Ma éppen mivel van tele a tököd?
2015. augusztus 10. 13:25
Elegem van abból, hogy nem tudok haladni a saját dolgaimmal, mert mindig mások baromságaival kell foglalkoznom. Korrepetáljam az unokatesómat fizikából, mert sötét, szereljem meg a szomszéd wifijét, mert szakadozik, emailben is mindenkinek tanácsot kell adnom ilyen-olyan témában, amit egyébként ők is megtalálnának a neten, merthogy én is onnan keresem ki a választ, csak túl lusták már egy Google kereséshez is.
7 felhasználónak tetszik:
Lil98,
ApusztákBoszorkánya,
Szandi0820,
Cute girl 998,
Jody,
icarlyluv,
IQninja99
2015. augusztus 10. 21:26
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
húgom hétvégén nálunk aludt és éjjel levágta egyik oldalt a hajam (nem túl jó a kapcsolatunk..) méghozzá egészen rövidre. így ma a fodrásszal le kellett vágatnom a másik oldalt is -.- pedig már aránylag hosszú volt és egyenes esésű, de most megint félhosszú és lépcsős vágású, mert jobbat nem lehetett belőle kihozni és baromi szarul áll...utoljára egy éve volt ilyen hajam, örültem, mikor egyenesre lenőtt, de most megint elölről az egész -.- komolyan mindjárt sírva fakadok...
nem vagyok már így is elég csúnya? ><
2015. augusztus 10. 22:38
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Sydney Adams @ 2015.08.08. 22:40)
Állítanék be a konyhába gondolván, ma meglesz a nagy káming áut' Édesapámnak, hiszen Ő úgyis megérti az ilyesmit, elvégre állandóan az elfogadásról, a felebaráti szeretetről papol nekem, mire a sz*r is belém fagy a küszöbön a megjegyzésétől, amit valami tv-műsorra tesz: ,, Látod kislányom, mennyi itt mostanában a ferde hajlamú idióta, aki jó dolgában azt se' tudja, hová lessen. Pedig ez Istennek nem tetsző dolog. A társadalom szégyenfoltja az ilyen ember."
És akkor így legyek bárkihez is őszinte a családban, mikor a fele akkora hit fanatikus, hogy a Bibliát kívülről fújja, de képtelen elrugaszkodni a saját 200 évvel ezelőtti felfogásától, és mindenkit gyűlöl, elítél, megvet, akit csak lehet...
Ki leszek tagadva a femiliből', úgy érzem. És akkor a "" ferde hajlamúságom"csupán a transzneműség szintjén rekedt meg."
És akkor így legyek bárkihez is őszinte a családban, mikor a fele akkora hit fanatikus, hogy a Bibliát kívülről fújja, de képtelen elrugaszkodni a saját 200 évvel ezelőtti felfogásától, és mindenkit gyűlöl, elítél, megvet, akit csak lehet...
Ki leszek tagadva a femiliből', úgy érzem. És akkor a "" ferde hajlamúságom"csupán a transzneműség szintjén rekedt meg."
Úgy bírom ezt az "ez istennek nem tetszik" dumát
2015. augusztus 11. 01:35
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Vannak olyan aranyos tagok, hogy az egyébként tök korrekt véleményekre, amiben nem hogy gyűlölet nincs az adott sztár felé de még ráadásul csak csupa dicséret van felsorakoztatva, arra valaki/valakik meg rányomnak egy negatívat
2015. augusztus 11. 17:53
Ma minden bajom van.
- Először is, frászt kapok már a rovaroktól. Ma éjszaka is arra keltem, hogy egy hatalmas sáska repült az ágyamba.
- Újra elkezdett szúrni a mellkasom, és nem tudom, mitől.
- Nagyon hiányzik Ő.
- Először is, frászt kapok már a rovaroktól. Ma éjszaka is arra keltem, hogy egy hatalmas sáska repült az ágyamba.
- Újra elkezdett szúrni a mellkasom, és nem tudom, mitől.
- Nagyon hiányzik Ő.
2015. augusztus 12. 03:28
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Csak kis híján krtambsztamvertem szét aszobámat, mire egy fiókban kb. 10000 lap között megtaláltam két értelmes rajzomat. 7kor kelek, 4 óra alvás nem lesz meg.
2015. augusztus 12. 07:09
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Idézet (Phaedra @ 2015.08.09. 20:46)
Hat, koszonom.
remelhetoleg ilyen szerencsesen vegzodik a dolog velem is... vagy bem szerencsesen. Jovore ugyis lesz diakmunkam, valoszinuleg Pestre fogok jarni tanulni, lesz penzem. Akar minden hetvegen utazok, ha neki nincs kedve, megerne par kolbaszos ejszakaert.
de szigoruan csak gabonakolbasz. Kerdes, hogy igy hogyan vennej magamnak laptopot, amin a koliban szerkeszthetem a zenem, suliszunetekben meg felvennem otthon a vokalokat is. -nem szeretnem felsikitani, visigani, horogni a fel kolit.
oke, enni voltam, tovabbi szep napszakot mindenkinek.
Faj a fejem.
Faj a fejem.
Én is utaznék minden hétvégén, de azért Hollandia kicsit messze van, főleg h a repülőtérről még 4 óra vonattal....így marad az évi 2-3 találkozó...
Ez nem is annyira off tekintve hogy éppen nekem is a távolsággal van tele a nemlétezőm... egyszerűen csak fájdalmas, hogy mennyire üres minden nélküle, és mennyire minden a szobámban rá emlékeztet és rendesen elbúcsúzni sem tudtunk, mert a reptéren nem lehet megállni... (aztán persze h nálunk romlott el a sorompó és álltunk ott 10 percet...
Senkinek nem ajánlom igazából a távkapcsolatot, soha.
2015. augusztus 12. 13:09
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Bogiii5 @ 2015.08.12. 08:44)
Hogy az egész twitter és instagram tele van azzal hogy ki "A".
Épp emiatt akartam nyervákolni én is. Nem igaz, hogy annyi tekintettel nincsenek a többi rajongóra a világon, hogy legalább egy nappal utána kezdjenek el trendelni, amire a világ többi részén élők is megnézhetik...
2015. augusztus 12. 15:32
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Most azert vagyok kepmutato es azert vagyok lebszva, mert 2 nappal ezelott zabaltam sajtos pizzat, most meg hoztak nekem nasit, en itt zabalom, aztan mondom erdekes ize van - extrudalt buzapehely Sajttal. Szova tettem, hisztiztem, asz' le vagyok ugatva.
en dontesem, mindenki kussoljon.
2015. augusztus 13. 01:39
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.08.10. 22:38)
Úgy bírom ezt az "ez istennek nem tetszik" dumát
Honnan tudják, csezmeg? Teáztak vele? Kitartást a családodhoz.
(ne ijedj meg, új profil)
Köszönöm, megpróbálom tartani a frontot, de perpillanat megint Miattuk jöttem billentyűt koptatni.
No, hol is kezdjem? Ja, igen, a csípős megjegyzések. Miért vagyok ennyire antiszociális(whut?), inaktív? SZENTSÉGTÖRŐ?és még sorolhatnám. Megint ott tartunk, hogy senkinek nem felel meg a viselkedésem, cselekedeteim, a stílusom, a hozzáállásom, egyebek. Ellenben az, hogy sikeresen kigyógyultam egy mentális macska-egér játékból - nem rongyrázás végett írom - saját erőmből, elfogadtam ezt a istenujjazta' világot minden hülyeségével, önmagammal együtt; szájízkérdés csupán, mert fel lehet ezt fogni tragédiaként is. Miért ne? Sőt, mikor a gyerek az Ő kedvükre akarna tenni, tegyük azt is p*rasztproli stílusban, álljon csak a bál. Bezzeg' mások gyereke, bezzeg az úristen'.
Mindegy, megint feleslegesen idegeskedem a semmin, nem érdekel. Mindenki dugja fel a kibeb*szott szentírását, énekeskönyvét, amit akar - nem vagyok hajlandó olyanok mekegésére adni, akik még jóformán most ébrednek fel, miszerint Krisztus utáni időket élünk, ha rokon, ha nem.
Találkozunk a pokolban, testvéreim!
Legalább sok lesz az ismerős.
8 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Phaedra,
Lil98,
Szandi0820,
Jody,
exoverdose,
Wyrd,
IQninja99
2015. augusztus 13. 17:50
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Szegény gépem annyira akadozik és haldoklik, hogy néha úgy érzem, hogy mindjárt elsírom magam. De komolyan, mi van ezekkel a mai elektromos cuccokkal, hogy egy 2 éves laptop így bedöglik? Ráadásul felújítják a lakásunkat, és az egyik munkás el**szta a vízvezetéket, meg amúgy is ettől a melegtől is kivagyok, (gondolom attól mindenki) és a gondolatától is rosszul vagyok, hogy bő fél hónap múlva suli.
2015. augusztus 13. 19:16
Már 40 (!) nő vádolja azzal Bill Cosbyt, hogy megerőszakolta őket, és csomóan még mindig képesek a nőket hibáztatni azért, ami történt velük. Az az ember bedrogozta, és úgy erőszakolta meg őket, mégis mit kellett volna csinálniuk?
A másik meg, hogy miért csak most mondják. Mondjuk azért, mert amikor ezek a dolgok történtek (60-as, 70-es évek), Bill Cosby bazi nagy sztár volt, és ha ezek a nők akkor jelentik fel, az lett volna a vége, hogy az ügyvédek kimossák a hapsit, a nőket meg kirúgták volna a munkájukból, megalázták és megbélyegezték volna. Undorító, hogy ilyen sok emberben minimális megértés sincs az ilyen ügyekben.
8 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Lil98,
Szandi0820,
Jody,
exoverdose,
ApusztákBoszorkánya,
icarlyluv,
IQninja99
2015. augusztus 13. 19:42
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Azt gondolom én nem vagyok nő,és semmi nőiesség nincs bennem..
Nem is leszek jó nő,bombanő..Ha jó lenne akkor megáldana a JÓISTEN..
15 Évesen nő?nem 18 éves kortól felnőtt....haha...Szép világ..
Nem is leszek jó nő,bombanő..Ha jó lenne akkor megáldana a JÓISTEN..
2015. augusztus 13. 19:58
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Édesapám dühkitöréseit nem tudom már kezelni. Megint az öklöm bánta meg.
2015. augusztus 13. 20:15
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Azzal, hogy mostanában nagyon-nagy közügy lett a magánéletem és már mindenki férjhez adna, meg már az 5. gyereket hordatná ki velem.
Ember, még csak 23 éves leszek, hol a fenébe vagyok elkésve vele? Sehol...
Hadd ne rohanjak már csak azért, mert régen ez volt a trendi.
6 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Lil98,
ApusztákBoszorkánya,
Jody,
IQninja99,
exoverdose
2015. augusztus 14. 00:44
Most nagyon kivagyok. Apukám külföldön dolgozik és ma ment vissza. Két hónap múlva jön haza, az r*hadt sok idő. Nehéz ez az egész, de ott legalább van normális munka. De az pluszba hozzátesz még, hogy jövőhéten szerdán lesz a szülinapom, múlt évben se volt itt.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.