Ma éppen mivel van tele a tököd?
2015. augusztus 16. 13:57
Tudom, hogy nem kéne magamra vennem, de most már elegem van abból, hogy csak mert nem szólok érte, azt hiszik, kritizálhatnak engem. Ráadásul pont a barátaim és egy családtagom. Köszönöm, de nem kell megjegyezni, hogy mik a külső/belső hibáim, én magam is nagyon jól tudom. Pedig már végre kezdett visszajönni az életkedvem és az önbizalmam, erre most megint lement nullára.
2015. augusztus 16. 17:07
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Basszus,nem hiszem el.Írtam ide egy egész regényt,erre lefagyott a laptopom,és törlődött az egész.Jó,mondjuk már vagy 5 éves szegény,de pont ilyen helyzetekben kell lefagynia,mikor már tök sokat írtam?Sajnos amíg nem lesz saját keresetem,addig nem tudok újat venni,nincs egy felesleges 100.000 forintja számomra valakinek?
Hú,és nem tudom ugyanolyan jól és dühödten leírni amit az előbb írtam,sokkal rosszabbul tudom csak,és kifelejtem,amit abban írtam.Nem is tudom újraírjam-e,de megpróbálom.Az van,hogy az anyám élettársának a 30 körüli(inkább 30 felettiek)lányai mindig itt lógnak...minden hétvégén jönnek,mikor anyám is itt van,és tök jól ellennénk.Ezek a nők szörnyűek.A normál hangszín náluk az,hogyha kiabálnak.és sajnos olyan éles,magas hanggal vannak megáldva,hogy a dobhártyám kiszakad,mikor itt vannak.Ma is valami kutyán veszekedtek 5 órán keresztül,szerintem az egész utcán hallani lehetett a magas nyervákolásukat.Bár az utcában élő c.igányokat biztos nem zavarta,ők is mindig ordibálnak.Néha olyan ez,mint valami gettó.Az anyám mindig főz,süt nekik kaját,de minek?Ahogyan viselkednek,meg sem érdemlik.Az egyik a kis 3 éves kiabálós gyerekét is mindig hozza,aki csak úgy benyit a szobámba,és ha nem vagyok éppen bent,akkor mindent összetapogat,meg szétdobál...az anyja nem tudta megnevelni.A rágómat elkobozza.Ráadásul az a helyzet,hogy múltkor vagy 2 és fél hétig itt is aludt nálunk az egyik lánya,és emiatt a bátyámmal kellett egy szobában sínylődnöm,aki nagyon horkol és nyöszörög álmában,és nem tudtunk elférni rendesen.Ráadásul meleg is volt,mint a dög.Semmi levegő.Éjszaka folyton kiment hangosan pisilni,mindig hangosan bevágja az ajtókat meg a hülye ágy nyöszörög nagyon,bár az már nem az ő hibája.és az a nő tudott volna a nővéréhez is költözni addig,amit itthon jogsit csinál(bár amilyen szerencsétlen,biztos nem sikerül neki),ott lenne is neki külön fürdő meg külön szint a házban,nem kellett volna nekünk is nyomorognunk miatta.de ott szegénynek nem működött normálisan a net,és fizetnie is kellett volna valamennyi összeget,hogy ott van,ezért inkább ide az apjához jött(aki anyám élettársa,ha nem magyaráztam el világosan)...mert itt mindig készít valaki kaját,elmosogatunk,takarítunk,én is besegítek anyának a hazahozott munkájába...(gyárban dolgozik,és hülye porszívóalkatrészeket kell összeraknom,főleg én csinálom,a fél napom rámegy arra)szóval itt élhet,mint a kiskirálylány.Az apja nem cseszte le igazán semmiért,2 órán keresztül hajat mos,(csak egy fürdőnk van,úgyhogy elég gyászos a helyzet)közben a tablet-jén dumál hangosan a pasijával,aki eltartja őt külföldön,és utána 2 órán keresztül vasalja a haját,meg hangosan rappet hallgat és egész délelőtt nem lehetett miatta bemenni a fürdőbe.Evés közben (!!)is skype-on beszélt a pasijával a konyhában.Aztán nem is kérdezte meg,hogy a pasija is idejöhet-e hozzánk,csak úgy jött és itt termett és ő sem adott semmit cserébe hogy itt volt nálunk,csak itt élősködött,és nem segített semmiben.Tőle is olyan ideges voltam,olyan kis b.zisan beszél meg úgy,mint valami kisgyerek...ilyen undorító swag stílusa van,miközben 5 méter magas.Mikor kimentem reggel konyhába,rám néz a k.öcsög,és nem is köszön meg semmi....és a csajt az apja nem szólta le,mikor rengeteg vizet elpazarolt,de tényleg...de mikor én valamit nem mosogatok el,akkor rámszól.Mikor jöttek vendégségbe mamámék,akkor a csaj gyorsan berohant a bátyám szobájába(ott tudtuk elszállásolni)és ki sem ment onnan,nem is köszönt nekik,meg semmi.de azért én legyek rendes anyám élettársának a lányaival.Amikor úgy bunkók és önzőek,ahogy vannak.A csaj semmit nem dolgozik évek óta,mindig egy pasi tartja el külföldön,és egyszer azért nem ment vissza dolgozni egy helyre,mert LETÖRT A KÖRME.(!) Úgyhogy szépen egy hétre mamámékhoz mentem,mert nem bírtam már itt a folytonos kajabálást meg miegymást.de nem akartam mamáméknál sokat lenni,mert az meg bunkóság lenne azért.de most már végre anyám élettársa elküldte őket a nővéréhez,akit nem is zavar,ha odamennek egyébként.Csak sajnos hétvégente így is jönnek és mindent felborítanak.Amúgy nagyon koszosak,minden szennyest meg tányért úgy hagynak az asztalon meg maradékot stb.Egyszer beszélgettem is azzal a csajjal,hogy nekem mostanában pótvizsgára kell készülnöm,de csak annyit mondott hogy igen...? pff.nem kérdezte hogy nem zavarunk közben vagy valami?le sem szarja hogy kivel mi van,hogy odafigyeljen a többi emberre....csak neki legyen jó minden és nehogy közben bármiben is segítenie kelljen.és hogyha valaki valamiért lecseszi,akkor neki áll feljebb és nyivákol a magas hangján.Amúgy a nővére a csajnak meg féltékeny volt rám,mikor 14 éves koromban ideköltöztünk,mert anyám összejött az apjával...és 30 évesen féltékeny lett rám,hogy az apjával élek.TeAtyaÚrIsten.Azért is lógott mindig ő is itt a nyakunkon,amikor jól esett neki...nem is mondta hogy jön,csak úgy jött mindig,volt hogy nem is köszönt,csak egyből bement a házba,és kivett valamit a hűtőből és evett.(amúgy nem is az apja veszi a kaját,hanem az anyám)Fú,biztos van még rengeteg dolog,amit nem írtam le,de most befejezem,nem akarom hogy az egész oldalt elfoglalja a szövegem.Közben azon agyalok hogy érdemes-e tovább tanulnom vagy inkább húzzak-e ki külföldre dolgozni.......még mindig nem írtam le mindent,ami zavar,de megkímélem azokat,akik esetleg ezt is olvasták...és meg is köszönöm,ha elolvasta valaki.Senkinek nem mondhatom el ilyen őszintén.
2015. augusztus 16. 17:08
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Idézet (ApusztákBoszorkánya @ 2015.08.16. 17:07)
Basszus,nem hiszem el.Írtam ide egy egész regényt,erre lefagyott a laptopom,és törlődött az egész.Jó,mondjuk már vagy 5 éves szegény,de pont ilyen helyzetekben kell lefagynia,mikor már tök sokat írtam?Sajnos amíg nem lesz saját keresetem,addig nem tudok újat venni,nincs egy felesleges 100.000 forintja számomra valakinek?
Hú,és nem tudom ugyanolyan jól és dühödten leírni amit az előbb írtam,sokkal rosszabbul tudom csak,és kifelejtem,amit abban írtam.Nem is tudom újraírjam-e,de megpróbálom.Az van,hogy az anyám élettársának a 30 körüli(inkább 30 felettiek)lányai mindig itt lógnak...minden hétvégén jönnek,mikor anyám is itt van,és tök jól ellennénk.Ezek a nők szörnyűek.A normál hangszín náluk az,hogyha kiabálnak.és sajnos olyan éles,magas hanggal vannak megáldva,hogy a dobhártyám kiszakad,mikor itt vannak.Ma is valami kutyán veszekedtek 5 órán keresztül,szerintem az egész utcán hallani lehetett a magas nyervákolásukat.Bár az utcában élő c.igányokat biztos nem zavarta,ők is mindig ordibálnak.Néha olyan ez,mint valami gettó.Az anyám mindig főz,süt nekik kaját,de minek?Ahogyan viselkednek,meg sem érdemlik.Az egyik a kis 3 éves kiabálós gyerekét is mindig hozza,aki csak úgy benyit a szobámba,és ha nem vagyok éppen bent,akkor mindent összetapogat,meg szétdobál...az anyja nem tudta megnevelni.A rágómat elkobozza.Ráadásul az a helyzet,hogy múltkor vagy 2 és fél hétig itt is aludt nálunk az egyik lánya,és emiatt a bátyámmal kellett egy szobában sínylődnöm,aki nagyon horkol és nyöszörög álmában,és nem tudtunk elférni rendesen.Ráadásul meleg is volt,mint a dög.Semmi levegő.Éjszaka folyton kiment hangosan pisilni,mindig hangosan bevágja az ajtókat meg a hülye ágy nyöszörög nagyon,bár az már nem az ő hibája.és az a nő tudott volna a nővéréhez is költözni addig,amit itthon jogsit csinál(bár amilyen szerencsétlen,biztos nem sikerül neki),ott lenne is neki külön fürdő meg külön szint a házban,nem kellett volna nekünk is nyomorognunk miatta.de ott szegénynek nem működött normálisan a net,és fizetnie is kellett volna valamennyi összeget,hogy ott van,ezért inkább ide az apjához jött(aki anyám élettársa,ha nem magyaráztam el világosan)...mert itt mindig készít valaki kaját,elmosogatunk,takarítunk,én is besegítek anyának a hazahozott munkájába...(gyárban dolgozik,és hülye porszívóalkatrészeket kell összeraknom,főleg én csinálom,a fél napom rámegy arra)szóval itt élhet,mint a kiskirálylány.Az apja nem cseszte le igazán semmiért,2 órán keresztül hajat mos,(csak egy fürdőnk van,úgyhogy elég gyászos a helyzet)közben a tablet-jén dumál hangosan a pasijával,aki eltartja őt külföldön,és utána 2 órán keresztül vasalja a haját,meg hangosan rappet hallgat és egész délelőtt nem lehetett miatta bemenni a fürdőbe.Evés közben (!!)is skype-on beszélt a pasijával a konyhában.Aztán nem is kérdezte meg,hogy a pasija is idejöhet-e hozzánk,csak úgy jött és itt termett és ő sem adott semmit cserébe hogy itt volt nálunk,csak itt élősködött,és nem segített semmiben.Tőle is olyan ideges voltam,olyan kis b.zisan beszél meg úgy,mint valami kisgyerek...ilyen undorító swag stílusa van,miközben 5 méter magas.Mikor kimentem reggel konyhába,rám néz a k.öcsög,és nem is köszön meg semmi....és a csajt az apja nem szólta le,mikor rengeteg vizet elpazarolt,de tényleg...de mikor én valamit nem mosogatok el,akkor rámszól.Mikor jöttek vendégségbe mamámék,akkor a csaj gyorsan berohant a bátyám szobájába(ott tudtuk elszállásolni)és ki sem ment onnan,nem is köszönt nekik,meg semmi.de azért én legyek rendes anyám élettársának a lányaival.Amikor úgy bunkók és önzőek,ahogy vannak.A csaj semmit nem dolgozik évek óta,mindig egy pasi tartja el külföldön,és egyszer azért nem ment vissza dolgozni egy helyre,mert LETÖRT A KÖRME.(!) Úgyhogy szépen egy hétre mamámékhoz mentem,mert nem bírtam már itt a folytonos kajabálást meg miegymást.de nem akartam mamáméknál sokat lenni,mert az meg bunkóság lenne azért.de most már végre anyám élettársa elküldte őket a nővéréhez,akit nem is zavar,ha odamennek egyébként.Csak sajnos hétvégente így is jönnek és mindent felborítanak.Amúgy nagyon koszosak,minden szennyest meg tányért úgy hagynak az asztalon meg maradékot stb.Egyszer beszélgettem is azzal a csajjal,hogy nekem mostanában pótvizsgára kell készülnöm,de csak annyit mondott hogy igen...? pff.nem kérdezte hogy nem zavarunk közben vagy valami?le sem szarja hogy kivel mi van,hogy odafigyeljen a többi emberre....csak neki legyen jó minden és nehogy közben bármiben is segítenie kelljen.és hogyha valaki valamiért lecseszi,akkor neki áll feljebb és nyivákol a magas hangján.Amúgy a nővére a csajnak meg féltékeny volt rám,mikor 14 éves koromban ideköltöztünk,mert anyám összejött az apjával...és 30 évesen féltékeny lett rám,hogy az apjával élek.TeAtyaÚrIsten.Azért is lógott mindig ő is itt a nyakunkon,amikor jól esett neki...nem is mondta hogy jön,csak úgy jött mindig,volt hogy nem is köszönt,csak egyből bement a házba,és kivett valamit a hűtőből és evett.(amúgy nem is az apja veszi a kaját,hanem az anyám)Fú,biztos van még rengeteg dolog,amit nem írtam le,de most befejezem,nem akarom hogy az egész oldalt elfoglalja a szövegem.Közben azon agyalok hogy érdemes-e tovább tanulnom vagy inkább húzzak-e ki külföldre dolgozni.......még mindig nem írtam le mindent,ami zavar,de megkímélem azokat,akik esetleg ezt is olvasták...és meg is köszönöm,ha elolvasta valaki.Senkinek nem mondhatom el ilyen őszintén.
amúgy a köcs.ög vagy a c.igány miért sértő szó?Az oldal szerint az.
Ú,basszus nem válaszolni akartam rá,hanem csak szerkeszteni,na ezt jól megoldottam...jesszus
BOCS AZ 5 KM SZÖVEGÉRT ÉS HOGY VÉLETLEN A VÁLASZOL GOMBRA NYOMTAM.NÉZZÉTEK EL NEKEM,NYOMI VAGYOK.
2015. augusztus 16. 17:49
|
|
|
Ja,igen,és mikor a pasija kint volt külföldön,ő meg nálunk,mondta hogy hiányzik neki,egy nap 50szer elmondta neki skyep-on vagy hogy írják én nem használom xD de mikor már pár napja itt volt nálunk a pasija is,facebookon ilyet mert kiírni: magány..
és hozzácsatolt egy béna számot..
2015. augusztus 16. 18:44
Túl fáradt vagyok, vagy nem tudom, de kész káosz vagyok. Válaszoltam egy kérdésre a falamon, erre rögtön írtam egy másik, értelmetlen dolgot, arra hivatkozva,hogy a melegben nem fog az agyam. Most, hogy láttam mit szerencsétlenkedtem össze, agybajt kapok, mert úgy is látni fogja az akinek írtam.
És ez a hozzászólás is értelmetlen.
1 felhasználónak tetszik:
Lovatics04
2015. augusztus 16. 21:29
|
|
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline
|
Azzal, hogy én vagyok megsértve de még akkor is egyesek úgy ki tudják magukat beszélni, hogy az nem igaz és úgy tűnjön mintha minden az én hibám lenne...
2015. augusztus 16. 22:04
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ha 14 évesen látom férjemül fogadtam volna. 17 évesen is legszívesebben annak fogadnám, pedig azthittem kinőttem abból hogy az ilyen típusú srácok tetszenek, de nem. És ő annyira tökéletes a szememben. Pedig korántsem az :)) Nem vagyok szerelmes, szerintem még soha nem is voltam az, fogalmam sincs mi az. Csak szar, hogy mindenkinek van valakije csak nekem nincs. Hiába lehetne más fiú az életemben mindenkit hozzá hasonlítok, senki nem elég jó. Még a zenei ízlésünk is tök ugyanaz (részben), és ettől csak mégjobban fáj, hogy soha nem lesz az enyém. soha most inkább elmegyek sírni
2015. augusztus 17. 12:08
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Idézet (One Direction 2015 @ 2015.08.16. 18:44)
Túl fáradt vagyok, vagy nem tudom, de kész káosz vagyok. Válaszoltam egy kérdésre a falamon, erre rögtön írtam egy másik, értelmetlen dolgot, arra hivatkozva,hogy a melegben nem fog az agyam. Most, hogy láttam mit szerencsétlenkedtem össze, agybajt kapok, mert úgy is látni fogja az akinek írtam.
Rám gondolsz, hogy nekem írtad?
ON: Ma van a szülinapom és ez is el van cseszve, mint a többi.
Cute girl 998
2015. augusztus 17. 12:23
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Azzal, hogy nincs egy személy a környezetemben, akiben megbízhatnék mióta Mamám már nincs köztünk, mert senkiben nincs annyi hogy titkot tudjon tartani, folyton jártatni kell a p*fájukat. Pedig sok minden összejött mostanában amit jó lenne megbeszélni egy olyan emberrel akiben megbízhatok...
Plusz komolyan megutáltam a gyerekeket... Annyira hogy eldöntöttem nem is lesz kölköm soha. Náluk iszonyatosabb teremtmény nem létezik^^
Plusz komolyan megutáltam a gyerekeket... Annyira hogy eldöntöttem nem is lesz kölköm soha. Náluk iszonyatosabb teremtmény nem létezik^^
2015. augusztus 17. 18:40
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mély letargiába estem tegnap, amikor is délelőtt olvastam, hogy elmarad a Nickelback koncert Chad elhúzódó gégebetegsége miatt. Pár éve sajnos az anyagiak miatt nem jött össze, bár akkor el is pityeredtem - A Skillet volt az előzenekar. Pont minap nézegettem amúgy a Ticket express oldalát, hogy jó lenne megelőlegezni párommal magunknak a karácsonyi ajándékot. Jó lett volna, de hát ez van. Ha már témánál vagyunk, akkor az éjszakázással van ki a hózsákom. Sok a problémás gyerek, majdhogynem egyedül voltam a saját részlegemben és éjszaka kettő után olyan szinten szétszórt voltam, hogy a dokumentációkat is alaposan elb*sztam. Reggel kilenc körül tudtam csak lefeküdni aludni, hiába is jött a váltás fél hét körül. Most pedig fáradt vagyok és szétrobban a fejem ettől a változékony időtől. Munkában meg ablakot sem nyithattam ugye, mert hiába is vannak beállítva az inkubátorok 33-35 fokra, veszélyeztethetem a babucik életét akár a pár fokos hőmérséklet változtatással is. Igazából igyekszem pozitívan nézni - 35 fok meleg és 80%-os páratartalom = ingyen szauna. Végülis mindenben van valami jó...
2015. augusztus 17. 18:43
Idézet (Lovatics04 @ 2015.08.17. 12:08)
Rám gondolsz, hogy nekem írtad?
Ahha
ON: Nem akarok fogyózni, mert nem akarom a szervezetem roncsolni, meg amúgy sem vagyok (már) olyan kövér, így inkább nem eszek hat után, és próbálok kevés csokit enni, vagy nem eszek egyáltalán. De genetika, drága genetika, hiáb csinálom ezt, az eredménye 1 hülye leadott kiló.
Lovatics04
2015. augusztus 17. 20:39
Időjárás, what else. Jóapám most hívott, hogy ma nem jön haza, mert egyszerűen képtelen átverekedni magát Budáról Pestre.
Szandi0820
2015. augusztus 18. 10:45
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Tegnap volt a szülinapom és elég sokan felköszöntöttek, olyanok is, akikre nem is számítottam , mert nem nagyon szoktunk beszélgetni stb. De persze a másoduncsim se most, se a névnapomkor nem tud felköszönteni. Megértem, hogy összevesztünk, de én is felköszöntöttem a szülinapján, pedig akkor már haragban voltunk. Hát nagyon kösz. Van olyan barátnőm, aki szó szerint lesz*rta, hogy szülinapom volt, még egy tetves SMS-t se küldött. Aztán meg én vagyok a sz*r, hogyha elfelejtem felköszönteni Őket...
2015. augusztus 18. 14:31
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Ezzel a rohadt aftával (hámhiány) a számban. Akinek már volt az tisztában van vele milyen fájdalmasan egy kis szemétláda ez. Tegnap óta csak egy pirított kenyeret, meg két bundáskenyeret ettem. Amikor ebédet akartam enni egyszerûen feladtam, annyira fájt belül a szám. Ráadásul a fogam hozzá is ér ezekhez a kis fehér hólyagocskákhoz, ami egyébként remek, komolyan. Most próbálom glycosept-tel kezelni, viszont ez szinte marja a sebet. Nos, legalább anyámnak nem kell fõznie rám, hurrá!
Ráadásul az ajkam egy picike kis része be van lilulva mert amikor vasárnap apám hátulról belement egy kocsiba sikerült bevernem a fejem és beharapnom a számat. Nem azért, de imádom amikor lefékeznek elõttünk és csak egy pillanaton múlik, hogy mi is meg tudunk-e állni. Szerencsére éppen kiértünk a körforgalomból, így lassan mentünk, a kocsinak se lett nagyon baja.
Szandi0820
2015. augusztus 18. 17:11
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Idézet (lacie @ 2015.08.16. 13:57)
Tudom, hogy nem kéne magamra vennem, de most már elegem van abból, hogy csak mert nem szólok érte, azt hiszik, kritizálhatnak engem. Ráadásul pont a barátaim és egy családtagom. Köszönöm, de nem kell megjegyezni, hogy mik a külső/belső hibáim, én magam is nagyon jól tudom. Pedig már végre kezdett visszajönni az életkedvem és az önbizalmam, erre most megint lement nullára. 
Ismerős... velem is mindig ez van.
2015. augusztus 18. 17:41
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Hogy másokon akarok segíteni, de még véletlenül sem úgy, hogy meg mondanám, mit csináljon, óvatosan próbálom elmagyarázni neki a tök egyértelmű dolgokat. Részletesen leírok mindent, amit gondolok, már tisztára elegem van belőle, és erre én vagyok a rossz, letilt, és nekem van egy egész estén és éjszakán át bűntudatom. Na, hát szép, mondhatom.
Ja, és hogy a témába vágjak az ilyen 14-16 éves idióták, akik azt hiszik, hogy ők már mekkora arcok, pia, fű meg minden... És igen, én vagyok a gáz, amiért nem csinálom.
Ja, és hogy a témába vágjak az ilyen 14-16 éves idióták, akik azt hiszik, hogy ők már mekkora arcok, pia, fű meg minden... És igen, én vagyok a gáz, amiért nem csinálom.
2015. augusztus 18. 18:44
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
azzal, hogy sose lehet egy kis nyugalom, de főleg nagyapám exnőjével. nagyjából három évig együtt voltak, addig néha betekintést nyerhettünk a kis... sötét múltjába, dehát aki k... ribizli akar lenni, hát legyen, az ő élete, hol érdekel engem. a drágát pszichiátrián kezelik mert őrült, minden évben bent fekszik talán egy hónapot meg kilószámra szedi a gyógyszereket, kicsikét beszámíthatatlan és instabil, de amúgy rendes volt, nem is volt vele bajom soha. viszont ment orrba-szájba a másik csesztetése, a nő szerint nagyapám meglopta, nagyapám szerint többször vitte haza a nő a ruháit, rendszeresen nekikoppantak üvegek a kocsi ajtónak, satöbbi. most nagyon csúnyán összevesztek, már vagy négy hónapja szétmentek. kiment nagyapámhoz, hogy fogadja vissza, nemet mondott, a nő nekiesett. aztán elkezdte levélben fenyegetni, hogy így-úgy megöli. aztán elkezdtek nekünk is jönni a levelek, hogy így-úgy tönkreteszi meg kicsinálja nagyapámat, meg hogy mi is mekkora ez meg az vagyunk.
pont tegnap kérdezte ismerősöm, hogy na mi van vele, boldogan dicsekedtem, hogy úgy tűnik, végre megunta, erre most jön anyám, hogy telefonált az ismerőse a postáról, hogy van egy félrecímzett levelünk a nő monogrammjával, és ennek örömére megosztotta velem, hogy a múltkor nekiment anyámnak a bolt közepén, ott fenyegetőzött, kezet emelt rá - aztán gondolom a biztonsági kidobta. alig várom, hogy felhozza az ismerős a levélkét, de fusson csak össze velem, kiprovokálok egy nyolc napon túl gyógyuló kis sérülést, úgyis hasonlóan nagy pofám van mint neki, aztán rohadjon meg a börtönbe ez a rohadt szociopata gyökér. ja, hogy őt börtönbe se zárhatják, mert papírja van az állapotáról, pff.
azért mert ő nem bírja elviselni, hogy nagyapámnak nem kell, mi a fszért kell minket zaklatni? illetve egy majd' hetvenéves "felnőtt, érett" nő, hogy képes ennyire gyerekesen és elborultan viselkedni? főleg, mikor még együtt voltak, azon ment a hiszti, hogy mennyire megkeseríti nagyapám az életét, döntse már el bsszameg. ez a kis közjáték nagyjából négy hónapja megy, vajon mennyi kell még ahhoz, hogy tényleg engem is leálljon fenyegetni meg rám is kezet emeljen azért, amihez semmi közöm? miért nem tud egyszerűen bőgni a fszijának meg szapulni minket, mint ahogy nekünk az exeit? hogy rohadna meg, másra se volt szükségem, mint egy nagy eséllyel ön- és közveszélyes őrültre.
pont tegnap kérdezte ismerősöm, hogy na mi van vele, boldogan dicsekedtem, hogy úgy tűnik, végre megunta, erre most jön anyám, hogy telefonált az ismerőse a postáról, hogy van egy félrecímzett levelünk a nő monogrammjával, és ennek örömére megosztotta velem, hogy a múltkor nekiment anyámnak a bolt közepén, ott fenyegetőzött, kezet emelt rá - aztán gondolom a biztonsági kidobta. alig várom, hogy felhozza az ismerős a levélkét, de fusson csak össze velem, kiprovokálok egy nyolc napon túl gyógyuló kis sérülést, úgyis hasonlóan nagy pofám van mint neki, aztán rohadjon meg a börtönbe ez a rohadt szociopata gyökér. ja, hogy őt börtönbe se zárhatják, mert papírja van az állapotáról, pff.
azért mert ő nem bírja elviselni, hogy nagyapámnak nem kell, mi a fszért kell minket zaklatni? illetve egy majd' hetvenéves "felnőtt, érett" nő, hogy képes ennyire gyerekesen és elborultan viselkedni? főleg, mikor még együtt voltak, azon ment a hiszti, hogy mennyire megkeseríti nagyapám az életét, döntse már el bsszameg. ez a kis közjáték nagyjából négy hónapja megy, vajon mennyi kell még ahhoz, hogy tényleg engem is leálljon fenyegetni meg rám is kezet emeljen azért, amihez semmi közöm? miért nem tud egyszerűen bőgni a fszijának meg szapulni minket, mint ahogy nekünk az exeit? hogy rohadna meg, másra se volt szükségem, mint egy nagy eséllyel ön- és közveszélyes őrültre.
2015. augusztus 18. 21:28
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Néhány embernél szinte hallom, hogy odabent az agysejtek egymást rugdossák, hogy beinduljon a működés. Nem sok sikerrel.
Az egyik amiatt van kiakadva, hogy "milyen zárkózott vagyok", aztán, amikor beavatom egy személyes dolgomba, mintha egy hangszóróba beszélnék, aki nemhogy kipofázza azt, arra abszolút érdemtelen egyedeknek, de még röhögve megjegyzi, hogy ezek után semmit sem fogok neki elmondani. Aztán meg nyavalyog tovább, mert zavarja, hogy én "milyen zárkózott vagyok". WTF?
Az egyik amiatt van kiakadva, hogy "milyen zárkózott vagyok", aztán, amikor beavatom egy személyes dolgomba, mintha egy hangszóróba beszélnék, aki nemhogy kipofázza azt, arra abszolút érdemtelen egyedeknek, de még röhögve megjegyzi, hogy ezek után semmit sem fogok neki elmondani. Aztán meg nyavalyog tovább, mert zavarja, hogy én "milyen zárkózott vagyok". WTF?
2015. augusztus 18. 22:50
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Idézet (Nina 10 @ 2015.08.18. 14:31)
Ezzel a rohadt aftával (hámhiány) a számban. Akinek már volt az tisztában van vele milyen fájdalmasan egy kis szemétláda ez. Tegnap óta csak egy pirított kenyeret, meg két bundáskenyeret ettem. Amikor ebédet akartam enni egyszerûen feladtam, annyira fájt belül a szám. Ráadásul a fogam hozzá is ér ezekhez a kis fehér hólyagocskákhoz, ami egyébként remek, komolyan. Most próbálom glycosept-tel kezelni, viszont ez szinte marja a sebet.
Corsodyl-t próbáltad már? Nekem is gyakran előjönnek és nálam az segített, bár csíp, mint a fene, a háziorvos ajánlotta, de nem vényköteles.
On: szüleim ahelyett, hogy örülnének h nem a legdrágább ájfónért nyávogok, hanem egy teljesen reális kéréssel fordultam hozzájuk, azért is panaszkodnak. A bosszantó ebben az, hogy megígérték, hogy kapok egy új telefont, és ezért utasítottam vissza, hogy pasim használtját megkapjam, amivel amúgy tök jól ellettem volna. De nem, megígérték, azt' most panaszkodnak...
Főleg, hogy amúgy imádom a mostani telómat, nem akarnék megválni a kicsikétől de sajnos a képernyő haldoklik, egy négyéves telefont meg messze nem éri meg javíttatni...
2015. augusztus 19. 08:08
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
2. napja kezdem a reggelt a Starbucks-ban, tekintve hogy 17. 19:42 perc óta nincs áramunk -valahol darálni kell a Bones-t és tölteni a telelfonokat. A nem létező tököm is televan, az egy dolog, hogy nem tudok sorozatokat darálni -nagy sajnálatomra-, de az, hogy a hűtökből a drága húsok olvadnak, romlanak meg és lehet mindent kidobni a fenébe, az már jobban izgat. Ki fogja ezeket a károkat kifizetni?
Tegnap éjszaka másfél percre visszajött az áram, az egész társasház kijött ujjongani, erre a kinti elosztó lecsapta magát. Az elműsök jöttek, nézték, azt mondták, hogy 2 verzió van: vagy valami patront csapott le, vagy jó nagy szarban vagyunk. Bevallom, ha nem jön vissza délig az áram, megyek intézkedni az Elműbe és elküldök valakit a jó büdös fenébe. A másik, hogy hogyan leget egy pincébe???!!! lerakni egy elosztót? Az az első hely, ami beázik, ha nagy esők jönnek. Elvileg másfél méteres vizet szivattyúztak ki onnan....
Tegnap éjszaka másfél percre visszajött az áram, az egész társasház kijött ujjongani, erre a kinti elosztó lecsapta magát. Az elműsök jöttek, nézték, azt mondták, hogy 2 verzió van: vagy valami patront csapott le, vagy jó nagy szarban vagyunk. Bevallom, ha nem jön vissza délig az áram, megyek intézkedni az Elműbe és elküldök valakit a jó büdös fenébe. A másik, hogy hogyan leget egy pincébe???!!! lerakni egy elosztót? Az az első hely, ami beázik, ha nagy esők jönnek. Elvileg másfél méteres vizet szivattyúztak ki onnan....
10 felhasználónak tetszik:
TheDanush,
Jody,
Szandi0820,
Lil98,
ilus1996,
White Soul,
Wyrd,
Lovatics04,
icarlyluv,
Phaedra
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.