Ma éppen mivel van tele a tököd?
2010. október 10. 21:54
|
|
Kóbor.Angyalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 134193 offline
|
veled van épp tele a tököm xd
2010. október 11. 16:08
|
Abby92 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 746 Csatolások: 2771 Azonosító: 135519 offline
|
Idézet (Abby92 @ 2010.10.11. 00:46)
hogy 7 órám lesz a suliban és lesz tesi 
kibírtam a 7 órát,de majd éhen pusztultam
most már csak az idegesít,hogy minden szünetben majdnem nekimegyek 1 b..i srácnak
2010. október 11. 16:13
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
matek...
időhiány...
felelőségek...
az undorító narancs szörpöm, amit nem is értem miért iszok...
hogy az emberek az ilyen noname, letilutaletibit letöltő oldalra töltenek fel például olyan remek oldal helyett, mint a megaupload...
De végülis a 100 kb/s letöltés is biztos jó valamire...
időhiány...
felelőségek...
hogy az emberek az ilyen noname, letilutaletibit letöltő oldalra töltenek fel például olyan remek oldal helyett, mint a megaupload...
2010. október 11. 16:21
|
Abby92 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 746 Csatolások: 2771 Azonosító: 135519 offline
|
Idézet (Kelsey @ 2010.10.11. 16:13)
matek...
időhiány...
felelőségek...
időhiány...
felelőségek...
én 4shared-re töltök fel és datára
megaupload-ra nem sikerül
2010. október 11. 16:24
Hogy 7 órán volt, és semmi sem történt.
Előre megmondom, hogy holnap azzal lesz tele a tököm, hogy már az 1. óra tesi.
2010. október 11. 16:26
Összefoglalom az összes problémám egy szóba: suli!
2010. október 11. 18:46
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Idézet (Szisza @ 2010.10.11. 16:24)
Hogy 7 órán volt, és semmi sem történt.
Előre megmondom, hogy holnap azzal lesz tele a tököm, hogy már az 1. óra tesi.

Oh az még nem is olyan rossz, pl nekünk ma 0. óra tesi volt és három napon át van 0. óránk, és 7 is akad, bár engem ez annyira nem zavar inkább néhány osztálytársam és velük való kapcsolatom, és kb mindennel van még gondom, de ezt inkább nem sorolnám
2010. október 11. 19:02
Jah,azzal,hogy majdnem 5-ig írtam a leckémet,és semmit sem tanultam
holnap meginnt ennyi lecke lesz,én esküszöm elmegyek átkozó asszonynak
csütörtökre is tanulnom kéne,akkor törire,akkor matekra,akkor környezetre,akkor németre (amikor írunk ki szavakat,akkor a másik napra meg kell tanulni és dogát írunk belőle,hállelújja
) is,irodalomból szerdára olvasnom kell (megjegyzem gyűlölöm
)),csütörtökön egy szerencsém van:
- pénteken nem kell menni suliba!! tehát ha nem lenne kész a leckém (mert köbö 3-kor éppen,hogy kiérek) akkor megírhatom péntekre,persze ez lehet azt jelenti előtte egy csomó lecke lesz
- pénteken nem kell menni suliba!! tehát ha nem lenne kész a leckém (mert köbö 3-kor éppen,hogy kiérek) akkor megírhatom péntekre,persze ez lehet azt jelenti előtte egy csomó lecke lesz
2010. október 12. 08:37
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A tüdőszűrés hülye rendszerével, és azzal, hogy mindenki a nyugdíjasokra gondol, az aktív dolgozó meg le van sz*rv*. Kit érdekel, hogy a nyugdíjas ráér, más meg a munkahelyről lóg munkaidőben, hogy meg tudja csináltatni azt a nyomorult vizsgálatot... A felvilágosítás meg úgy tr*gya, ahogy van és mindent túlbonyolítanak.
Feleslegesen ** el az időmet ma reggel. Lógtam is, és még csak vizsgálat sem volt...
Feleslegesen ** el az időmet ma reggel. Lógtam is, és még csak vizsgálat sem volt...
2010. október 12. 12:28
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.12. 08:37)
A tüdőszűrés hülye rendszerével, és azzal, hogy mindenki a nyugdíjasokra gondol, az aktív dolgozó meg le van sz*rv*. Kit érdekel, hogy a nyugdíjas ráér, más meg a munkahelyről lóg munkaidőben, hogy meg tudja csináltatni azt a nyomorult vizsgálatot... A felvilágosítás meg úgy tr*gya, ahogy van és mindent túlbonyolítanak.
Drágám, ez nem csak a tüdőszűrésen van így. Mindenhol azt hiszik hogy befurakodhatnak az ember elé, mert ők öregek. Egyszer valaki elém is beállt a tüdőszűrésen, visszaszólt hogy siet mert nem akarja kihagyni az Esmeraldát mivel kíváncsi rá hogy sikerült-e a nő szemműtéte. Nekem 2 órám volt (mert iskolából mentem el) erre és már annyit vártam hogy ha ő ment volna be előttem is, nem végeztem volna. Ne félj, megmondtam neki hogy sikerül a műtét, kiesik a kezéből a tálca mikor először meglátja Jose Armando-t vagy kit, a sorozat végén pedig megházasodnak, mindenki boldog és örül.
Múlt héten a városházán akart beállni elém egy férfi aki azt mondta ne szóljak semmit mert nem akar lemaradni a Balázs Showról, de addig még boltba is el kell neki menni hogy vegyen kinder csokit az unokáknak.
2010. október 12. 13:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.10.12. 12:28)
Drágám, ez nem csak a tüdőszűrésen van így. Mindenhol azt hiszik hogy befurakodhatnak az ember elé, mert ők öregek. Egyszer valaki elém is beállt a tüdőszűrésen, visszaszólt hogy siet mert nem akarja kihagyni az Esmeraldát mivel kíváncsi rá hogy sikerült-e a nő szemműtéte. Nekem 2 órám volt (mert iskolából mentem el) erre és már annyit vártam hogy ha ő ment volna be előttem is, nem végeztem volna. Ne félj, megmondtam neki hogy sikerül a műtét, kiesik a kezéből a tálca mikor először meglátja Jose Armando-t vagy kit, a sorozat végén pedig megházasodnak, mindenki boldog és örül.
Mérgesen elhúzta a csíkot, annyira akkor még sem lehetett fontos
Múlt héten a városházán akart beállni elém egy férfi aki azt mondta ne szóljak semmit mert nem akar lemaradni a Balázs Showról, de addig még boltba is el kell neki menni hogy vegyen kinder csokit az unokáknak.

Nos igen, ez nagyon bosszantó. De ma engem inkább az akasztott ki (nem az, hogy elém álltak volna, sőt, volt, aki maga elé is engedett), hogy a tüdőszűrős nénik bácsik nem voltak képesek épkézláb felvilágosítást adni. Múltkor átküldtek ahhoz az ablakhoz, ahová ma először odaálltam. Onnan most visszatessékeltek oda, ahonnan a múltkor átküldtek. Sorra kerülök, erre elküld valami harmadik helyre, ami valami negyedik hellyel szemben található. Lövésem nem volt egyikről sem, hol van... Felkaptam a vizet és elhúztam dolgozni. Majd a drága időmet arra szentelem, hogy ebben a nagy épületben kóvályogjak... Aztán meg álljak vissza a már 2 kilóméteres sorba... A nyugdíjasok lehet, hogy ráérnek erre, de én nem...
2010. október 12. 13:26
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.12. 13:14)
Nos igen, ez nagyon bosszantó. De ma engem inkább az akasztott ki (nem az, hogy elém álltak volna, sőt, volt, aki maga elé is engedett), hogy a tüdőszűrős nénik bácsik nem voltak képesek épkézláb felvilágosítást adni. Múltkor átküldtek ahhoz az ablakhoz, ahová ma először odaálltam. Onnan most visszatessékeltek oda, ahonnan a múltkor átküldtek. Sorra kerülök, erre elküld valami harmadik helyre, ami valami negyedik hellyel szemben található. Lövésem nem volt egyikről sem, hol van... Felkaptam a vizet és elhúztam dolgozni. Majd a drága időmet arra szentelem, hogy ebben a nagy épületben kóvályogjak... Aztán meg álljak vissza a már 2 kilóméteres sorba... A nyugdíjasok lehet, hogy ráérnek erre, de én nem... 
Nos, kérlek, ez a magyar ügyintézés. Akár hiszed akár nem, mikor bankot váltottam, 2 órát (!) vártam mire sorra kerültem, aláírtam a papírokat meg minden és nemrég kaptam levelet hogy be kell mennem a városházára mert a banknál elfelejtettek visszaadni valami papírt. Azt mondták telefonáljak be és kérjek időpontot, betelefonáltam, kértem, ott voltam időben erre ott kellett sorszámot és naná hogy nem végeztem zárásig. Megint mehetek vissza, for the love of Gallifrey
2010. október 12. 14:57
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Továbbra is a hideggel...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: