Ma éppen mivel van tele a tököd?
2015. szeptember 16. 16:05
|
|
Domipetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 243796 offline
|
A sok tanulással az osztállyal és az osztályfőnők hülyeségeivel!
1 felhasználónak tetszik:
TheTruthAboutLove
2015. szeptember 16. 19:26
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
azzal, hogy milyen fizika tanárt fogtunk ki.
nyugdíjba ment a tanárnőnk akit én nagyon szerettem, és újat kaptunk idén akiről azt gondoltuk hogy jó lesz de mégsem. én feleltem ma, szerencsémre ötös lett a feleletem de esküszöm vért izzadtam érte. megtanultam az egész tananyagot, de persze azt is magamtól írtam ki mert órákon folyton az ő történeteit meséli ami a végén már nem is kapcsolódik a fizikához, de mindegy. és 5 kérdést tesz fel, abból 2 a tananyaggal kapcsolatos, 1 ismétlő kérdés és a többi 2 meg az, hogy mondjuk el, milyen áramforrás csapta agyon az ő szomszédjának a macskájának a pajtársának a gazdájának a szembe szomszédjának a nagyapjának az apjának az ükanyjának a legjobb barátnőjének az anyját, amit a múlt órán mesélt. kb 18721363246346 történetet mesél el egy órán, és én emlékezzek arra a hülyeségre. és akkor még kiröhög. komolyan, egy tanár kiröhög
ezek mellett támogatja a homofób és rasszista osztálytársaimat, és undorító megjegyzéseket fűz hozzá a tananyagkhoz amiben megsérti a feministákat/melegeket/négereket/kínaiakat/és stb. na jó, év végéig valahogy kibírom, de év végén én belelököm a Tiszába.
nyugdíjba ment a tanárnőnk akit én nagyon szerettem, és újat kaptunk idén akiről azt gondoltuk hogy jó lesz de mégsem. én feleltem ma, szerencsémre ötös lett a feleletem de esküszöm vért izzadtam érte. megtanultam az egész tananyagot, de persze azt is magamtól írtam ki mert órákon folyton az ő történeteit meséli ami a végén már nem is kapcsolódik a fizikához, de mindegy. és 5 kérdést tesz fel, abból 2 a tananyaggal kapcsolatos, 1 ismétlő kérdés és a többi 2 meg az, hogy mondjuk el, milyen áramforrás csapta agyon az ő szomszédjának a macskájának a pajtársának a gazdájának a szembe szomszédjának a nagyapjának az apjának az ükanyjának a legjobb barátnőjének az anyját, amit a múlt órán mesélt. kb 18721363246346 történetet mesél el egy órán, és én emlékezzek arra a hülyeségre. és akkor még kiröhög. komolyan, egy tanár kiröhög
2015. szeptember 17. 16:02
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Muszáj rendőrökkel a sarkadban vagy több fős társaságban menni a boltba, iskolába, piacra vagy akárhova, mert nappal is veszélyes egyedül kimenni az utcára
főleg tizenéves, fehér lányként pff Egyébként nincs különösebb bajom azzal, hogy Vajdaságban élek, de nagyon nyomasztó ez a hangulat
13 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Jody,
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
TheDanush,
Szandi0820,
icarlyluv,
Wyrd,
virgi09,
healy.,
Fannycska999,
menthol,
Törpemókus
2015. szeptember 17. 18:45
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Szinte mindennel, de a legjobban talán azzal, hogy az én drágalátos osztályfőnököm úgy érezte, hogy három év "pátyolgatás" után megválik az osztályától, azzal magyarázva, hogy ő már élete felét ebben az iskolában töltötte és neki több nem kell. Jól van, oké, egy évet nem bírt még ki velünk, legyen. Persze szívás, hogy pont érettségis évünkbe vagyunk, és ő volt a történelem tanárunk, ráadásul félkönyvnyi lemaradásunk van, de se baj, menjen. Viszont az, hogy nem tud egyenes maradni, én mindig intelligens nőnek gondoltam, mert tényleg az, de az, hogy minden osztálynak mást hordott össze, nevetséges. Nekünk azt mondta, hogy egy saját bizniszt nyit, míg egy másik évfolyamnak azt ecsetelte, hogy lánya férjhez megy és a tanáriszakma nem kifizetendő, mert ha a kicsike gyermeke pénzt kér kölcsön milyen ciki, ha nem tud adni. Aztán kiderült, hogy egy másik iskolába megy tanítani. Emlékszem hányszor mondta mennyire szeret minket, eddig osztályt még így nem zárt a szívébe. Kérdem én: akkor miért nem tudott őszinte lenni velünk? Én már nem veszem emberszámba, lenézem.
2015. szeptember 17. 22:14
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Úgy köhögök mint egy tüdőbeteg, élmény lehet hallgatni. Szedek vagy 6 féle gyógyszert de semmi. Ráadásul az ekcémám is kijött, már bőgök annyira viszket de nem nyúlhatok hozzá, kegyetlen.
Anya amúgy nemtudja hogy vettem magamnak orrsprayt, nem engedné, egy időben rendesen függő voltam, de muszáj mert nem kapok levegőt, de most próbálom magam kontrollálni, de a napi 3-at ami a papíron van képtelen vagyok betartani, hát megfulladok.
Anya amúgy nemtudja hogy vettem magamnak orrsprayt, nem engedné, egy időben rendesen függő voltam, de muszáj mert nem kapok levegőt, de most próbálom magam kontrollálni, de a napi 3-at ami a papíron van képtelen vagyok betartani, hát megfulladok.
10 felhasználónak tetszik:
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
Lil98,
bitchina,
Szandi0820,
virgi09,
icarlyluv,
healy.,
Fannycska999,
menthol
2015. szeptember 18. 18:00
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
ma nem megyek haza. kijöttem mamaáékhoz és ők a fő úton laknak és a falujukba vagy 2000 menekült sétál és pont aházuk előtt, én rendesen remegek, azt hittem nálunk ilyen nem lesz, voltak nálunk is állítólag városba de egyet nem láttam, most viszont egy csomót, és fogalmunk sincs honnan jöttek fel vagy hova mennek, de rendesen félek, mert azt hittem később érnek ide. remegek. akinek kell video, küldök üzibe. fogalmam sincs mi lesz, egyik ismerősöm háza előtt áll az összes, nem tudom hova mennek de remélem abba a városba ahol lakom, én tényleg eddig nem hittem el hogy ennyire súlyos ez, de valami elképesztő az egész.
ja most hallom összeroppant horvátország. félek. hova viszik őket?
ja most hallom összeroppant horvátország. félek. hova viszik őket?
12 felhasználónak tetszik:
Shadygirl,
Jody,
Bátor Ventillátor,
bitchina,
Szandi0820,
Wyrd,
Lizania,
virgi09,
icarlyluv,
healy.,
Fannycska999,
menthol
2015. szeptember 18. 18:41
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Az osztályom 80%-al, főleg a lányokkal. Néhányan olyan szellemi fogyatékosok és buták, hogy ha kopogtatnék a fejükön visszhangozna a kopogás.
Állandóan kritizálják a másikat, miközben nem nézik magukat. Ha meg nincs kéz a házijuk hozzám jönnek nyalakodni, hogy segítsek már nekik, azt hiszik, hogy annyira hülye vagyok, hogy majd segítek is nekik.
2015. szeptember 18. 18:54
MIÉRT, emberek, MIÉRT megy mindenhol az Utódoknak a reklámja?? Hiába tolják a képembe, nem fogom megnézni. Főleg így.
2015. szeptember 18. 19:05
Tegnap nem voltam suliban, és ma máris rám zúdult egy csomó felmérő írás meg egy halom házi...persze az volt ebben a legidegesítőbb, hogy minden óra előtt el kellett mondanom annak a bizonyos tanárnak, hogy miért nem csináltam meg a házit, miért nem tanultam stb...
2015. szeptember 18. 20:34
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Az mind szép és jó, hogy nagyanyámék segíteni akarnak, de a jó életbe is, ha meg van beszélve, hogy vasárnap jönnek, akkor ne nyögje nekem be ma, hogy "holnap is megyünk, mert nem végeznénk vasárnap". Holott lennénk vasárnap hatan, annyian csak be tudnánk fejezni azt a kib*szott folyosótetőt.
Az egyetlen szabad délelőttömet a héten szerettem volna tízig tartó d*gléssel megünnepelni, de erről ennyit akkor...
Azért az szép és jó, hogy megkérdeznek előtte minket, hogy nekünk jó-e...
Plusz azzal, hogy én nem tudok elszabadulni a munkahelyemről. Egy napot nem vagyok bent, akkor sem magam miatt és bumm... természetesen akkor kettyósodik meg a harangóra, én meg idegeskedhetek és telefonálgathatok összevissza emiatt, 70 km távolságból...
Plusz azzal, hogy én nem tudok elszabadulni a munkahelyemről. Egy napot nem vagyok bent, akkor sem magam miatt és bumm... természetesen akkor kettyósodik meg a harangóra, én meg idegeskedhetek és telefonálgathatok összevissza emiatt, 70 km távolságból...
2015. szeptember 19. 17:23
Azokkal a kiberakott' szenilis vénasszonyokkal, akiknek tök' természetes, hogy a német juhászt/dobermannt/egyéb nagytestű kutyát kib*sszuk a környékre, hadd legyen meg a kutyasétáltatók öröme, hogy fénysebességgel futkározzanak a Drágák elől, ha nem szeretnék temetni a saját kedvencüket.
9 felhasználónak tetszik:
Shadygirl,
Bátor Ventillátor,
virgi09,
Szandi0820,
Wyrd,
Jody,
healy.,
Fannycska999,
menthol
2015. szeptember 20. 18:04
A magyar egészségügyi ellátással. Természetesen itt szeretném mondani, hogy tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy vannak olyanok, akik lelkiismeretesen végzik a munkájukat, és azokat nem akarom bántani, viszont ez a "kedves" nővérke biztos nem sorolható közéjük. Papám feküdt kórházban, és uram bocsá', mert kérni egy bögre teát, erre az a retkes k*rva, mert már nem tudok mit mondani rá, ilyet szól, hogy "ott a csap, igyon vizet..."Hát menjen a jó büdös k*rva anyjába! Kívánom, hogy ő feküdjön egyszer kórházba, az ő p*nájából lógjon katéter, és neki legyenek akkora fájdalmai, hogy a gyógyszerek is alig hassanak, és akkor mondják neki b*zdmeg, hogy ott a csap, aztán töltsön vizet. Hát ápoló az ilyen? Nem azért választja valaki ezt a hivatást, mert segíteni szeretne másokon? Én elhiszem, hogy kevés fizetést kapnak, és sokat kell dolgozniuk, de basszus erről nem a beteg tehet, neki van egy munkája és azt el kell végeznie, ennyi. Kívánom, hogy ezt még visszakapja az élettől, tiszta szívből kívánom!
9 felhasználónak tetszik:
Lovatics04,
Shadygirl,
Lizania,
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
icarlyluv,
Beyla,
taylex,
menthol
2015. szeptember 21. 18:16
Úgy imádom, hogy sosem tanulok a saját hibáimból, és megint ugyanazokat ejtem, mint anno, mégsem tudom, mit kéne csinálnom, ahhoz pedig túl büszke vagyok, hogy bárkitől is segítséget merjek kérni.
7 felhasználónak tetszik:
Lovatics04,
Shadygirl,
Szandi0820,
Jody,
Bátor Ventillátor,
healy.,
menthol
2015. szeptember 21. 18:21
Egy láyból az osztályomból aki folyamatosan követ engem és a barátaimat, és még ő van felháborodva, hogy mi milyen undokok vagyunk vele, és persze mindig mi vagyunk a hibásak, mert azt hiszik, mivel sír, hogy ő tök ártatlan
1 felhasználónak tetszik:
Lovatics04
2015. szeptember 22. 17:30
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Okok, amiért ma határozottan nem kellett volna felkelnem az ágyból:
1. 8 órakor kezdődik a munkaidőm. Ehhez képest 8:22-kor riadtam fel édesded álmomból.
2. A fent nevezett időpontban már várt egy sms az egyik kolléganőmtől, hogy ő nagyon rosszul van, otthon marad pihenni. Hozzátenném, hogy érdekes módon mindig akkor lesz beteg, mikor csak ketten lennénk. Ja, és azt is hozzátenném, hogy Candy Crushozni bezzeg volt energiája... kicsit már r*hadtul unom, hogy komplett hülyének néz minket.
3. Az elalvás miatt úgy tekertem be melóba, mint a szélvész. Ezzel nem is lenne gond, ha nem vittem volna a szolgálati laptopot a táskában, aminek a pántjában megakadt a lábam. Mivel épp előtte gyorsítottam rá, képzelhetitek, hogy mekkora volt a becsapódás (persze hol máshol, mint a kocsma előtt?). Szerintem még Kínában is érezték. De sebaj, nézzük az előnyeit... a beton tökéletes bőrradír. Kiskorom óta nem estem le bicikliről... de gáz.
4. A postás más megint csak kint hagyta a kapuban a külföldről érkező csomagomat. Az előzőben legalább volt annyi, hogy ha egyikünk sem volt itthon, akkor hagyott értesítőt és visszavitte.
5. A nap megkoronázásaként pedig még a laptop hangszórója is cseszekedik...
6. Ráadásul ma közölték, hogy szombaton ismét be kell mennem a kedvenc munkahelyemre... mondtam én, hogy onnan fogok kihalni egyszer.
1. 8 órakor kezdődik a munkaidőm. Ehhez képest 8:22-kor riadtam fel édesded álmomból.
2. A fent nevezett időpontban már várt egy sms az egyik kolléganőmtől, hogy ő nagyon rosszul van, otthon marad pihenni. Hozzátenném, hogy érdekes módon mindig akkor lesz beteg, mikor csak ketten lennénk. Ja, és azt is hozzátenném, hogy Candy Crushozni bezzeg volt energiája... kicsit már r*hadtul unom, hogy komplett hülyének néz minket.
3. Az elalvás miatt úgy tekertem be melóba, mint a szélvész. Ezzel nem is lenne gond, ha nem vittem volna a szolgálati laptopot a táskában, aminek a pántjában megakadt a lábam. Mivel épp előtte gyorsítottam rá, képzelhetitek, hogy mekkora volt a becsapódás (persze hol máshol, mint a kocsma előtt?). Szerintem még Kínában is érezték. De sebaj, nézzük az előnyeit... a beton tökéletes bőrradír. Kiskorom óta nem estem le bicikliről... de gáz.
4. A postás más megint csak kint hagyta a kapuban a külföldről érkező csomagomat. Az előzőben legalább volt annyi, hogy ha egyikünk sem volt itthon, akkor hagyott értesítőt és visszavitte.
5. A nap megkoronázásaként pedig még a laptop hangszórója is cseszekedik...
6. Ráadásul ma közölték, hogy szombaton ismét be kell mennem a kedvenc munkahelyemre... mondtam én, hogy onnan fogok kihalni egyszer.
2015. szeptember 22. 18:33
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Az egyik gyökér páwán ma egy 'sons of anarchy' feliratos felső volt. Majd megőrültem. Utálom, ha valaki olyasmit mond, reklámoz, visel, stb, amit nem ismer, nem tudja mi az. Le merem fogadni, hogy csak azért vetette meg anyucival azt a pólót, mert jól néz ki. Drágaságos vérbeli punk osztálytársaim. Ha tehetném élve temetném némelyiket, majd kiásnám, és visszatemetném. És ezt napi 24 órából minimum 30-ban.
És amúgy nekem is kell egy olyan.
És amúgy nekem is kell egy olyan.
2015. szeptember 23. 17:21
van egy lány osztálytársam, V. utálom a csajt. és ma tesin kiderült, hogy mindketten ugyanabba a srácba, S.-be vagyunk szerelmesek. (tökre úgy írom le ezeket, mint valami kém
) mi több, mit mondott tesin? hogy S. lesz a gyerekei apja. komolyan mondom, szívem szerint ott ástam volna el magam
azt meg tudom érteni, hogy tetszik neki (hiszen elég jó pasi
) de ez, amit mondott jól elrontotta a napomat
mondjuk kétlem, hogy tetszene neki a csaj, hiszen S. elég félénk&visszahúzódó (mint én
) V. meg egy rinyálós krva.
na meglátjuk, mi lesz ebből.
na meglátjuk, mi lesz ebből.
2015. szeptember 23. 19:21
|
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline
|
Az, akit eddig az egyetlen igaz barátomnak tartottam, letagadta a barátságunkat. Basszus. Egyszerűen nem bírom feldolgozni. És borzalmas emberek társaságát keresi. Ott voltam, amikor el akart nekik mondani valami fontosat, egy problémáját, de konkrétan lesz.arták. Én mindig meghallgatom őt, de tényleg. De biztosan bennem van a hiba, ha már a harmadik ember hagy csak így faképnél.
13 felhasználónak tetszik:
Nelia,
White Soul,
Shadygirl,
Fannycska999,
Lizania,
Szandi0820,
Lovatics04,
menthol,
Nina 10,
Phaedra,
Rocket,
Cute girl 998,
virgi09
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.