Jelenleg több mindennek is hihetetlenül örülök, és bár mostanság több probléma is van az életemben, igyekszem mindenre pozitívan tekinteni és még a rosszban is keresni a jót.
● Nemrég állást ajánlott azon osztály osztályvezető főorvosa, ahová eredetileg szerettem volna menni. Mivel nővér hiány van, ezért kénytelen voltam lemondani erről és jelenleg másik részlegen dolgozni, de hihetetlenül örültem neki. Néhány szép szó úgy fel tudja dobni a napodat, pláne, hogyha szívedet-lelkedet beleteszed a munkába, mások pedig észreveszik és értékelik is.
● Úgy néz ki, hogy mégis csak megyünk a Voltra és ténylegesen láthatom a Skilletet élőben.

Nincs lefixálva, és még le kell zongoráznom egy gasztró kontrollt is valamikor, de szerintem a vese korrigáló műtétemre csak júliusban fognak előjegyezni, tehát pont bele fogunk csúszni a június 30-ba. Yes!
● Ja, és szerintem wellnessezni is megyünk párommal!

Csak kárpótolja magát az, hogy nem voltunk tavaly nyaralni sehol sem. A Szép kártyáján van egy rakat pénz a szállás zsebben, és, ha nem költjük el hónap végéig, akkor el fog veszni. Úgyhogy megyünk, mert most megtehetjük.