Annak, hogy tulajdonképpen volt még egy hetem itthon, mert az első hét ilyen csapatépítő tréning, amit személy szerint feleslegesnek tartok. Az a helyzet, hogy túl sok ostoba lány van egy rakáson, akiknek azaz életcéljuk, hogy bent melegedjenek a suliban, de az anyagot mindegyik kipuskázza a szmártfónjáról. Kíváncsi vagyok, hogy két év múlva a nagy OKJ-s vizsgán mit fognak produkálni, amikor a jó tanulók nem fognak segíteni és a mindent tudó telefonjuk sem lesz segítségükre. Lényegében, két napot nem voltam, mert a betegségem miatt sok mindent kerülnöm kell (gyenge immunrendszerem miatt leginkább), így csak ma mentem el az egyik kiállításra, amivel már délelőtt végeztünk, holnap pedig nincsen suli. Az egész tanulósdi dolgot nagyjából hétfőn fogom megkezdeni, de valami fantasztikus, hogy meg fog kezdődni a gyermekápolás. Persze, úgy a felnőttápolás sem volt rossz, főleg az idős emberekkel való foglalkozás, de a gyermekek tudnak a legjobban elvarázsolni.

Gondolom, nem lesz leányálom az első napokban beteg gyermekeket látni, de a segítséget nyújtani számukra szerintem felbecsülhetetlen érzés.