Idézet (Porkéz @ 2014.11.04. 16:32)
Az új buszsofőrrel. Nemrég ment el a két régi buszsofőr egyike, így újat kaptunk. Abban a faluban lakik, amelyikben mi, erre bejelentette, hogy utálja az egész falut. Mikor csak helyettesíteni volt, még hamarabb is ért be, mint kellett volna, mióta átrakták állandóra, minimum 7 percet késik. Ma meg tegnap éppen beestem első órára miatta, ráadásul ma tesivel kezdtem. Tegnap meg úgy állt be az állomáson a busszal, hogy a padka és a busz közt kb. fél méter hely volt, és röhögött is azon, hogy mindenki milyen bénán száll fel. Ráadásként nem köszön. Oké, ezen meglepődtek páran, akiknek meséltem, de a mi falunkban szokás köszönni a buszsofőrnek, aki általában visszaköszön. Hát ő nem. Kifelé bámul az ablakon, mikor felszállsz, még az se érdekli, van-e bérleted. Mondjuk ma már eljutott arra a szintre, hogy visszaköszönt nekem, de azért elég hülye egy sofőr. Falun kívül is max. 80-nal megy, hogy biztos késsen, mert miért is ne. Ennyire nem utálhat minket. 
Nekem is megvannak a magam buszsofőrős történeteim
Vagy olyan is volt, hogy eleve rángatózós volt a busz, a sofőr meg úgy ment, mintha valami Forma 1-es versenyzőnek képzelte volna magát. Én meg akaratlanul dúdolni kezdtem, hogy "Porsche, szerelem, száguldás.."
Vagy amikor már repedt szét a busz a sok embertől, de a sofőr kéri, hogy "fáradjunk beljebb". Oké, a busz hátulja tényleg oda tart, ahova az eleje, de van egy bizonyos pont, ahol már nem lehet tovább tömörülni, és ezt a tükörből látnia kellett volna...még ilyet
Egyébként meg, biztos fel lehet jelenteni valahol. Vagy ha lesz*rják akkor elég szemetek, szóval...

4 felhasználónak tetszik: