Ma éppen minek örülsz?
2013. november 06. 17:24
Végre elmondhatom azt, hogy holnap megyek Bruno Mars koncertre.
Istenem, mennyire vártam ezt a pillanatot. Több, mint egy éve ez a koncert volt minden álmom, és holnap végre befog teljesülni, úristen. Alig tudom elhinni, hogy végre láthatom az én Isten tudja hanyadik férjemet. Látni fogom a göndör fürtjeit, látni fogom az arcát, egy helyiségben leszek Bruno-val.
2013. november 06. 19:23
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Végre új dalt hallhattam Ed Sheerantől, ami ráadásul a Hobbit második részéhet készült, és valami csodálatos lett.
2013. november 06. 20:41
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hogy holnap ha minden remekül megy, akkor végre láthatom...
2013. november 06. 20:47
Idézet (Minimanó94 @ 2013.11.06. 20:41)
Hogy holnap ha minden remekül megy, akkor végre láthatom... 
Kicsodát?
2013. november 06. 20:48
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Kb. semminek. Nagyon pocsék volt a mai napom, ahogy az elmúlt 2 hetem minden perce, legszívesebben a kardomba dőlnék. Talán egyedül egy kedves barátom társaságának örülök minden nap
és pont. Ennyi.
2013. november 06. 20:50
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.06. 20:47)
Kicsodát?
Figyelj szerintem semmi közöd nincs hozzá.
Ma éppen annak, hogy nagyon jó napom volt a suliba és az új hajamnak, meg annak, hogy hétvégén lesz tetkóm
2013. november 06. 20:50
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.06. 20:47)
Kicsodát?
óóóh hát egy srácot...
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2013. november 06. 20:51
Idézet (Minimanó94 @ 2013.11.06. 20:50)
óóóh hát egy srácot...
aki nem mellesleg nagyon - nagyon tetszik... 
ó értem ^^ sok sikert
2013. november 07. 07:36
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Inkább tegnap ,de ma is tudok annak örülni, hogy megdicsértek a ruhám miatt. Ez külön azért tesz boldoggá ,mert eddigi életem során legtöbbször a ronda kifejezést vágták az arcomba így kellemes érzés töltött el azzal, hogy tegnap csinosnak neveztek.
2013. november 07. 08:09
nem kell mennem suliba:D (mondjuk azért rossz mert lehet h eltört a lábam xd)
2013. november 07. 11:02
Úristen, ma megyek Bruno Mars koncertre!
Istenem, mennyire vártam már ezt a napot, mennyit álmodoztam róla és most meg itt vagyok, várok a buszra, és megyek Pestre.
Komolyan alig merem elhinni, hogy megyek az egyik legnagyobb kedvencem koncertjére!
2013. november 07. 15:25
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
a fizika négyesnek és a matek négyesnek
2013. november 07. 19:50
Annak, hogy már csak egy napot kell kibírnom és vége a hétnek. És hogy holnap megyünk pár haverommal meg a barátnőimmel moziba.
Ami már nagyon rám fér, mert nagyon hosszú és fárasztó volt ez a hét, minden nap egy dolgozat, és még holnap is írtunk volna egy témazárót művészettöriből, de sikerült rávenni a tanárt, hogy halasszuk el a jövő órára. Szóval már ma is olyan voltam mint a mosott sz*r ( hogy az egyik volt tanárom szavaival éljek), de már csak a holnapot kell kibírni, amit nem tudom, hogy hogyan fogok, mert hat órám lesz holnap a fiúkkal... De utána jön egy kis pihi.
2013. november 07. 19:52
Matek ötös, 2 hét után újra táncoltam, és mákos tészta volt vacsira.
És van net
2013. november 09. 10:59
Annak, hogy végre megérkezett a Fall Out Boy-os ceruza, és a Nickelback-es kitűző, amit rendeltem, és a legjobban talán annak, hogy augusztus 27.-e óta ma végre hazajön keresztanyukám Miami-ből. Rettenetesen hiányzott már.
2013. november 09. 11:50
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Örülök?! Elmondhatatlanul boldog vagyok !!!
Előrebocsátom, hogy egy kicsit zavaros lesz, de még mindig a tegnap esti extázis hatása alatt állok/ülök/fekszek/ugrálok.
A Skillet rendesen odatette magát. John és Korey 200%-on pörgött.
Jen dobjátéka pedig lehengerlő. Milyen fiatal, és milyen elképesztően bánik a dobverőkkel. Egyébként a vörös nagyon jól áll neki.
A Nickelback egyszerűen zseniális és tökéletes egyben.
Chad hangja ezerszer jobb élőben, pedig az audio verzió is kifogástalan. A kedvenc dalomat, a Someday-t végre élőben élvezhettem Timmel kiegészülve. Szerelmes vagyok a hangjába. Legszívesebben mentem volna velük tovább, hogy halljam, meg amúgy is szeretem Svájcot. :'D A magyar kiejtését imádom : 'Köszönöm', 'Egészségetekre', 'Mindenki sikít'. :') Amikor 'Budapeszt'-et mondott őrjöngött az Aréna, de mikor rendesen s-el, akkor szinte felrobbant. Ryan és Daniel szólója
Egy fogadást is nyertem. Tudtam, hogy az Animals-al kezdenek.
A csúcs az az volt, mikor feldobtak nekik egy kék melltartót/bugyit és Chad mondta, hogy a felesége ezért kib*szottul kinyírja. Avrilnek vetélytársa akadt. :"D Nem csalódtam bennük. Azt kaptam, amit vártam, sőt annál is jobbat. Felejthetetlen élmény.. :") Nehezen hiszem el, hogy ott állt a színpadon a 2. legkedvencebb együttesem, és egy kedvenc zenekarom. Egyszer csak feldolgozom. :")
Előrebocsátom, hogy egy kicsit zavaros lesz, de még mindig a tegnap esti extázis hatása alatt állok/ülök/fekszek/ugrálok.
A Skillet rendesen odatette magát. John és Korey 200%-on pörgött.
A Nickelback egyszerűen zseniális és tökéletes egyben.
A csúcs az az volt, mikor feldobtak nekik egy kék melltartót/bugyit és Chad mondta, hogy a felesége ezért kib*szottul kinyírja. Avrilnek vetélytársa akadt. :"D Nem csalódtam bennük. Azt kaptam, amit vártam, sőt annál is jobbat. Felejthetetlen élmény.. :") Nehezen hiszem el, hogy ott állt a színpadon a 2. legkedvencebb együttesem, és egy kedvenc zenekarom. Egyszer csak feldolgozom. :")
2013. november 09. 21:32
Annak örülök hogy bár majd megőrültem a matek leckétől és türelmem sem volt hozzá de mégsem hajítottam ki az ablakon hanem lehiggattam beraktam egy Ramones dalt és megcsináltam.
Ezzel azt is elértem hogy mégjobban megszerettem a Ramonest és egész nap őket hallgatom, nem bírok leállni vele olyan mint egy rossz drog de tényleg.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.