Celine Dion
2005. szeptember 08. 14:45
|
|
szelindekúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.08.03. Hozzászólás: 37 Csatolások: 62 Azonosító: 8065 offline
|
Itt van az a kép, amiről a candid képek szekcióban (Celine Dion sok-sok kép) beszéltem. Szuperül néz ki rövid hajjal. 93-ban készülhetett. A második rövid frizurás időszak 2003-ban nem váltott ki túl nagy sikert. Szerintem akkor sem a rövid hajjal volt a baj, inkább a világossárga színével. Szerintem az nem jött be. Mindenesetre majdhogynem közkívánatra villámgyorsan lett Celine-nek világosbarna hosszú haja.
2007. február 13. 17:20
|
|
Imykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.03. Hozzászólás: 107 Csatolások: 115 Azonosító: 12915 offline
|
Idézet(szelindek @ 2005. September 8. - 13:45)
Itt van az a kép, amirõl a candid képek szekcióban (Celine Dion sok-sok kép) beszéltem. Szuperül néz ki rövid hajjal. 93-ban készülhetett. A második rövid frizurás idõszak 2003-ban nem váltott ki túl nagy sikert. Szerintem akkor sem a rövid hajjal volt a baj, inkább a világossárga színével. Szerintem az nem jött be. Mindenesetre majdhogynem közkívánatra villámgyorsan lett Celine-nek világosbarna hosszú haja.
Itt tényleg jó a rövid haj.
De miért készül"hetett" ha ez a Think Twice maxi borító scannje és ugye a TCOML photoshoot-ból. A bal felsõ sarokban láttszik is, hogy rövidül a kép, hogy beférjen a borítóba. Ez ott csücsülhet a polcodon is
A Vegas-kezdeti szõke nekem se jött be, CSAK a One Heart klipben
2007. december 02. 13:22
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
2008. január 06. 20:04
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: