Ma éppen minek örülsz?
2013. február 05. 19:02
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Annak, hogy 10 pontot adtak a felvételiben a fogalmazásomra!
2013. február 05. 19:32
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Annak, hogy 4-es lett a matekdolgozatom.
Először else hittem, még a szemüvegemet is feltettem.
Utoljára ötödikes koromba volt 4-es dolgozatom.
A reáltantárgyak egyáltalán nem az erősségeim.
Amúgy annak is örülök, hogy holnap moziba megyünk, így nem leszünk a gazdaságin és kémián.
2013. február 06. 17:46
Tegnap írtunk töriből, ma kikaptuk, és 5* lett. És angolból is kaptam egy ötöst.
Ráadásul első órában még a matekot is értettem, szerintem az a mogyorókrémes bukta megtette a hatását.
Meg egyébként ma olyan jó kedvemben voltam, semmi nem tudta elrontani a kedvemet.
2013. február 06. 19:32
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Annak, hogy tegnap anyám kijelentette, hogy büszke rám. Erre sem számítottam.
A nővérem már megint hisztikirálynő, minden baja megvan, érettségi, OKTV, meg persze, nincs pasija, mivel mindenkit kikosaraz..
Már egy ideje rohadt idegesítő, és szinte minden harmadnap veszekszik anyámékkal. Tegnap a fiatalabbik nővéremnek mondta, hogy dögöljön meg. Nem olyan kijelentés, de mi ilyeneket nem szoktunk egymás arcába üvölteni. És mindezt azért, mert mandulagyulladással bement a suliba, és találkozott a barátjával.
Mikor már fent veszekedtek, én pedig fönt feküdtem a padláson az ágyamban, hallottam miről van szó. De nagyon jó érzés volt, mikor ezt hallottam:
Istenem, ez teljesen feldobta a nyomorúságos napomat. Meg a mait is.
A nővérem már megint hisztikirálynő, minden baja megvan, érettségi, OKTV, meg persze, nincs pasija, mivel mindenkit kikosaraz..
Már egy ideje rohadt idegesítő, és szinte minden harmadnap veszekszik anyámékkal. Tegnap a fiatalabbik nővéremnek mondta, hogy dögöljön meg. Nem olyan kijelentés, de mi ilyeneket nem szoktunk egymás arcába üvölteni. És mindezt azért, mert mandulagyulladással bement a suliba, és találkozott a barátjával.
Mikor már fent veszekedtek, én pedig fönt feküdtem a padláson az ágyamban, hallottam miről van szó. De nagyon jó érzés volt, mikor ezt hallottam:
Idézet
- Mindig azt mondod, gyűlölöd az iskolát.
- Eszter (ala én) is mindig ezt mondja!
- Igen, de ő sokkal fiatalabb. És egyébként meg, azt hittem, ő lesz az, aki olyanná válik, mint most te. De nem. Teljesen jól tűri, és nem panaszkodik. Sokkal jobban bírja, mint hittem.
- Eszter (ala én) is mindig ezt mondja!
- Igen, de ő sokkal fiatalabb. És egyébként meg, azt hittem, ő lesz az, aki olyanná válik, mint most te. De nem. Teljesen jól tűri, és nem panaszkodik. Sokkal jobban bírja, mint hittem.
Istenem, ez teljesen feldobta a nyomorúságos napomat. Meg a mait is.
2013. február 06. 19:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Annak, hogy a kórházi gyakorlat nem is volt olyan szörnyű, mint amilyennek a többiek anno leírták. Tény, nem a legjobb hely, és nem szívesen megyek be, de lehetne rosszabb is. Szóval ma ez aránylag feldobta a napomat.
2013. február 07. 18:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát gyerekek, beadtam ma életem első injekcióját!
Persze nem volt nagy was ist a dolog, mert csak véralvadásgátlót adtam, ami csak subcutan (bőr alatti), így nem szúrtam le senkit sem. Remegő kézzel fogtam meg a fecskendőt, aztán, amikor sikerült beadni, akkor mondtam a néninek boldogan, hogy nekem ő volt a prototípusom.XD
2013. február 07. 20:27
Az egész napomban egyetlen pozitívum az, hogy apukámmal Skype-olok, és azt mondta, hogy ne legyek szomorú, jön majd még ide jó banda és együtt is mehetünk. Ebben a helyzetben ő az egyetlen aki megért, hiszen ő is ilyen volt régen.
2013. február 07. 20:50
|
|
liamvillaattila |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 6 Azonosító: 191297 offline
|
Annak hogy holnap végre péntek.
1 felhasználónak tetszik:
vdorina96
2013. február 07. 21:17
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Igazából az egyetlen dolog ma, ami úgymond megmelengette a szivecskémet, hogy Saulie nincs messze innen. És most közelebb van hozzám mint valaha. Tudom, hogy nagy hülyeség, de...
2013. február 07. 21:45
én magamnak örülök, mert ma van 8 hónapja, hogy facebook "nélkül" (vagyis 6 ismerőssel) élek. sokkal jobban érzem magam így, hogy nem látom az emberek hattyú halálát és a "lájk és írok/pontozlak" posztokat
2013. február 08. 20:12
Annak,hogy ma volt a sulinkba farsang.Az elején unalmas volt és majdnem rosszul lettem
De a vége fele már sokkal jobb volt
2013. február 08. 21:44
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
A Zöld Íjjásznak
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.