Na, hogy a rák rágná meg, már július eleje óta nem írtam... akkor már értem miért is vagyok így tele mindennel...
Elsősorban a nem létező hócipőm is tele van a férfiakkal. Komolyan azt hiszik, hogy a nőket/lányokat csak úgy rángathatják, mintha csak marionett bábúk lennének, majd ha a nő/lány nem tetszését nyilvánítja, akkor még fel vannak háborodva... Azt sem fogom sosem megérteni, hogy amit... hmm... hogy fejezzem ki magam... szóval amit a férfiaknak 'szabad' azt a nőknek miért nem?! A férfiak csalhatják ezerrel a barátnőjüket/feleségüket (persze addig, míg ki nem derül a turpisság...), viszont, ha egy lány egy másik sráccal BESZÉL, akkor már el van hordva mindennek. Elhiszem én, hogy vannak azért olyan lányok, akik nem riadnak vissza semmitől, és vannak rendes srácok is... és, hogy ez miért zavar annyira?
(itt most halkan mesélek is egy kis sztorit a miérthez. Két ismerősöm is van, akik mindketten házasok. Na most az egyikük velem akart ki kezdeni, de azárt egy feleséggel meg 2 gyerekkel a háta mögött hagyjon, a másik meg az, hogy akkor már meg volt a barátom. A másik pedig nővérem legjobb barátnőjének a bátyja, őt még a sulis éveimből ismerem, mert ő furikázott a busszal, amivel bejártam... na lényeg a lényeg, hogy a srác, szerintem minden héten más lánnyal volt együtt, mindezt a felesége háta mögött.... bár nem egyszer voltak belőle problémák (táska átkutatás [ez valamikor karácsony környékén volt, és mesélte, milyen jó, hogy a csajtól kapott meglepit a kocsiban hagyta... bár nem tudom velem miért kellett az ügyes-bajos fdolgait megosztani... de rendes gyerek voltam, és végig hallgattam...]és fura mód még együtt vannak...) [rizsa kezdődik] A barátom... vagy nem az... nem is tudom, hogy vagyunk most... szóval rejtegette a telefonját, ami feltűnt, hiszen mindig kint hagyta az asztalon, ha szólt, akkor nem kapott oda hirtelen, vagy rohant be 220-szal a szobába. Nagyon kíváncsi egy természetem van, és féltékeny is... és ha a kettő párosul, jobb vagyok, mint egy FBI-os... aztán a hétvégén a kezemben volt, miközben valaki hívta... egy lány... nem vetettem volna rá ügyet sem, ha nem kapja ki a kezemből, és szalad ki telefonálni. Mikor visszaért kérdőre vontam, mire a válasz az volt, hogy csak egy volt munkatárs, és csak segít neki... én pedig forgattam a szemem, hogy akkor eddig miért nem beszéltek? Miért rohant ki akkor, ha csak egy munkatárs? Szóval rendesen összekaptunk, szombat este még én bőgtem az ágyban, hogy nem akarom elveszíteni... na persze ez kicsit sem hatotta meg, még csak át sem ölelt rendesen, és én voltam a rossz, amiért sírok... de ezt még meg kell vele beszélnem személyesen, és nem úgy, hogy közben bele fulladok a saját könnyeimbe...
[rizsa vége] Szóval azért kicsit gondolkozhatnának, hogy egy nő/lány nem játékszer. Van aki élvezi, ha játszadoznak vele, de én speciel (és szerintem sokunk) nagyon nem. Én nagyon hamar kötődni kezdek, és képtelen vagyok az elengedésre. Ráadásul ha ilyeneket csinálnak, akkor jobban fáj, mintha leugranék az Empire State Building-ről 3x... és ezt akkor sem fogják fel, ha könnyekkel telve szemekkel nézel rá, és elhajtod a francba... haj esküszöm annyira jó lenne, ha nem éreznék, vagy nem lennék ennyire érzékeny mindenre...
Másodsorban pedig azzal, hogy ezek miatt én képtelen vagyok az evésre. Már úgy július közepétől jó ha 3 naponta eszek, mert akkor anyu már rám szól, és muszáj valamit ennem... tegnap óta viszont még az ivásra sincs a legkisebb hajlandóság bennem, max 1 kávé és így ennyi. A fejem ez miatt fáj, és egyre kegyetlenebbűl, és ezt tetézi az, hogy stresszelek, nem alszok jól, és mindig olyanokkal találnak meg az emberek, hogy én már a falat kaparom (lassan már falazni kell itthon...). Ha nekem van bajom, az k*rvára nem érdekel senkit, de ha valakinek baja van, vagy kell valami, én mindig készséggel állok mindenki szolgálatára. Sőt, ha én vagyok a bunkó a másikkal, még én kérek bocsánatot... annyira... kiakasztó ez a lét, hogy az hihetetlen... esküszöm a zene tényleg jobban megért, mint bárki más

(a családom sem játszik abban, hogy megértsen

)
Azt hiszem most így ennyi... de ahogy ismerem magam, úgy is lesz még valami...

(Az elsőért bocsi, ha valaki nem ért egyet velem... de ezt nem azért tettem szóvá, hogy most mindenki letámadjon, mert nem egyezik a véleményünk... úgyhogy remélem senkinek nem zavartam meg a lelkibékéjét

)