Starity

True Blood / True Blood: Inni és élni hagyni (2008-2014)

57 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. július 24. 21:07 #321
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Mondjuk az tény, hogy ez a trailer agyon volt spoilerezve, mármint elég sokat sejtető jeleneteket vágtak bele. Hú, dejó lenne ledarálni ezt az évadot, és mennyit fejlődött a sorozat most, hihetetlen. *Csak ááámul és bááámul* biggrin.gif

Jut eszembe: a farkasok szerintem nagyon jól meg vannak csinálva, ezt a legutóbbi résznél vettem észre különösebben. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. július 25. 10:58 #322
- törölt felhasználó -    
Comic Con-os videók folytatásai

Kristin Bauer&Joe Manganiello interjú
http://g4tv.com/videos/47634/True-Bloods-Joe-Manganiello--Kristin-Bauer-at-Comic-Con/
2 felhasználónak tetszik: Debby, Emcsike
2010. július 25. 11:21 #323
hamster88
hamster88
új tag
Hozzászólás: 50
Csatolások: 2
Azonosító: 96391
utólag is bocsi, hogy a Truebies&Newbies videókra reagálva nem töröltem ki a beágyazott linkeket, most megpróbálom kijavítani a hibám, hogy ne foglalják a videók duplán a helyet :$

hmmm....múltkor tudtam hsz-t szerkeszteni, meg most is tudom ezt, de a régit már nem, ill. lehet a probléma az, hogy videó linkek vannak beágyazva? :S ha már nem tudok mit tenni, akkor inkább legközelebb jobban figyelek, hogy kitöröljem a beágyazásokat...
2010. július 25. 11:40 #324
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (hamster88 @ 2010.07.25. 11:21)
utólag is bocsi, hogy a Truebies&Newbies videókra reagálva nem töröltem ki a beágyazott linkeket, most megpróbálom kijavítani a hibám, hogy ne foglalják a videók duplán a helyet :$
hmmm....múltkor tudtam hsz-t szerkeszteni, meg most is tudom ezt, de a régit már nem, ill. lehet a probléma az, hogy videó linkek vannak beágyazva? :S ha már nem tudok mit tenni, akkor inkább legközelebb jobban figyelek, hogy kitöröljem a beágyazásokat...

Csak egy bizonyos ideig tudod szerkeszteni a hozzászólást, sajnos. rolleyes.gif
2010. július 25. 11:44 #325
hamster88
hamster88
új tag
Hozzászólás: 50
Csatolások: 2
Azonosító: 96391
Idézet (Domcicc @ 2010.07.25. 11:40)
Csak egy bizonyos ideig tudod szerkeszteni a hozzászólást, sajnos. rolleyes.gif

köszi az infót
2010. július 25. 23:12 #326
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Most néztem meg az 5. részt. smileeee.gif ez az évad nagyon ütős. Hihetetlen hogy mennyire jó. Részletezni most nem fogom, de azért voltak benne WTF? jelenetek. smileeee.gif

(Kérdés: Mióta barna Eric haja? Nekem csak most tűnt föl... ohmy.gif )
2010. július 25. 23:14 #327
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (audrey @ 2010.07.25. 23:12)
Most néztem meg az 5. részt. smileeee.gif ez az évad nagyon ütős. Hihetetlen hogy mennyire jó. Részletezni most nem fogom, de azért voltak benne WTF? jelenetek. smileeee.gif
(Kérdés: Mióta barna Eric haja? Nekem csak most tűnt föl...  ohmy.gif )

Eric haja barna? Nekem fel se tűnt. ohmy.gif
2010. július 25. 23:20 #328
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
jaj már alig várom szeptembert akkor fogom megkapni az összes részt a sorozatból. sajnos eddig csak 1 részt láttam, könyvben megvan de nem akarom előre elolvasni... wink.gif
2010. július 26. 11:25 #329
- törölt felhasználó -    
Idézet (audrey @ 2010.07.25. 23:12)
(Kérdés: Mióta barna Eric haja? Nekem csak most tűnt föl...  ohmy.gif )

Én azt barnának még nem nevezném, de tény, hogy sötétebb, mint a 2. évadban(akkor valamennyire ki volt világosítva neki, most a természetes hajszíne van)
2010. július 26. 19:10 #330
- törölt felhasználó -    
3x06

- Tara nagyon kemény volt ebben a részben ohmy.gif Nem akarom folyton önmagamat ismételni, hogy a Franklin&Tara szál mennyire el lett találva, de olyan WTF jelenetek voltak most is...De Tara nagyon összekapta magát, hogy kitalált egy menekülő tervet és Sookie-nak is segített. Egyértelműen fejlődik a karaktere, pozitív irányba, aminek nagyon örülök.
-Bill szegény most igen pórul járt, de legalább megmondta a tutit Lorenának.
-Sookie-nak remélem nem lesz komolyabb baja a Lorenával történt találkozás után, de van egy olyan érzésem, hogy Alcide megmenti. biggrin.gif
-Jessica milyen kis badass volt most, még ha csak Arlene-nek akart segíteni akkor is. biggrin.gif Utoljára akkor ivott embervért, mikor letámadta a sofőrt, nem?
-Eric-nek úgy látszik sikerült kitalálnia egy tervet, kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle.
-Jasont sajnálom Crystal miatt sad.gif
-Pam már megint nem volt, hiányolom sad.gif
- Russel és Sophie-Anne számomra ugyanolyan unszimpatikus karakterek, összeillenek. biggrin.gif érdekesség: úgy vettem észre, hogy Sophie-Ann az egyik jelenetnél azt kiabálja, hogy "Hadley". Aki olvasta az első 2 könyvet, az tudja, hogy kiről van szó.
- Sam&Tommy szál: kár, hogy Tommyt visszarángatta az anyja, nagyon nem szimpi, hogy így élősködnek rajta.
-Lafayette&Jesus szál meg sejtettem, hogy nem lesz bonyodalommentes.

Nektek engedi a color=# ee-s szövegeltűntetést?? Mert nekem csak fehérrel engedi.
2010. július 26. 22:53 #331
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Nekem se jó az ee. sad.gif

3x06

Jess tényleg kemény volt. Arlene meg megnevettetett. laugh.gif
Sookie: What the f#%k? _nevet.gif Ő most olyan sírós volt. mellow.gif Gondolom nem lesz komolyabb baja, majd jön a herceg fehér... farkasként. biggrin.gif
Sam anyja eléggé kétszínű. Előtte játsza az anyát, a háta mögött meg Tommy-t uszítja (kutyaviadalra laugh.gif). Nekem amúgy tetszik a szál, csak távolítsák el Joe Lee-t meg anyucit. dry.gif
Én Crystal-t nem szeretem, a színésznő nem szimpatikus, de azért kíváncsi vagyok, hogy mi van vele. De Jason jó volt.
Lafayette és Jesus csókja elég gyenge volt, én kicsit jobbat vártam. blush.gif Először azt hittem, hogy Jesus is lesz "valami", de akkor gondolom ennyi lesz a bonyodalom. Hogy kitört az üveg, amikor becsapta az ajtót. rohog.gif
Viszont azt a szép Erictől kapott kocsit bűn volt szétverni. tucherch.gif
Franklin! shout.gif WTF?! ohmy.gif Nagyon remélem, hogy ennyi nem elég egy vámpír megöléséhez. cray.gif Viszont Tara tényleg kemény volt. Előtte aranyos volt Franklin abban a pizsiben laugh.gif, meg hogy megborotválkozott. Viszont amikor Tara megharapta, kicsit undorító volt. mellow.gif
Russel&Sophie-Anne engem nem zavar, bírom őket együtt.
Ericet imádom! Egyszerűen imádom! Amit leművelt a részben... bírtam, ahogy simogatja a királyt. blush.gif Kíváncsi vagyok mikor áll bosszút. thumbsup.gif
A kedvencem viszont Talbot volt azzal a rész eleji sikítással meg a többi miatt _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Hadley-t azok is ismerhetik, akik nem olvasták a könyvet, már volt a sorozatban egyszer, ha az akire gondolok:

SPOILER csak akkor jelöljétek ki alul is, ha elolvastátok a fenti részt

Sookie unokatestvére

SPOILER vége
2010. július 27. 09:59 #332
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fuller @ 2010.07.26. 22:53)

Hadley-t azok is ismerhetik, akik nem olvasták a könyvet, már volt a sorozatban egyszer,

Tényleg? ohmy.gif Mikor? Nem emlékszem. blush.gif
2010. július 27. 11:04 #333
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Hm, imádom ezt a sorozatot. Az első három könyvet olvastam el eddig, bár a negyediket is elkezdtem, csak azt viszont már neten, és úgy kicsit kényelmetlen. blush.gif (az három meg van könyvben)

A sorozat is eszméletlen. Az első két évadot már láttam, de a harmadik elejét (azon részek, amiket kiadnak) nem szeretném megnézni, csakis egybe. rolleyes.gif biggrin.gif

Egy szóval: Team True Blood laugh.gif
2010. július 27. 11:39 #334
- törölt felhasználó -    
SPOILER!
3x07 előzetesek

1 felhasználónak tetszik: Emcsike
2010. július 27. 14:27 #335
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (***aiden*** @ 2010.07.27. 11:39)
SPOILER!
3x07 előzetesek

Eszméletlen lesz a folytatás!! Már várom!!
2010. július 27. 18:02 #336
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
3x06
Lorena nem szimpi, de a színésznő nagyon jól játszott. Amikor megemlítette Godricot azt hittem letépi a fejét Eric. Remélem lesz még említés, de az lenne a jó, ha visszaemlékezésbe is beleraknák. blush.gif
Eric nagyon durva volt, azok a fejek amiket vágott... wub.gif Hogy tette a szépet a királynak w00t.gif
Crystal nagyon szagot fogott a tóparton, szegény Jason mindig beleválaszt. sad.gif
Talbotot nagyon bírom, hisztérika _nevet.gif
Russel meg Sookie kérdezz felelekje is jó volt, meg Sophie Anne lánykérése is w00t.gif
Tarat kezdem megkedvelni wink.gif Franklin még mindig egy pszichopata, remélem még az is marad, még ha fél arccal akkor is tongue.gif
Lafayette meg Jesus csókjelenete tényleg gyengécske, főleg ha a sorozat stílusát nézem...
Arlene meg Jessica jelenete vicces volt azzal a megvágott ujjal biggrin.gif
Gondoltam hogy Sam családjával valami nincs rendben, de ez a kutyaviadalos dolog meglepett, meg hogy az anyja ilyen kétszínű.

Könyvek:
Én a 3. könyvet olvasom, úgy gondoltam meg fogom állni hogy ne olvassak előre, de nem bírtam ki, bár nem is nagyon lehet észrevenni hogy a sorozatban és a könyvben azonosan haladnak e a történések, nekem csak az előző rész vége fele esett le hogy: "ja akkor most itt tartunk..." Élvezhető a könyv is és a sorozat is, bár előzeteseket még mindig nem nézek, nem tudom hogy miért van ez így nálam de eddig bevált laugh.gif

Hadley
Amikor Bill elment a Királynőhöz, akkor kérdezte Hadley Billtől hogy hogy van Sookie
2010. július 27. 19:54 #337
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eve87 @ 2010.07.27. 18:02)
Amikor Bill elment a Királynőhöz, akkor kérdezte Hadley Billtől hogy hogy van Sookie

Ja tényleg, köszi! Elfelejtettem teljesen. laugh.gif

3x06 gifek
credits to grotesque. meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Fuller, Domcicc, Eve87, BunnyGirl
2010. július 28. 10:52 #338
- törölt felhasználó -    
3x06 idézetek

Lorena: “I would just love to rip you open and wear your ribcage as a hat.”

Customer: “And how are those prepared?”
Arlene: “Those are dumped out of a can into a big pot and heated up. Where do you think you are, lady? Red Lobster?”

Lafayette: “Well, that sucked. And not in a good way.”

Sookie: “Once I threw a chain at somebody and it wrapped around his neck by itself, like that face crab thing from Alien.”

Tara: “I want to have the most amazing sex any human can have before I give myself to you… and death.”
Franklin: “Kinky.”
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, Eve87
2010. július 28. 11:41 #339
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

OMG Tara nagyon durva volt, szegény Franklin. ohmy.gif sad.gif Én tényleg bírom a véres dolgokat, de olyan gusztustalan volt, amikor megharapta Franlint, hogy el kellett fordulnom. blush.gif Hadleyre még kiváncsi leszek. Sophie-Anne és Russel most annyira nem voltak unszimpatikusak, de azért még nem kedvelem őket. Eric remélem jól ellátja majd a baját Mr. Király vagyok, mindenki nekem engedelmeskedjen, igázzuk le az embereket-nek. biggrin.gif Nagyon jó volt ebben a részben is, imádom a játékát. Lorenát utálom, viszont nagyon jól játszott, és tök jól nézett ki vérben úszó arccal. biggrin.gif LaFayette-ék csókja szörnyen borzalmas volt.. dry.gif Sookie érdekes volt, jó lenne már megfogalmazni, hogy mi is ő valójában. Csak sokat hisztizett, gondolkodás helyett, nem ezt vártam. Jessica és Arlene is jók voltak, tetszett, ahogy Jessica a nénit intézte, tökéletes volt. smileeee.gif

Én a könyveket még nem olvastam, de tervezem, csak nem tudom, hogy mennyiben különbözik a sorozattól, meg hogyan halad, tehát egy könyv-egy évad arányban vagy elcsúsztatva...?
2010. július 28. 11:45 #340
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Domcicc @ 2010.07.28. 11:41)
Lorenát utálom, viszont nagyon jól játszott, és tök jól nézett ki vérben úszó arccal. biggrin.gif. smileeee.gif

Én is pont ezt mondtam tesómnak, azt hittem én vagyok hülye, de akkor más szerint is szép volt. thumbsup.gif
57 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!