1. Minden tanár jegyet szeretne adni még a szünet előtt. MINDEN. Napok óta csak gürizünk, jövőhéten még be van jelentve 3 doga meg 3 felelés kemény 3 nap alatt, hogy ne legyen nyugtunk. Már tököm tele volt a sulis közeggel, mindennel és erre ma is ott b@szhattam magam
2. Továbbtanulás. Tudom melyik suliba akarok menni, de most nem tudom eldönteni melyik szakra. Ez nagy dilemmám, 3 között is vacillálok. Közben folyton nyomatják ezeket a szarokat, pénteken pályaválasztási fórumra vittek minket, amit én lerendeztem kemény 5-10 perc alatt, vittem 2 prospektust azt csókolom. Nem érdekel a felvételi se, nem nézi a suli amit kiszemeltem, mégis nyomatják a tanárjaim
3. A suliban lévő hülyékkel már kezd tele lenni a begyem. Összegezzük:van 2 pszichésen zavart emberke, 1 züllött csaj aki átb@szott és utálom, mégis jópofiznom kell vele és egy srác akit egyszerűen csak utálok, minden irritál benne, de ez nem lenne így ha békén hagyna élni. De nem. Ezeket így összeadva oda jutok, hogy mikor belépek a suli kapuján megint sóhajtok egy nagyot
4. Semmire nincs időm. Szünetben is tanulni kell, kötelező olvasmányt olvasni stb. Pedig 1 hetw hétfőn életem egyik legjobb ajándékát kaptam meg itt Starityn:a példaképem Lana Del Rey lapját. Azóta se tudtam a képcserén túl hozzányúlni, illetve a másik ikonom, Maite Perroni biográfiája is romokban hever, 2 másik lapomról nem is beszélve. De semmire nincs időm. Ezerszer inkább dolgoznék a lapjaimon, mint, hogy meggebedjek a suliban. Azért remélem szünetben erre lesz időm
Na csak összeszedtük

2 felhasználónak tetszik: