellen azért Sokkie-ka drága beállt a körbe
Hálás egy kis csaj
Ráadásul az mindig idegesített hogy szegény Jason halálra aggódja magát miatta Sookie meg konkrétan lesz*rja , már bocsánat
Mikor Crystal elrabolta és két hétig nem láttam semmi reakciót nem véltem felfedezni az arcán
De mondjuk részben ez az írók hibája is , lehetett volna erősebb testvéri kapcsolatot kialakítani
Persze nem nagy testvéri csöpögős pillanatokra gondolok , csak valami szorosabbra
Marcus is kinyiffant
Alcide milyen kemény volt már mikor kirúgta Debbie-t
Megérdemelte
Most minek hozták vissza ezt a tündéres izét
Majd látjuk mi lesz még ebből
Egyébként jól félben hagyták ezt a Jason vérfarkas lesz vonalat
Azt hittem lesz valami ebből
Nem hiszem el hogy már csak egy rész van
Jason
Marcus is kinyiffant
Egyébként jól félben hagyták ezt a Jason vérfarkas lesz vonalat
2011. szeptember 10. 16:40
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.09.05. 19:06)
4x11 - "Soul of Fire" hivatalos képek (HQ)
++
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
funny18,
pillajunior,
Adrianna,
Domcicc,
Emcsike,
BunnyGirl,
baisée
2011. szeptember 11. 21:41
|
|
benyaw93 |
|
Az első 5.évados (marketing) képek! (LQ)
9 felhasználónak tetszik:
funny18,
Domcicc,
Adrianna,
Emcsike,
pillajunior,
House Of Wax,
BunnyGirl,
Coco Selly,
baisée
2011. szeptember 11. 21:52
Negyedik évados képekkel promózzák a Season 5-t?
Igen furi
Meg jó hamar elkezdték...
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. szeptember 11. 21:59
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (***aiden*** @ 2011.09.11. 21:52)
Negyedik évados képekkel promózzák a Season 5-t?
Igen furi
Meg jó hamar elkezdték...
Átlag úgy szokták ilyen marketing képeknél, aztán majd jövőre fog majd csak újabb kép jönni róluk valószínűleg
2011. szeptember 12. 18:38
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.09.12. 18:00)
4x12 - "And When I Die" hivatalos képek (HQ)
Milyen tündéri mosolya van Ryan-nek
Már úgy várom az új részt ,de csak holnap láthatom
A promók szerintem jók lettek
Már jó lenne az új 5. évados promót látni
2011. szeptember 12. 18:44
Idézet (benyaw93 @ 2011.09.12. 18:00)
4x12 - "And When I Die" hivatalos képek (HQ)
Remélem Bííl és Szuké nem jönnek össze. Uccsó képen köntösös Bill nagyon taperolja az arcát
Idézet
Már úgy várom az új részt ,de csak holnap láthatom
Én is csak holnap nézem, egyben a tizenegyessel. Halogatom kicsit, hátha akkor talán olyan érzésem lesz, hogy tovább tartott az évad (magyarán: önámítok
2011. szeptember 12. 19:29
|
House Of Wax |
|
Idézet (***aiden*** @ 2011.09.12. 18:44)
Remélem Bííl és Szuké nem jönnek össze. Uccsó képen köntösös Bill nagyon taperolja az arcát
Én is csak holnap nézem, egyben a tizenegyessel. Halogatom kicsit, hátha akkor talán olyan érzésem lesz, hogy tovább tartott az évad (magyarán: önámítok
)
Hát azt én is remélem hogy nem jönnek össze
Ilyen téren elég volt Bill-ből
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2011. szeptember 12. 21:04
Évadzáró finálé.
Nézzetek hülyének, de én örülök neki, hogy ez az évad nem egy különösebben izgalmas cliffhangerrel végződött (én a Russel-dologról már sajnos korábban tudtam).
Kezdeném szegény Arlene-nal, mert most ő pattant a fejembe. Renee-nek már rég nem ebben a dimenzióban a helye, nem tudom, mitől jobb neki, hogy megszállja szegény Arlene-t meg Terry-t (akit imádok) és a gyereke(ke)t.
Alcide-et megint kétségek gyötrik, ezután meg már csak még rosszabb lesz neki, tekintve, hogy Sookie szétloccsantotta Debbie agyvelőjét, amit jól tett.
Mostanában kezdtem igazán megszeretni Tarát, kezdett visszatérni az első évadbeli önmagához, erre most nagy valószínűséggel belehal abba, hogy Sookie-t megvédte.
Nagyon rossz volt nézni, ahogy Pam így maga alá került, ő volt a legstabilabb, legeslegkedvencebb karakterem, és most ő is megingott.
Örülök, hogy Sam élete végre viszonylag normális vágányra terelődött.
Hoyt-nak túl kéne tennie magát Jess-en, vagy el kéne döntenie, végre mit akar. Szerintem a Jess/Jason párosítás a lehető legjobb döntés, amit ebben az évadban hoztak meg a forgatókönyvírók.
Newlin is back! De valószínűleg csak Halloween éjének idejére, szóval nem hiszem, hogy Jasonnek különösebb baja esik majd.
Nan végre megszűnt létezni, csakúgy, mint Marnie (halleluja, annak a nőnek már a feje is irritált).
Legjobban Lafayett-et és Jesus-t sajnálom, egyikük sem érdemli meg ezt a sorsot, főleg Jesus, ő csak a szeretteit akarta megvédeni, ráadásul most Kevin is kikerül a sorozatból, pedig ő volt az egyik legjobb színész. Mindegy, azért örülök, hogy Nelsan marad.
Sookie az örök dilemmáival megint hozta a formáját. *lö sóhaj*
Összességében véve, szerintem ez az évad koránt sem volt annyira jó, mint a harmadik, de csak az unalmas boszis részek miatt, bár ez az utolsó epizód felpaprikázta az összes többit. Mégis, véleményen szerint nem ért fel a harmadikhoz, ami örök kedvenc marad.
Ettől függetlenül alig várom az 5. évadot, nem is tudom, mit fogok addig csinálni
Nézzetek hülyének, de én örülök neki, hogy ez az évad nem egy különösebben izgalmas cliffhangerrel végződött (én a Russel-dologról már sajnos korábban tudtam).
Kezdeném szegény Arlene-nal, mert most ő pattant a fejembe. Renee-nek már rég nem ebben a dimenzióban a helye, nem tudom, mitől jobb neki, hogy megszállja szegény Arlene-t meg Terry-t (akit imádok) és a gyereke(ke)t.
Alcide-et megint kétségek gyötrik, ezután meg már csak még rosszabb lesz neki, tekintve, hogy Sookie szétloccsantotta Debbie agyvelőjét, amit jól tett.
Mostanában kezdtem igazán megszeretni Tarát, kezdett visszatérni az első évadbeli önmagához, erre most nagy valószínűséggel belehal abba, hogy Sookie-t megvédte.
Nagyon rossz volt nézni, ahogy Pam így maga alá került, ő volt a legstabilabb, legeslegkedvencebb karakterem, és most ő is megingott.
Örülök, hogy Sam élete végre viszonylag normális vágányra terelődött.
Hoyt-nak túl kéne tennie magát Jess-en, vagy el kéne döntenie, végre mit akar. Szerintem a Jess/Jason párosítás a lehető legjobb döntés, amit ebben az évadban hoztak meg a forgatókönyvírók.
Newlin is back! De valószínűleg csak Halloween éjének idejére, szóval nem hiszem, hogy Jasonnek különösebb baja esik majd.
Nan végre megszűnt létezni, csakúgy, mint Marnie (halleluja, annak a nőnek már a feje is irritált).
Legjobban Lafayett-et és Jesus-t sajnálom, egyikük sem érdemli meg ezt a sorsot, főleg Jesus, ő csak a szeretteit akarta megvédeni, ráadásul most Kevin is kikerül a sorozatból, pedig ő volt az egyik legjobb színész. Mindegy, azért örülök, hogy Nelsan marad.
Sookie az örök dilemmáival megint hozta a formáját. *lö sóhaj*
Összességében véve, szerintem ez az évad koránt sem volt annyira jó, mint a harmadik, de csak az unalmas boszis részek miatt, bár ez az utolsó epizód felpaprikázta az összes többit. Mégis, véleményen szerint nem ért fel a harmadikhoz, ami örök kedvenc marad.
Ettől függetlenül alig várom az 5. évadot, nem is tudom, mit fogok addig csinálni
2011. szeptember 12. 22:58
|
|
benyaw93 |
|
Oh my f*king Good! Ez a finálé..
Nagyon durva volt a finálé. Szegény Jesus meghalt, rohadt Marnie csak visszajött, hogy még szórakozzon egy kicsit.
Az tetszett, hogy néhány régi szereplő visszajött, bár még nem tudom, mit akart Reene... Ki a franc volt az a vérfarkas ott Samnél? Russel basszus kiszabadult
Newlin basszus vámpír lett. xD
De hogy mit akar Jasontől az jó kérdés?!
A vége meg basszus. Először Eric és Bill kicsinálta Nan-t, aztán rohadt Debbie szétlőtte Tara fejét.. Nee!
Az viszont jó volt, hogy Sookie kicsinálta azt a r*banc vérfarkast! De most mi lesz szegény Tarával?! Ne haljon már meg!
2011. szeptember 13. 00:25
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
Muhaha
Mondjátok, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki örülne, ha Tara tényleg meghalna? Igaz, az utóbbi pár jelenetében javított a korábbi dolgain, de nekem nem nagyon hiányozna, viszont tuti rohannak a hős vámpírjaink, mert jaj Sook bajban van, és életmentő vérükkel majd megmentik a sejhaját...De Debbie meghalt, jippí!
Bírtam Nan beszólásait, ugyanakkor néha eléggé irritált is, nem zavar sok vizet a halála. Viszont jó ötlet a kövi évadra a Hatalom elleni lázadás.
Russel is back in town, hellyeaah. Newlin meg wtf, mit akar ez itt? Bántja Jason bubut, mérges leszek!
Nem lepett meg, hogy Sookie megint nyavalygott egy sort, hogy kit válasszon, kit ne válasszon, végül meg senkit sem választott pff.. Azért vicces volt, hogy Eric és Bill 'vitáztak' odakötözve, majd egyszer csak "Sookie"
Jason és Jessica a legjobb páros, amit gyártottak a készítők, egyszerűen tökéletes.
Lafayette nem fog egykönnyen belenyugodni Jesus halálába...gondolom akárhányszor csak tudja, visszahívja és a végén bele fog őrülni...
Renee meg nemár.
Alcide...oké, tudtam, hogy elő fog jönni nála is a Sookie-szindróma, de kezd tényleg nagyon idegesíteni, hogy mindenki rá pályázik, holott annyi jó nő van a világban
Andy és Holly aranyosak voltak.
Azért az agyam nem dobtam el ettől a résztől, ahogy az előzőtől sem, hát ez van.
Hát ezzel vége is, nem volt rossz évad, találkozunk jövőre
Mondjátok, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki örülne, ha Tara tényleg meghalna? Igaz, az utóbbi pár jelenetében javított a korábbi dolgain, de nekem nem nagyon hiányozna, viszont tuti rohannak a hős vámpírjaink, mert jaj Sook bajban van, és életmentő vérükkel majd megmentik a sejhaját...De Debbie meghalt, jippí!
Bírtam Nan beszólásait, ugyanakkor néha eléggé irritált is, nem zavar sok vizet a halála. Viszont jó ötlet a kövi évadra a Hatalom elleni lázadás.
Russel is back in town, hellyeaah. Newlin meg wtf, mit akar ez itt? Bántja Jason bubut, mérges leszek!
Nem lepett meg, hogy Sookie megint nyavalygott egy sort, hogy kit válasszon, kit ne válasszon, végül meg senkit sem választott pff.. Azért vicces volt, hogy Eric és Bill 'vitáztak' odakötözve, majd egyszer csak "Sookie"
Jason és Jessica a legjobb páros, amit gyártottak a készítők, egyszerűen tökéletes.
Lafayette nem fog egykönnyen belenyugodni Jesus halálába...gondolom akárhányszor csak tudja, visszahívja és a végén bele fog őrülni...
Renee meg nemár.
Alcide...oké, tudtam, hogy elő fog jönni nála is a Sookie-szindróma, de kezd tényleg nagyon idegesíteni, hogy mindenki rá pályázik, holott annyi jó nő van a világban
Andy és Holly aranyosak voltak.
Azért az agyam nem dobtam el ettől a résztől, ahogy az előzőtől sem, hát ez van.
Hát ezzel vége is, nem volt rossz évad, találkozunk jövőre
2011. szeptember 13. 17:56
|
House Of Wax |
|
Tudna nekem valaki nem Torrent linket adni az utolsó részhez
?
Eddig 4X szedtem le és mindig 10 perc után valami hülyeséget ír ki és maga a rész hibás
Előre is köszönöm
Eddig 4X szedtem le és mindig 10 perc után valami hülyeséget ír ki és maga a rész hibás
Előre is köszönöm
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.