Idézet (Metamorphosis @ 2015.07.19. 01:19)
Most már végképp lehangol, hogy az emberi idiotizmusnak nincs semmiféle határa. Azaz azok az „emberek” akik előítélettel igen de 2 agysejtnél többel nem rendelkeznek. Továbbá azzal, hogy a saját apám és olykor még anyám is közéjük tartozik (ez a kisebbik gond) főként azzal van a probléma, hogy alig van stílusban/személyiségben hozzám közelálló egyén a környezetemben nos.. ez eléggé kiábrándít az életből.
Ja és a rosszindulatú csőcselék akik folyamatosan jobbnak hiszik magukat másnál (mármint azoknál akik nem úgy öltözködnek mint ők) holott az intelligenciájuk a béka segge alatt van és a szókincsük kimerül az airmax és a swag kifejezésekben, de persze azért ők az istenf*ckin’swagcsászárok.
Ja és azzal is, hogy ezek szólják le a melegeket annak ellenére, hogy ők sem épp maszkulin jellegűek a rózsaszín póló és cipő kombinációban.
Na jó szerintem nem túlzok ha azt mondom utálom a generációmat, bár tény hogy tudatlan előítéletes b*rmok mindig voltak, és lesznek is (kár, hogy többségben) .
ÉÉS végül de nem utolsósorban az émelygést hozza rám egyes egomán senkiháziak viselkedése, hiszen ők aztán nagyon értelmesek és okosak mivel életük során kiolvastak már 2 könyvet de persze a csillagainkban a hiba és a 3543 kötelező olvasmányból az egri csillagokkal ki is merült a történet. Végem.
Ja és a rosszindulatú csőcselék akik folyamatosan jobbnak hiszik magukat másnál (mármint azoknál akik nem úgy öltözködnek mint ők) holott az intelligenciájuk a béka segge alatt van és a szókincsük kimerül az airmax és a swag kifejezésekben, de persze azért ők az istenf*ckin’swagcsászárok.
Ja és azzal is, hogy ezek szólják le a melegeket annak ellenére, hogy ők sem épp maszkulin jellegűek a rózsaszín póló és cipő kombinációban.
Na jó szerintem nem túlzok ha azt mondom utálom a generációmat, bár tény hogy tudatlan előítéletes b*rmok mindig voltak, és lesznek is (kár, hogy többségben) .
ÉÉS végül de nem utolsósorban az émelygést hozza rám egyes egomán senkiháziak viselkedése, hiszen ők aztán nagyon értelmesek és okosak mivel életük során kiolvastak már 2 könyvet de persze a csillagainkban a hiba és a 3543 kötelező olvasmányból az egri csillagokkal ki is merült a történet. Végem.
Nem képzelik magukat jobbnak bárki másnál, sőt ezen humanoid egyedek pont azért csinálják a csicsójukat' és boldogítanak mást az általában rendkívül értelmes & kulturált hangnemet megütő véleményükkel, mert magukat egy utolsó sz*rnak titulálják, amivel személy szerint csak egyet érteni tudok, mivel bár szubjektív, egy normál értelmi szintet megütő ember nem okoz másnak azzal kellemetlenséget, mert Náluk valami gikszer van otthon pölö'. Persze sokkal könnyebb külső segítség helyett az önbecsülésünket azzal kompenzálni, hogy a Többieket szóljuk le, valamint előadjuk környezetünknek, mekkora arcok vagyunk és így szépen belekerülünk egy kisebb ördögi körbe, + egy oly' géniuszokkal felfegyverkezett klikkbe, mint saját magunk. Nem tudom, a depresszió melyik elcsicskult' alfaja lehet ez, amivel manapság a legtöbb páwa, illetve swagl*tyó rendelkezik, mindenesetre módfelett kiábrándító nyavalya. Az istenf*uckincsászár' titulus pedig nem Őket illeti. Érdemes alaposabban megnézni egy dósafannyka', esetleg egy vargaf.ű.r.é.s.z.richárd' típusú élőlényt. Utóbbiról nekem momentán az Amerikai História X Danny-je ugrik be, annyira szánalmas már csupán a kinézetre is. Szóval szerintem ez a jelző abszolúte azokat a tinédzser éveiket taposó kollégáknak & kollegináknak jár ki, akik a mai korcs elvárásoknak ellent mondva fel merik vállalni a saját nézetüket a világról, a stílusukat, minden egyebüket... Természetesen hiába rizsázok erről egy olyan pályatársamnak, akinél merem képzelni, ez a fajta hangos véleménynyilvánítás evidens, mennyi "úszok az árral, mert döglött halnak lettem teremtve" kategóriás nyomi járkál az utcán, aki képes feladni még a személyiségét is, pusztán azért, mi módon megfeleljen egy társaság elvárásainak. Ájdontnó', hány totális lelki roncs fog szaladgálni emiatt 5-10 év múlva az utcákon, ellenben úgy érzem, nem mondok blődséget, amennyiben azt állítom, a mi generációnk sosem a százas izzóiról volt híres.

4 felhasználónak tetszik: