Mindennap képes vagyok eltűnődni azon, h mennyi beteg ember él a világban. De nem is értem, h miért is háborodok fel ezen...

Már megszokhattam volna, ennyi év alatt.
Furcsamód, én kis naiv és
tudatlan, egy olyan képet posztoltam valahová, ami másokban olyan szintű felháborodást váltott ki, h még csak meg sem fordult a fejemben, h ezzel ennyire beletaposhatok a lelki világukba. Max annyival le lehetett volna tudni, h vágok rá egy pofát, és tovább lapozok azon a kib.ott oldalon, és kész! Szemet hunyok felette. De neeem, miért is nee? Ehelyett szépen megkapom az osztás. Jó, most jöhettek azzal, h akkor én miért nem léptem tovább? Hát azért nem, kedves egybegyültek, mert rohadtul sokat tűrtem már másoknak, és most nem igazán vagyok olyan lelkiállapotban, h csak úgy elmenjek e felett!
Nem akarok ujjal mutogatni, vagy valami. Csak kissé felháborító! Jó, lehet, h megsértettem azzal a képpel valakit, de ez egyéni szoc.probléma.
Ahogy az is, hogy nem vagyok egy francos vegetáriánus!
És ha már ennyire átmegyünk "okosba", akkor az nem fog az emberiség kipusztulásához vezetni, h felfalják az összes növényt, meg egyéb tengeribizbaszokat? Azok is egyszer elfogynak, neeem??? Ja, a kagyló, a hal és a kis rákocskák nem élelőlények, igaz? Hát persze, h neeem. Miért is kérdem? Ja, mert tudatlan és informálatlan vagyok. Persze, mindenre meg van a válasz... Igaz, amit meg akarok enni az nem hízlal, nem élőlény, és nem egészségtelen.
Félreértés ne essék.
Nem akarok vitába bonyolódni, felesleges lenne!!! Megértésüket, előre is köszönöm!