Ismételten a családdal. Vagyis inkább anyuval. Vele már nagyon tele a hócipőm. Az a bajom, hogy nem veszi észre magát. Nem értem, apu hogyan bírja mellette. Olyan dolgokat művel, hogy teljesen kiakaszt, és teljesen elrettentő példaként tekintek már rá. Igen, az anyám, és szeretnem kéne, valahol mélyen szeretem is, de erre rájöttek azok a sérelmek, és dolgok, amik miatt sokkal inkább elrettent attól, hogy én is ilyen legyek. De rettenetesen félek, hogy ilyen leszek. Pedig igyekszem minél jobb lenni nála, csak azért eléggé... bennem vannak ezek a dolgok... Apu helyében már kiadtam volna az útját. Szánalmas... és hányingert kapok tőle... mostanában egyre sűrűbben.
A másik egy elég világfájdalom szintű dolog... na jó, nem, még sem, de engem iszonyatosan dühít... Elég nehéz nem rájönni, hogy iszonyatosan Marvel b**i vagyok, és néha hajlamos vagyok kiakadni. Ez nem is történt másképp a hétvégén sem. Mentünk pólókat venni a nyári szezonra. Egyből a felnőtt osztályon kezdtük, mert hát mégis csak az vagyok (de azért néha 5-nek sem mondanám magam...
Aztán a mai rohanó világ. Annyira gáznak érzem magam (itt egy kis irónia is van, ha esetleg nem lehet igazán érzékelni...), hogy a nálam fiatalabbak házasodnak, gyerekük van legalább 1, vagy 2, és már túl vannak több kapcsolaton is. Nagyobb a világfájdalmuk, mint szerény személyemnek, vagy a nálam idősebbeknek. Több élettapasztalatuk van, és ezzel szeretnek hivalkodni, tanácsokat osztogatni az idősebbeknek. Annyira szánalmasak a fiatalok egy része. Mikor megkérdezik, miért mondom minden fiúra, hogy nem kéne, meglepődnek mikor mutatok néhány igazán páva gyereket... gusztustalanok, a lányokról nem is beszélve. 11-12 évesen egyik kocsmából a másikba, egyik diszkóból a másikba, egyik ágyból a másikba... ha merül a telefonja hiszti rohamot kap, mert nem tudja kiposztolni fb-ra, hogy épp a Kiss Pistával kavar... ha így folytatódik ez az egész, 5-10 éven belül nagy sz*rban leszünk... persze kivétel mindig akad, és erről nem csak a gyerekek tehetnek, de elég frusztráló...
Egyelőre ennyi... úgy is lesz még bőven

12 felhasználónak tetszik: