Ma éppen mivel van tele a tököd?
2010. november 12. 11:46
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Idézet (sammo @ 2010.11.12. 05:26)
Mivel is? Ja megvan...a Fomra 1-gyel, meg Alonso-val, Mark Webberrel, meg azzal a hü*e Hornerrel...
2010. november 12. 11:47
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Idézet (cseszt @ 2010.11.12. 11:46)
Mivel is? Ja megvan...a Fomra 1-gyel, meg Alonso-val, Mark Webberrel, meg azzal a hü*e Hornerrel...
Még jól indul a nap, nem kell suliba menni, tudom hallgatni a Morning Show-t, erre amikor etetem a macskákat, hallom a Forma 1 híreket a rádióban. Először Alonsoról pof*znak hogy jaj, nagyon bizakodva álla a hétvége előtt meg akarja előzni mindkét Red Bullt, meg szeretne nyerni...Hát any*dat már nem azért...Aztán meg jön a Vettel nyilatkozat. Olyasmira számítottam tőle, hogy igen, mindent bele fogok adni, mindent megteszek azért, hogy menyerjem a világbajnokságot. Elvégre van vér a p*cájában rendesen...
Erre mit mond???: "Mindenben támogatni fogom a csapattársamat, elvégre a csapatért versenyzek és nem magamért..."
Mi baja van neki, elment az esze?? Azok után, hogy Webber egész évben gy*lázta megfele, most még segíteni fog neki...Még ha csapatfőnöki utasítás is...megmondanám annak a m*rhának, hogy szeretnéd ha segítenék? Minek p*fáztál össze-vissza egész évben, mi te hü*e? Akkor gondoltál volna arra, hogy mi lesz az uccsó futamon...
Ilyenkor bezzeg jó a kis t*knyos osztrák hü*e a csapatban Webbernek, mi??
Hát ny*mja fel magának a légelhárítóját ott ahol van...De ha az a sz*rencsétlen segítséggel sem fog nyerni, és emiatt Sebastian tök feleslegesen mondott le a VB címről, akkor neki küldök levélbombát és nem Hornernek...Webber is már mehetne a fr*ncba nyugdíjba, vagy ha a páylán akar majd végelgyengülésben meghalni, akkor menjen át másik csapathoz és hagyja végre békén Vettelt!!!

Ja, meg mostmár a fórumon nemkívánatos szavakkal is, mert már harmadjára dobta vissza ez a sz*r...Na így már jobban tetszik? ki*ozok én nektek mindent drágáim, de a szó akkor is ott lesz amit gondolok...
2010. november 13. 10:55
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6964 Azonosító: 67315 online
|
Hogy megfaztam, faj a torkom, es a kohoges miatt nem sokat aludtam.
1 felhasználónak tetszik:
xxangi20xx
2010. november 16. 06:06
Lehet hogy túl személyes de a stukámmal...összesen 4 órát tudtam aludni.
2010. november 16. 10:29
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
A Télapó dallal!
2010. november 17. 13:37
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
A sok aljas, pletykálós, előszeretettel hátba szurkálós, ferdítgetős barmokkal, meg úgy általában mindennel...
2010. november 19. 12:05
eh, alföldi roberta még mindig a Nemzeti élén, ez egy rossz álom?!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.