Persze ez nem az összes,csak ennyi jutott most eszembe!
Mi a kedvenc márkád?
2008. december 27. 15:24
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Fishbone-ra szavaztam, a legtöbb felsõm az.
1 felhasználónak tetszik:
Vivienn096
2008. december 27. 19:44
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
fishbone
imádom, new yorker
meg alap, hogy a Role Model Clothing, igaz abból még csak egy felsõm van (Pierre és Chuck - simple plan - márkája
) õõõ van még: o'neill, converse, adidas, reserved, philip russel, amisu cuccom tehát ezeket is szeretem
2008. december 28. 20:51
Legjobban a New Yorkert szeretem, így sok az amisu cuccom. Philip Russell felsõm is van jópár, illetve a C&A-ban is szoktam néha farmert venni. Utálok ruhákra költeni, a lényeg, hogy ne kínai legyen.
A Tommy Hilfiger cuccok viszont nagyon tetszenek a pasimon, nekem is van 1 pólóm.
Azt meg szánalmasnak tartom, amikor vannak olyan nagymenõ macho-pasik meg cicababák, akik az alapján ítélik meg az embereket, hogy mi van rajtuk.
A Tommy Hilfiger cuccok viszont nagyon tetszenek a pasimon, nekem is van 1 pólóm.
Azt meg szánalmasnak tartom, amikor vannak olyan nagymenõ macho-pasik meg cicababák, akik az alapján ítélik meg az embereket, hogy mi van rajtuk.
2010. május 20. 19:00
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
Nike,Shady(records),G-unit
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.