Starity

True Blood / True Blood: Inni és élni hagyni (2008-2014)

57 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 23. 20:47 #661
- törölt felhasználó -    
Alex interjú a negyedik évadról heart.gif

GM: Were you excited about Eric’s story line heading into this season?

AS: I was excited. It was quite different from what we’ve seen before. It’s been difficult because he doesn’t … it was difficult finding the right tone. He doesn’t know who he is, so all that baggage is gone, 1,000 years of resentment and bitterness, the whole, like, loathing humanity kind of stuff is gone. But there has to be an element of danger there still. I didn’t want him to become too much of a little puppy. It was about finding that balance, because he has to be extremely vulnerable now. [It] is great to see Eric, who’s usually the alpha male, pretty vulnerable — to find that while maintaining the element of danger there. I don’t think it would be fun to watch him for very long if he was completely emasculated.

GM: You actually get the opportunity to try some comedy in the first three episodes.

AS: I had fun with it. It was just important to make it real. The humor had to come out of the situations more than him trying to be funny. It’s that culture clash, someone who doesn’t really know who he is — Are you my progeny? Who are you to me? — trying to figure things out. Obviously there’s an opportunity to create some funny situations with that.

GM: And obviously his relationship with Sookie is undergoing a bit of a change.

AS: She’s seeing this different side of Eric now, but it can’t be like she hated the old Eric, and now it’s the new guy and she likes the new guy and then he goes back to the old guy and she hates him. It has to be more complicated, more of a gray zone than that. It was just important for us to realize that it’s not like a completely different Eric. It is a different side of the same guy. She knows that, and that creates a platform for some drama, I think, because she knows who he is and she knows that he’s dangerous and what he’s done in the past, but then she’s seeing this vulnerability and there’s goodness in there. I think she already saw that in Season 3, a little glimmer of hope there, and now she’s exploring it more. But I think it’s important to remember that that was already inside Eric, but he had this big wall built up around himself to protect himself.

GM: Fans really seem to love the relationship between Eric and Pam. What’s your relationship like off-screen with Kristin Bauer van Straten?

AS: She’s amazing. She’s so much fun. She’s fantastic on the show, but she’s also the sweetest woman you’ll ever meet and completely different. She is the biggest crybaby you’ll ever meet. She cries when she talks about a situation where she cried a couple of days ago. That makes her cry — when she’s trying to explain why she cried, she cries again. Human goodness makes her cry. When someone does something beautiful to someone else, she cries her heart out. She’s a beautiful human being. We have a lot of fun together. She’s got a great season, and I’m really happy for her. This season she actually has kind of her own story line, which has been great for her. I love the relationship between Eric and Pam. She’s kind of like his annoying obnoxious teenage daughter. There’s also that tenderness between them that I love under the surface. They mean so much to each other, and I think that’s really sweet.
2 felhasználónak tetszik: pillajunior, Domcicc
2011. június 23. 21:00 #662
- törölt felhasználó -    
ajjajj, találtam egy nem jó hírt unsure.gif

Rumors have been flying about the future of True Blood. Will there be a Season 5? Will Alan Ball leave the show? Now, Alan Ball tells The Hollywood Reporter: “I don’t know if I have any left in me after that.”

With HBO’s vampire hit True Blood premiering its fourth season Sunday, creator Alan Ball is in talks to return for a fifth season of the Anna Paquin starrer.

“Right now I’m in the middle of negotiating for a fifth season,” Ball told The Hollywood Reporter at Tuesday’s Season 4 premiere in Hollywood. “I don’t know if I have any left in me after that. We’ll see.”

The showrunner, whose résumé also includes the cable network’s critical favorite Six Feet Under, added that he could see the show based on Charlaine Harris’ 13-book Sookie Stackhouse series “going a few more seasons.”

“I think if we did 13 seasons we’d have to address why vampires are aging,” Ball joked. “Maybe there would be a bad batch of Tru Blood. … With the supernatural thing you can always go places storywise that you couldn’t go on another show.”

Ball, who signed on to direct a dark comedy pitch he developed with Elan Mastai that landed at Paramount, said that Season 4 has been “really tough,” and while he’s happy with it, he’s “ready to take a big vacation right now.”

“I’ll play it by ear and see how it happens,” he said.

Ball first hinted at the series continuing on without him earlier this month in an interview with Rolling Stone in which he said, “I don’t believe True Blood is 100 percent dependent on my participation. It has a strong following and a really strong cast, and there could be a future where I step back and the show would continue.”
2011. június 23. 21:02 #663
- törölt felhasználó -    
Idézet (***aiden*** @ 2011.06.23. 21:00)
Rumors have been flying about the future of True Blood. Will there be a Season 5? Will Alan Ball leave the show? Now, Alan Ball tells The Hollywood Reporter: “I don’t know if I have any left in me after that.”

Nem vagyok jó angolból.Ez mit is jelent pontosan? unsure.gif
2011. június 23. 21:09 #664
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2011.06.23. 21:02)
Nem vagyok jó angolból.Ez mit is jelent pontosan? unsure.gif

Arról szól, hogy lesz-e 5. évad. Illetve, hogy Alan Ball folytatja-e a showt. Amúgy ötödik évad tuti lesz szerintem, csak kérdés, hogy Alan Ball-al vagy nélküle. Nagyon nem örülnék neki, ha kiszállna. Az addig oké, hogy az írók és a színészek maradnának, de mégiscsak ő a sorozat kreátora. unsure.gif
2011. június 23. 21:13 #665
- törölt felhasználó -    
Idézet (***aiden*** @ 2011.06.23. 21:09)
Arról szól, hogy lesz-e 5. évad. Illetve, hogy Alan Ball folytatja-e a showt. Amúgy ötödik évad tuti lesz szerintem, csak kérdés, hogy Alan Ball-al vagy nélküle. Nagyon nem örülnék neki, ha kiszállna. Az addig oké, hogy az írók és a színészek maradnának, de mégiscsak ő a sorozat kreátora. unsure.gif

Én is nagyon hiányolnám végülis azért egy elég fontos tagja a csapat.Nagyon remélem hogy nem igaz de azt mindenképp remélem hogy lesznek még további évadok mert nekem ez máig a kedvenc sorozatom,szinte már minden részét izgatottan várom. Nagyon hiányozna ha nem lenne több rész,főleg mert a könyv folytatódik így lenne mi alapján építeni tovább.
Alan pedig remélem nem lesz olyan hülye hogy kiszálljon egy ilyen hihetetlenül jó sorozatból.
2011. június 23. 21:48 #666
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (***aiden*** @ 2011.06.23. 21:00)

Ezt én is épp most olvastam, nem akartam elhinni mellow.gif
Remélem nem száll ki, vagy legalábbis nem teljesen, ha 'leadja' a showrunner státuszt, megmaradhatna írónak, hisz eddig is írt bele. De abban igaza van, 13 könyv-13 évad, nem is biztos, hogy annyit berendelnek, valahogy kicsit sűríteni kéne ezt. unsure.gif
Én nem olvastam a könyveket (az elsőt elkezdtem), nagy vonalakban elmondanátok mennyire követik a könyv vonalát? Tudom, hogy volt már erről szó itt, de most visszakeresni időigényes lenne blush.gif
2011. június 23. 21:58 #667
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.06.23. 21:48)
Ezt én is épp most olvastam, nem akartam elhinni mellow.gif 
Remélem nem száll ki, vagy legalábbis nem teljesen, ha 'leadja' a showrunner státuszt, megmaradhatna írónak, hisz eddig is írt bele. De abban igaza van, 13 könyv-13 évad, nem is biztos, hogy annyit berendelnek, valahogy kicsit sűríteni kéne ezt. unsure.gif 
Én nem olvastam a könyveket (az elsőt elkezdtem), nagy vonalakban elmondanátok mennyire követik a könyv vonalát? Tudom, hogy volt már erről szó itt, de most visszakeresni időigényes lenne blush.gif

A főbb vonalak megegyeznek, de vannak azért változtatások. A sorozatban sokkal nagyobb szerepük van a mellékszereplőknek, a karaktereik jobban ki vannak dolgozva. Vannak olyan karakterek is, akik benne sincsenek a könyvben, pl Jessica.
Amúgy a 13 évad szerintem se reális, én úgy 6, max 7 évadot saccolok. Az se jó, ha nagyon sokáig folytatják és ezáltal a minőség rovására megy vagy kifullad.
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18
2011. június 23. 22:13 #668
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (***aiden*** @ 2011.06.23. 21:58)
A főbb vonalak megegyeznek,  de vannak azért változtatások. A sorozatban sokkal nagyobb szerepük van a mellékszereplőknek, a karaktereik jobban ki vannak dolgozva. Vannak olyan karakterek is, akik benne sincsenek a könyvben, pl Jessica.
Amúgy a 13 évad szerintem se reális, én úgy 6, max 7 évadot saccolok. Az se jó, ha nagyon sokáig folytatják és ezáltal a minőség rovására megy vagy kifullad.

Köszönöm beer.gif Jessica nélkül sokkal szegényebb lenne a sorozat szerintem, örülök, hogy pluszba belerakták smileeee.gif
Kifullad, ez a jó szó rá. Hát akkor elkezdhetnék jobban összehúzni a szálakat, hogy azért kaphassunk majd valamikor egy jó befejezést. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2011. június 23. 22:16 #669
- törölt felhasználó -    
Idézet (***aiden*** @ 2011.06.23. 21:58)
A főbb vonalak megegyeznek,  de vannak azért változtatások. A sorozatban sokkal nagyobb szerepük van a mellékszereplőknek, a karaktereik jobban ki vannak dolgozva. Vannak olyan karakterek is, akik benne sincsenek a könyvben, pl Jessica.

Igen,többnyire a karaktereknél vannak eltérések de ami azt illeti néhány eseményél is. Nem akarok spoilert írni de mivel olvasom is a könyvet és nézem is a sorozatot elmondhatom hogy nem minden úgy alakul ahogy eredetileg.Mint például:
- Lafayette a könyvben már rég meghalt,azóta több szakács is volt a helyén
- Mikor Sookie-t a sorozatban elkapták a Nap Testvériség tagjai,a könyv szerint Jason ott sem volt
- Az elején ugyebár Bill áthozza Jessicát büntetésképp.A könyvben mint tudjuk Jessica nem szerepel és a büntetést ráadásul Eric kapja

Egyébként a könyv alapján tudok érdekes spoilereket írni hogy mik fordulhatnak még elő ha érdekel valakit.
2011. június 23. 23:17 #670
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Idézet (WhiteAngel @ 2011.06.23. 22:16)
Igen,többnyire a karaktereknél vannak eltérések de ami azt illeti néhány eseményél is. Nem akarok spoilert írni de mivel olvasom is a könyvet és nézem is a sorozatot elmondhatom hogy nem minden úgy alakul ahogy eredetileg.Mint például:
- Lafayette a könyvben már rég meghalt,azóta több szakács is volt a helyén
- Mikor Sookie-t a sorozatban elkapták a Nap Testvériség tagjai,a könyv szerint Jason ott sem volt
- Az elején ugyebár Bill áthozza Jessicát büntetésképp.A könyvben mint tudjuk Jessica nem szerepel és a büntetést ráadásul Eric kapja

Egyébként a könyv alapján tudok érdekes spoilereket írni hogy mik fordulhatnak még elő ha érdekel valakit.

Engem nagyon érdekelnek, hogy mik vannak a könyvben, nyugodtan jöhetnek spoilerek részemről. pl.: Hogy mi lett Lafayette-el stb... biggrin.gif
2011. június 24. 11:32 #671
- törölt felhasználó -    
Idézet (benyaw93 @ 2011.06.23. 23:17)
Engem nagyon érdekelnek, hogy mik vannak a könyvben, nyugodtan jöhetnek spoilerek részemről. pl.: Hogy mi lett Lafayette-el stb... biggrin.gif

Ezesetben akkor most párat így összeírok ami eszembe jut,azt nem tudom hogy ebből a sorozatból mennyi kerül majd be de gondolom többen is láttátok hogy több EricxSookie jelenet van az előzetes alapján.Ezt is mindjárt elárulom miért.
Akkor néhány érdekesség:

-Lafayettet egy vámpír öli meg még az elején
- Ami ezt az EricxSookie dolgot illeti a könyv szerint wiccák(boszorkányok) elveszik majd Eric emlékezetét miután nem hajlandó nekik átadni a területük és Sookie talál rá az úton sétálva a zavarodott Ericre és egy ideig nála fog élni,de majd később visszakapja az emlékezetét de az persze kiesik neki ami Sookieval volt(de később,úgy a 8. vagy a 9.kötet felé ha jól emlékszem,akkor eszébe jutnak)
- Sookie járni fog egy vértigrissel akit Quinn-nek hívnak
- Crystal a könyv szerint szintén meghal és halála előtt nemsokkal megcsalja Jason-t
- Hoyt miután nincs Jessica jelenleg egy Holly nevű lánnyal jár
- A vértigrisek és más természetfeletti lények is felfedik magukat,az ő fogadtatásuk kevésbé rossz mint a vámpíroké volt.
- Kiderül hogy Sookienak van egy nagyapja aki tündér,ráadásul hercegi rangot visel
- A könyvben még meghal Sookie rokona,Hadley valamint több vámpír is,köztük Sophie-Ann.
- Sophie-Ann halála után egy új király veszi át a hatalmat aki egyébként minden seriffet megölt,kivéve Ericet aki kénytelen behódolni neki.Ő felelős Sophie-Ann haláláért is.
- Kirobban majd a vérfarkasok közt is egy háború,ez még a leleplezés előtt

Most elsőre ezek ugrottak be a könyvből biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: benyaw93
2011. június 24. 11:46 #672
- törölt felhasználó -    
Idézet (benyaw93 @ 2011.06.23. 23:17)

Idézet
Ezesetben akkor most párat így összeírok ami eszembe jut,azt nem tudom hogy ebből a sorozatból mennyi kerül majd be de gondolom többen is láttátok hogy több EricxSookie jelenet van az előzetes alapján.Ezt is mindjárt elárulom miért.
Akkor néhány érdekesség:

Ezt nem lehetne, hogy inkább privátban beszélitek meg? rolleyes.gif Benyaw93, ha ennyire érdekel, hogy mi van a könyvben, akkor miért nem olvasod el? wink.gif
2011. június 24. 12:21 #673
- törölt felhasználó -    
Idézet (***aiden*** @ 2011.06.24. 11:46)
Ezt nem lehetne, hogy inkább privátban beszélitek meg? rolleyes.gif Benyaw93, ha ennyire érdekel, hogy mi van a könyvben, akkor miért nem olvasod el? wink.gif

Rendben,igazából azért írtam le mert kérték,de ki is fehérítettem direkt laugh.gif
De ezesetben akkor nem írok többet wink.gif
Egyébként arra vagyok kíváncsi hogy vajon a részekhez milyen gyorsan fog készülni magyar felirat.
2011. június 24. 12:26 #674
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2011.06.24. 12:21)
Rendben,igazából azért írtam le mert kérték,de ki is fehérítettem direkt laugh.gif 
De ezesetben akkor nem írok többet wink.gif 
Egyébként arra vagyok kíváncsi hogy vajon a részekhez milyen gyorsan fog készülni magyar felirat.

Szerintem 1-2 nap alatt megvan.
2011. június 24. 13:40 #675
benyaw93
benyaw93
Idézet (***aiden*** @ 2011.06.24. 11:46)

Szívesen elolvasnám, de nincs rá időm, így egyszerűbb megtudni a főbb dolgokat. biggrin.gif

Idézet (WhiteAngel @ 2011.06.24. 11:32)
Akkor néhány érdekesség:

Köszi szépen, ha még esetleg eszedbe jutnánk ilyen dolgok, akkor nyugodtan jöhetnek privátban, hogy másokat ne zavarjon, akik nem akarják tudni! thumbsup.gif
2011. június 24. 13:42 #676
- törölt felhasználó -    
Sajnos én még egy részt sem láttam de elakarom olvasni könyvben.És nem tudjátok hogy hol megy ez a sorozat annyira le vagyok maradva..Privátba írjátok meg lécci,köszönöm.
2011. június 25. 23:29 #677
benyaw93
benyaw93
10 Nagy Spoiler a 4.évadról

TÉNYLEG SPOILER VESZÉLYES! thumbsup.gif

[/color] A band of witches tap into a new form of power, causing Eric (Alexander Skarsgard) to lose his memory. At the head of the coven is Marnie (Fiona Shaw), a vengeful witch coming into her powers and out for revenge. Unfortunately for Lafayette (Nelsan Ellis), he will be dragged into the increasing vampire vs. witch tension. "Lafayette loves his boyfriend, [Jesus, a practicing brujo], so he's trying to deal with [magic] in stride, but it keeps sucking him in and he doesn't know what's going on," Ellis says. "He discovers who he is in the middle of all this stuff."

2. Sookie, independent woman: After discovering that Bill (Stephen Moyer) was working for Queen Sophie-Anne to gain information on her, Sookie is "learning to stand on her own," Anna Paquin says. "At the end of last season, she was at a point where she was willing to walk away from everyone and everything, particularity those troublesome boys. It's not that she doesn't want or need anyone, she just isn't dependant anymore." That's OK for Bill, though. "Bachelorhood kind of turns out all right for Bill," Moyer says. "He's decided to enjoy it while he can."

3. Vampires in trouble: Eric's unfortunate run-in with the witches will send his lieutenant, Pam (Kristin Bauer), into a downward spiral, which is bad timing in the current vampire climate. "The post-Russell Edginton world is hard for Pam," Bauer says. "It's a political environment this year, so she's supposed to be doing what the other vampires are doing — holding babies and shaking hands — but she's incapable. So we see her cause some trouble."

4. Tara returns as a new woman: After getting out of Dodge in the season finale, Tara (Rutina Wesley) will return to Bon Temps hoping to turn over a new leaf, but will immediately find herself in a mess of trouble. "She gets swept back into the world of vampires so quickly," Rutina says. "She doesn't want it, but she has no choice." Fortunately, there may be hope for her yet. "If there was to be love for Tara, I think she's ready for it because I think she's learned to love herself and has opened up in a way."

5. Shifty shapeshifters: The days of Sam (Sam Trammell) turning into a dog or bird are child's play compared to what he'll do this season. "My character explains the full-range of capabilities that shapeshifters have, and a lot of people that she's talking to at the time don't even know some of that," says Janina Gavankar, who'll be a love interest for Sam this season. "There's a really dark side to shapeshifters as well and that's something we'll explore this year. There's potential wrongdoings that can happen."

6. Jessica, domesticated? Jessica (Deborah Ann Woll) and Hoyt (Jim Parrack) will make a go of living together, but a human and a vampire cohabitating isn't going to be easy. "Jessica is a vampire and I'm not quite sure that domestic life is really what she's in for or what she desires," Woll says. "She's still gotta figure that out because they moved into this very quickly." Helping her navigate this life is Pam, who acts as a "big bad" older sister, says Bauer. "Pam is a very different kind of mentor for Jess than Bill is," Woll adds. "The things you might not want to tell your dad, you may tell your cool aunt."

7. Jason's growing up: Once the older slacker brother of Sookie, Jason (Ryan Kwanten) has now stepped into a role of responsibility that will get him into even more trouble. "This is the season of the biggest growth for Jason, where the young boy turns into a man," Kwanten says. "He's forced to try and raise a tribe of people and eventually fight for his life."

8. PD's into V: The end of last season teased impending trouble for Andy (Chris Bauer) when it comes to V, otherwise known as vampire blood, an addictive drug that can ruin your life (See: Jason Stakchouse, Debbie Pelt and the rest of the werewolves from Season 3). "It's like old demons, new problems," Bauer says of Season 4 for Andy. "At first V does a lot of good. He had that cast on forever, but after a couple of drops, all of a sudden he's ready to box. He's a guy who we know has issues with substance, and he keeps saying he's done, but he's not done."

9. Arlene and Terry tackle parenthood: As if Arlene (Carrie Preston) could ever be the voice of reason, she's especially on edge this season. "I wouldn't be playing Arlene correctly if I wasn't playing her fully, fully stressed out," Preston says. "When you're talking about a child or potential child, and you're talking about it having a father that was a serial killer, in Arlene's mind, she's absolutely justified in freaking out. Luckily, Arlene has found Terry [Todd Lowe], who will put up with all her insecurities." On a possibility related note, Preston adds, "Arlene is going to come face-to-face with something that we haven't even seen on the show yet."

10. Debbie's back, baby: Alcide's psychopathic, V-addicted ex-girlfriend, Debbie Pelt (Brit Morgan), will return this season with a new prerogative. "You're going to get to see a different side of Debbie," Morgan says, adding that Debbie will attempt to make amends with Sookie and find some normalcy. But the werewolf in her isn't gone. "You're going to get to see cool things with some of the wolves that you didn't get to see last season," she says.
1 felhasználónak tetszik: Eve87
2011. június 26. 12:24 #678
- törölt felhasználó -    
HOLNAP! pompom.gif
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, benyaw93, funny18, pillajunior, Catherine, Eve87, Domcicc, Adrianna
2011. június 26. 16:09 #679
benyaw93
benyaw93
Legyen már hooolllnnnaaappp! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Addig is egy új előzetes és jelenet! thumbsup.gif thumbsup.gif

8 felhasználónak tetszik: Catherine, Eve87, Domcicc, funny18, BunnyGirl, Adrianna, House Of Wax, Emcsike
2011. június 26. 16:55 #680
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Egy kérdés. Most is úgy beszélgetünk a részekről mint az előző évadnál? Kifehérítve, semmi spoiler az előzetesből, meg ilyenek. unsure.gif
Én, ha kibírnám akkor megint nem néznék előzetest. blush.gif
57 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!