Ma este végre hazajön az osztály Romániából. Megmondom teljesen őszintén, hogy nem mindenki hiányzott, de van 3-4 barom, aki nagyon fel tud bosszantani, de mégsem kívánhatnék náluk jobb barátokat. Kicsit elszomorít az év vége, mert ez az utolsó közös nyaram velük. Jövőre nyolcadik, és mindenki megy majd a saját útján. Soha nem voltunk összetartó banda, de vannak, akikért bármit megadnék, és igen, nálam ezek a fiúk, mivel az osztályunk cicibabákból áll, "sajnos" én nem estem bele ebbe a kategóriába, de büszke vagyok rá.

Szóval, nagyon várom a nyarat, mert végre csak Zitáé, és egy másik igaz barátomé leszek, és ezt a nyarat csak velük akarom tölteni, de főleg az előbbivel, mert nem tudom, hogy az utóbbival mi lesz velünk.
Szóval, visszatérve a mára, ma este felhív az, aki a legjobban hiányzott az egész osztályból, és remélem részletes élménybeszámolóval készül, mert addig nem hagyom aludni.
A másik örömhír pedig, hogy kishúgom megvette az egyik Bravo újságot, amiben van egy
Fall Out Boy poszter. Nem hiszem el, hogy csak miattam vette meg, ráadásul az ő pénzéből. Tudom, hogy sokat veszekszek vele, de nem tudom mi lenne velem, a kis boszi nélkül.