Jut eszembe: a farkasok szerintem nagyon jól meg vannak csinálva, ezt a legutóbbi résznél vettem észre különösebben.
True Blood / True Blood: Inni és élni hagyni (2008-2014)
2010. július 24. 21:07
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Mondjuk az tény, hogy ez a trailer agyon volt spoilerezve, mármint elég sokat sejtető jeleneteket vágtak bele. Hú, dejó lenne ledarálni ezt az évadot, és mennyit fejlődött a sorozat most, hihetetlen. *Csak ááámul és bááámul*
Jut eszembe: a farkasok szerintem nagyon jól meg vannak csinálva, ezt a legutóbbi résznél vettem észre különösebben.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 25. 10:58
Comic Con-os videók folytatásai
Kristin Bauer&Joe Manganiello interjú
http://g4tv.com/videos/47634/True-Bloods-Joe-Manganiello--Kristin-Bauer-at-Comic-Con/
Kristin Bauer&Joe Manganiello interjú
http://g4tv.com/videos/47634/True-Bloods-Joe-Manganiello--Kristin-Bauer-at-Comic-Con/
2010. július 25. 11:21
|
|
hamster88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.19. Hozzászólás: 50 Csatolások: 2 Azonosító: 96391 offline
|
utólag is bocsi, hogy a Truebies&Newbies videókra reagálva nem töröltem ki a beágyazott linkeket, most megpróbálom kijavítani a hibám, hogy ne foglalják a videók duplán a helyet :$
hmmm....múltkor tudtam hsz-t szerkeszteni, meg most is tudom ezt, de a régit már nem, ill. lehet a probléma az, hogy videó linkek vannak beágyazva? :S ha már nem tudok mit tenni, akkor inkább legközelebb jobban figyelek, hogy kitöröljem a beágyazásokat...
hmmm....múltkor tudtam hsz-t szerkeszteni, meg most is tudom ezt, de a régit már nem, ill. lehet a probléma az, hogy videó linkek vannak beágyazva? :S ha már nem tudok mit tenni, akkor inkább legközelebb jobban figyelek, hogy kitöröljem a beágyazásokat...
2010. július 25. 11:40
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (hamster88 @ 2010.07.25. 11:21)
utólag is bocsi, hogy a Truebies&Newbies videókra reagálva nem töröltem ki a beágyazott linkeket, most megpróbálom kijavítani a hibám, hogy ne foglalják a videók duplán a helyet :$
Csak egy bizonyos ideig tudod szerkeszteni a hozzászólást, sajnos.
2010. július 25. 23:12
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Most néztem meg az 5. részt.
ez az évad nagyon ütős. Hihetetlen hogy mennyire jó. Részletezni most nem fogom, de azért voltak benne WTF? jelenetek.
(Kérdés: Mióta barna Eric haja? Nekem csak most tűnt föl...
)
2010. július 25. 23:14
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (audrey @ 2010.07.25. 23:12)
ez az évad nagyon ütős. Hihetetlen hogy mennyire jó. Részletezni most nem fogom, de azért voltak benne WTF? jelenetek.
)
Eric haja barna? Nekem fel se tűnt.
2010. július 25. 23:20
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
jaj már alig várom szeptembert akkor fogom megkapni az összes részt a sorozatból. sajnos eddig csak 1 részt láttam, könyvben megvan de nem akarom előre elolvasni...
2010. július 26. 11:25
Idézet (audrey @ 2010.07.25. 23:12)
)
Én azt barnának még nem nevezném, de tény, hogy sötétebb, mint a 2. évadban(akkor valamennyire ki volt világosítva neki, most a természetes hajszíne van)
Fuller
2010. július 26. 19:10
3x06
- Tara nagyon kemény volt ebben a részben
Nem akarom folyton önmagamat ismételni, hogy a Franklin&Tara szál mennyire el lett találva, de olyan WTF jelenetek voltak most is...De Tara nagyon összekapta magát, hogy kitalált egy menekülő tervet és Sookie-nak is segített. Egyértelműen fejlődik a karaktere, pozitív irányba, aminek nagyon örülök.
-Bill szegény most igen pórul járt, de legalább megmondta a tutit Lorenának.
-Sookie-nak remélem nem lesz komolyabb baja a Lorenával történt találkozás után, de van egy olyan érzésem, hogy Alcide megmenti.
-Jessica milyen kis badass volt most, még ha csak Arlene-nek akart segíteni akkor is.
Utoljára akkor ivott embervért, mikor letámadta a sofőrt, nem?
-Eric-nek úgy látszik sikerült kitalálnia egy tervet, kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle.
-Jasont sajnálom Crystal miatt
-Pam már megint nem volt, hiányolom
- Russel és Sophie-Anne számomra ugyanolyan unszimpatikus karakterek, összeillenek.
érdekesség: úgy vettem észre, hogy Sophie-Ann az egyik jelenetnél azt kiabálja, hogy "Hadley". Aki olvasta az első 2 könyvet, az tudja, hogy kiről van szó.
- Sam&Tommy szál: kár, hogy Tommyt visszarángatta az anyja, nagyon nem szimpi, hogy így élősködnek rajta.
-Lafayette&Jesus szál meg sejtettem, hogy nem lesz bonyodalommentes.
Nektek engedi a color=# ee-s szövegeltűntetést?? Mert nekem csak fehérrel engedi.
- Tara nagyon kemény volt ebben a részben
-Bill szegény most igen pórul járt, de legalább megmondta a tutit Lorenának.
-Sookie-nak remélem nem lesz komolyabb baja a Lorenával történt találkozás után, de van egy olyan érzésem, hogy Alcide megmenti.
-Jessica milyen kis badass volt most, még ha csak Arlene-nek akart segíteni akkor is.
-Eric-nek úgy látszik sikerült kitalálnia egy tervet, kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle.
-Jasont sajnálom Crystal miatt
-Pam már megint nem volt, hiányolom
- Russel és Sophie-Anne számomra ugyanolyan unszimpatikus karakterek, összeillenek.
- Sam&Tommy szál: kár, hogy Tommyt visszarángatta az anyja, nagyon nem szimpi, hogy így élősködnek rajta.
-Lafayette&Jesus szál meg sejtettem, hogy nem lesz bonyodalommentes.
Nektek engedi a color=# ee-s szövegeltűntetést?? Mert nekem csak fehérrel engedi.
2010. július 26. 22:53
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nekem se jó az ee.
3x06
Jess tényleg kemény volt. Arlene meg megnevettetett.
Sookie: What the f#%k?
Ő most olyan sírós volt.
Gondolom nem lesz komolyabb baja, majd jön a herceg fehér... farkasként.
Sam anyja eléggé kétszínű. Előtte játsza az anyát, a háta mögött meg Tommy-t uszítja (kutyaviadalra
). Nekem amúgy tetszik a szál, csak távolítsák el Joe Lee-t meg anyucit.
Én Crystal-t nem szeretem, a színésznő nem szimpatikus, de azért kíváncsi vagyok, hogy mi van vele. De Jason jó volt.
Lafayette és Jesus csókja elég gyenge volt, én kicsit jobbat vártam.
Először azt hittem, hogy Jesus is lesz "valami", de akkor gondolom ennyi lesz a bonyodalom. Hogy kitört az üveg, amikor becsapta az ajtót.
Viszont azt a szép Erictől kapott kocsit bűn volt szétverni.
Franklin!
WTF?!
Nagyon remélem, hogy ennyi nem elég egy vámpír megöléséhez.
Viszont Tara tényleg kemény volt. Előtte aranyos volt Franklin abban a pizsiben
, meg hogy megborotválkozott. Viszont amikor Tara megharapta, kicsit undorító volt.
Russel&Sophie-Anne engem nem zavar, bírom őket együtt.
Ericet imádom! Egyszerűen imádom! Amit leművelt a részben... bírtam, ahogy simogatja a királyt.
Kíváncsi vagyok mikor áll bosszút.
A kedvencem viszont Talbot volt azzal a rész eleji sikítással meg a többi miatt
Hadley-t azok is ismerhetik, akik nem olvasták a könyvet, már volt a sorozatban egyszer, ha az akire gondolok:
SPOILER csak akkor jelöljétek ki alul is, ha elolvastátok a fenti részt
Sookie unokatestvére
SPOILER vége
3x06
Jess tényleg kemény volt. Arlene meg megnevettetett.
Sookie: What the f#%k?
Sam anyja eléggé kétszínű. Előtte játsza az anyát, a háta mögött meg Tommy-t uszítja (kutyaviadalra
Én Crystal-t nem szeretem, a színésznő nem szimpatikus, de azért kíváncsi vagyok, hogy mi van vele. De Jason jó volt.
Lafayette és Jesus csókja elég gyenge volt, én kicsit jobbat vártam.
Viszont azt a szép Erictől kapott kocsit bűn volt szétverni.
Franklin!
Russel&Sophie-Anne engem nem zavar, bírom őket együtt.
Ericet imádom! Egyszerűen imádom! Amit leművelt a részben... bírtam, ahogy simogatja a királyt.
A kedvencem viszont Talbot volt azzal a rész eleji sikítással meg a többi miatt
Hadley-t azok is ismerhetik, akik nem olvasták a könyvet, már volt a sorozatban egyszer, ha az akire gondolok:
SPOILER csak akkor jelöljétek ki alul is, ha elolvastátok a fenti részt
Sookie unokatestvére
SPOILER vége
2010. július 27. 09:59
Idézet (Fuller @ 2010.07.26. 22:53)
Hadley-t azok is ismerhetik, akik nem olvasták a könyvet, már volt a sorozatban egyszer,
Tényleg?
2010. július 27. 11:04
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Hm, imádom ezt a sorozatot. Az első három könyvet olvastam el eddig, bár a negyediket is elkezdtem, csak azt viszont már neten, és úgy kicsit kényelmetlen.
(az három meg van könyvben)
A sorozat is eszméletlen. Az első két évadot már láttam, de a harmadik elejét (azon részek, amiket kiadnak) nem szeretném megnézni, csakis egybe.
Egy szóval: Team True Blood
A sorozat is eszméletlen. Az első két évadot már láttam, de a harmadik elejét (azon részek, amiket kiadnak) nem szeretném megnézni, csakis egybe.
Egy szóval: Team True Blood
Fuller
2010. július 27. 18:02
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
3x06
Lorena nem szimpi, de a színésznő nagyon jól játszott. Amikor megemlítette Godricot azt hittem letépi a fejét Eric. Remélem lesz még említés, de az lenne a jó, ha visszaemlékezésbe is beleraknák.
Eric nagyon durva volt, azok a fejek amiket vágott...
Hogy tette a szépet a királynak
Crystal nagyon szagot fogott a tóparton, szegény Jason mindig beleválaszt.
Talbotot nagyon bírom, hisztérika
Russel meg Sookie kérdezz felelekje is jó volt, meg Sophie Anne lánykérése is
Tarat kezdem megkedvelni
Franklin még mindig egy pszichopata, remélem még az is marad, még ha fél arccal akkor is
Lafayette meg Jesus csókjelenete tényleg gyengécske, főleg ha a sorozat stílusát nézem...
Arlene meg Jessica jelenete vicces volt azzal a megvágott ujjal
Gondoltam hogy Sam családjával valami nincs rendben, de ez a kutyaviadalos dolog meglepett, meg hogy az anyja ilyen kétszínű.
Könyvek:
Én a 3. könyvet olvasom, úgy gondoltam meg fogom állni hogy ne olvassak előre, de nem bírtam ki, bár nem is nagyon lehet észrevenni hogy a sorozatban és a könyvben azonosan haladnak e a történések, nekem csak az előző rész vége fele esett le hogy: "ja akkor most itt tartunk..." Élvezhető a könyv is és a sorozat is, bár előzeteseket még mindig nem nézek, nem tudom hogy miért van ez így nálam de eddig bevált
Hadley
Amikor Bill elment a Királynőhöz, akkor kérdezte Hadley Billtől hogy hogy van Sookie
Lorena nem szimpi, de a színésznő nagyon jól játszott. Amikor megemlítette Godricot azt hittem letépi a fejét Eric. Remélem lesz még említés, de az lenne a jó, ha visszaemlékezésbe is beleraknák.
Eric nagyon durva volt, azok a fejek amiket vágott...
Crystal nagyon szagot fogott a tóparton, szegény Jason mindig beleválaszt.
Talbotot nagyon bírom, hisztérika
Russel meg Sookie kérdezz felelekje is jó volt, meg Sophie Anne lánykérése is
Tarat kezdem megkedvelni
Lafayette meg Jesus csókjelenete tényleg gyengécske, főleg ha a sorozat stílusát nézem...
Arlene meg Jessica jelenete vicces volt azzal a megvágott ujjal
Gondoltam hogy Sam családjával valami nincs rendben, de ez a kutyaviadalos dolog meglepett, meg hogy az anyja ilyen kétszínű.
Könyvek:
Én a 3. könyvet olvasom, úgy gondoltam meg fogom állni hogy ne olvassak előre, de nem bírtam ki, bár nem is nagyon lehet észrevenni hogy a sorozatban és a könyvben azonosan haladnak e a történések, nekem csak az előző rész vége fele esett le hogy: "ja akkor most itt tartunk..." Élvezhető a könyv is és a sorozat is, bár előzeteseket még mindig nem nézek, nem tudom hogy miért van ez így nálam de eddig bevált
Hadley
Amikor Bill elment a Királynőhöz, akkor kérdezte Hadley Billtől hogy hogy van Sookie
2010. július 27. 19:54
Idézet (Eve87 @ 2010.07.27. 18:02)
Ja tényleg, köszi! Elfelejtettem teljesen.
3x06 gifek
credits to grotesque.
2010. július 28. 10:52
3x06 idézetek
Lorena: “I would just love to rip you open and wear your ribcage as a hat.”
Customer: “And how are those prepared?”
Arlene: “Those are dumped out of a can into a big pot and heated up. Where do you think you are, lady? Red Lobster?”
Lafayette: “Well, that sucked. And not in a good way.”
Sookie: “Once I threw a chain at somebody and it wrapped around his neck by itself, like that face crab thing from Alien.”
Tara: “I want to have the most amazing sex any human can have before I give myself to you… and death.”
Franklin: “Kinky.”
Lorena: “I would just love to rip you open and wear your ribcage as a hat.”
Customer: “And how are those prepared?”
Arlene: “Those are dumped out of a can into a big pot and heated up. Where do you think you are, lady? Red Lobster?”
Lafayette: “Well, that sucked. And not in a good way.”
Sookie: “Once I threw a chain at somebody and it wrapped around his neck by itself, like that face crab thing from Alien.”
Tara: “I want to have the most amazing sex any human can have before I give myself to you… and death.”
Franklin: “Kinky.”
2010. július 28. 11:41
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
OMG Tara nagyon durva volt, szegény Franklin.
Én tényleg bírom a véres dolgokat, de olyan gusztustalan volt, amikor megharapta Franlint, hogy el kellett fordulnom.
Hadleyre még kiváncsi leszek. Sophie-Anne és Russel most annyira nem voltak unszimpatikusak, de azért még nem kedvelem őket. Eric remélem jól ellátja majd a baját Mr. Király vagyok, mindenki nekem engedelmeskedjen, igázzuk le az embereket-nek.
Nagyon jó volt ebben a részben is, imádom a játékát. Lorenát utálom, viszont nagyon jól játszott, és tök jól nézett ki vérben úszó arccal.
LaFayette-ék csókja szörnyen borzalmas volt..
Sookie érdekes volt, jó lenne már megfogalmazni, hogy mi is ő valójában. Csak sokat hisztizett, gondolkodás helyett, nem ezt vártam. Jessica és Arlene is jók voltak, tetszett, ahogy Jessica a nénit intézte, tökéletes volt.
Én a könyveket még nem olvastam, de tervezem, csak nem tudom, hogy mennyiben különbözik a sorozattól, meg hogyan halad, tehát egy könyv-egy évad arányban vagy elcsúsztatva...?
Én a könyveket még nem olvastam, de tervezem, csak nem tudom, hogy mennyiben különbözik a sorozattól, meg hogyan halad, tehát egy könyv-egy évad arányban vagy elcsúsztatva...?
2010. július 28. 11:45
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Idézet (Domcicc @ 2010.07.28. 11:41)
Lorenát utálom, viszont nagyon jól játszott, és tök jól nézett ki vérben úszó arccal.
. 
Én is pont ezt mondtam tesómnak, azt hittem én vagyok hülye, de akkor más szerint is szép volt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.