Ma éppen minek örülsz?
2014. február 11. 21:12
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Annak hogy nemsokára lesz magyar szinkronnal Sam és Cat!
2014. február 12. 10:25
Annak, hogy helyreállt az univerzum rendje, vagyis hogy mivel nőből vagyok, és mindent túlkomplikáltam (ezért pedig úgy éreztem, a világ vége közeleg), kiderült, hogy minden a legnagyobb rendben.
Csodás érzés
2014. február 13. 00:00
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Igaz már régóta fent van a neten, de ENNEK a videónak. Beszélgetés a The Maze Runner írójával, és Dylan O'Briennel
. Feldobta a hangulatom, de egy trailert is nagyon várok már!
2014. február 13. 20:56
• Úgy néz ki, hogy március 22.-én megyek Road koncertre.
Az A7X után a legnagyobb kedvenceim, szóval biztosan nagy élmény lesz. Már most majd kiugrok a bőrömből.
• Ma rajzból ötöst kaptam, ami nagy szó, mert idén hármasnál jobb jegyem nem volt ebből a tantárgyból. Tudniillik, rettentően csúnyán rajzolok, mint egy óvodás. Reggel rajzoltam egy méhet egy virág mellé, és szépen kiszíneztem, a tanár meg megszánt, mindig mondogatja is, hogy énekből dicséretem van, rajzból ne legyek már hármas. (Ő tanítja mindkettő tantárgyat)
Az A7X után a legnagyobb kedvenceim, szóval biztosan nagy élmény lesz. Már most majd kiugrok a bőrömből.
• Ma rajzból ötöst kaptam, ami nagy szó, mert idén hármasnál jobb jegyem nem volt ebből a tantárgyból. Tudniillik, rettentően csúnyán rajzolok, mint egy óvodás. Reggel rajzoltam egy méhet egy virág mellé, és szépen kiszíneztem, a tanár meg megszánt, mindig mondogatja is, hogy énekből dicséretem van, rajzból ne legyek már hármas. (Ő tanítja mindkettő tantárgyat)
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2014. február 14. 14:03
Péntek van. Végre itt a jól megérdemelt két napom, amikor nem fogok kettőig tanulni, és nem fog összekeveredni a fejemben a tíz oldal kémia, három oldal fizika és öt oldal biosz egy kis matekkal megspékelve az "imádott" szabályokkal. Rohadtul kimerültem a héten (bár már októberben), és lassan megyek Született Feleségeket nézni, aminek mind a nyolc évadának minden részét legalább harmincszor láttam, és fejből vissza tudnám mondani, de ezerszer meg tudnám nézni még... egész napos zenehallgatás, pihenés, olvasás. Apró örömök, de mégis sokat jelentenek... szerintem soha nem örültem még ennyire annak, hogy péntek van.
2014. február 14. 17:53
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
péntek van, este lesz az Arrow
2014. február 14. 20:46
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Emberek, megcsináltuk.
Berendelték a Haven 5. évadját ráadásul az eddigiektől eltérően nem is 13, hanem 26 részre.
A hét legjobb híre.
2014. február 15. 19:16
Ma voltunk csokifesztiválon két barátnőmmel meg a haverokkal, és iszonyat jó volt! Amerre csak néztem csoki volt, én szerintem életemben nem ettem ennyi csokit, mint amennyit ma.
Meg volt csokiszökőkút is, amibe marcipángolyókat meg piskótát lehetett belemártogatni, hát az volt a nap fénypontja.
Csak kár hogy nem előbb mentünk oda, mert mire ahhoz értünk, már mindenféle csokival, így csak öt marcipángolyó fért belém. Bár ez semmi, a fiúk már vagy a tizenkettediknél jártak, és ha nem rángatjuk el őket onnan, szerintem még mindig azt ennék...
Aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy az egyik haverom eltűnt, egy jó negyed órára, és mikor vissza jött, egy óriási nyalóka volt nála, ami kb. akkora volt, mint egy kisebb tányér. Még kérdeztem is a többiektől, hogy ez mióta szereti a nyalókát?
És mikor oda ért hozzánk, kiderült, hogy nekem vette, mert tudta, hogy régóta szeretnék egy olyat...
Plusz meghívott egy forró csokira, ami életem legjobb forró csokija volt. Egyébként ha nem ismerném évek óta, ki nem nézném belőle, hogy ilyen is tud lenni...
Meg persze anyunak is hoztam haza egy valagra való édességet, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy egy jó ideig nem lesz édességhiányunk...
Meg persze anyunak is hoztam haza egy valagra való édességet, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy egy jó ideig nem lesz édességhiányunk...
2014. február 16. 20:25
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Annak, hogy az irodalom tanárnak köszönhetően egy csodálatos történettel ismerkedhettem meg. Idén harmadik kötelező olvasmánynak a Puskin által írt Anyegint adta föl, és meg kell hagyni, nagyon tetszett! És szintén neki köszönhetően, még az irodalmat is megszerettem!
2014. február 17. 12:09
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Annak, hogy az egyik végzős diák gondolt rám és kaptam tőle egy aláírt (tabló)képet.
2014. február 18. 19:32
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Most hétvégén néztem meg, erre ma látom, hogy az RTLII-n lesz az Elfújta a szél (bár ahogy hallgattam az ajánlót, valami elcseszett új szikronnal).
De nem érdekel... mert akkor is nézhetem.
Dorothy6
2014. február 19. 19:33
Idézet (Reni005 @ 2014.02.11. 21:32)
Annak, hogy a Popcorn magazinban lesz Paramore poszter és Avril Lavigne autogram kártya! *o*
azt az újságot én is tervezem megvenni
on: csomó számon nem sírtam, amin pedig általában szoktam. haha. #erőslennién
2014. február 20. 13:27
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Belehaltam, annyit tanulta a legutóbbi fizikadolgozatra, amit így össze is hoztam 3-asra, de mind gyatra lett, így a tanár újraakarja íratni. Mindenki dönthetett, hogy kéri -e az előző jegyét. Bár engem hülyének néztek, de kértem azt a 3-ast, mert tele vagyok 2-esekkel, és tudom, hogy ez mentő 3-as, ráadásul nem tudnám jobbra megírni megint.Ennek ellenére velem is újraakarta írattatni a tanár, pedig mondtam neki, hogy nem fogom tudni ennél jobbra megírni...Most pont öltözködtem, hogy hazajöjjek, mikor találkoztam vele és mondta, hogy igazam van, én készültem rá, nem kell holnap megírnom
Feldobta az egész napomat, hihetetlen *-*
Szandi0820
2014. február 20. 14:18
|
|
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline
|
Annak,hogy ma tesin nem törtem ki a nyakamat+ az irodalom Tz ötösnek.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.